Отговори
# 30
  • София
Имам една Райна тука. Бяла, красива, чисти добре, даже мие пода. Говори само като е свършила работата и иска да се зареди. Малко е глупава и като се завре под шкафа, трябва да я изкарам.
Ако иска да му я дам?
Вероятно пие спирт, ако й сипе. Таман по-добре ще чисти.

# 31
И защо само "няколко капки"? Ако живее по описания в първия пост начин, вечер в халба ще си сипва ракията, докато рецитира "Не пей ми се, не смей ми се.."

# 32
Така бяхме научени или може би в моето семейство е било така. Жената трябва да бъде добра домакиня, съпруга, майка, приятелка и т.н.т, към днешна дата си давам сметка, че последният човек за когото съм мислила е било самата себе си.
Често ми казват, че съм добра душа, но все повече осъзнавам, че съм била със всички донра,само не и със себе си.
Всички посочени от текста на автора свръхсили сякаш притежавам, но ми липсва една основна - чувството за самосъхранение. Не съжалявам за нищо, но осъзнавам, че е трябвало поне щипка егоизъм да сложа в живота си.

# 33
А вие, дами, коя от тези „свръхсили“ ви е най-трудно да поддържате в днешното забързано време?
Никоя. Моят мъж има мозък и не е с ръце в г***.

# 34
  • Далечният изток
Ам аз сега като нямам носия... Как да нося менците и стомната с ракия, тюх... И цървули нямам да му се не види.

# 35
  • София
Това е описание на някаква робиня.

# 36
  • Далечният изток
Важното е, че българският мъж се гордее с българската жена, която денем мъкне деца и торби, а вечер му сервира салатата. В същото време се поддържа и да е красива. Пропусна да каже, че ходи и на работа между другото и доста често носи пари, колкото и мъжът.
Само не знам тази същата жена дали би се поклонила от своя страна на мъжа си?!

Последна редакция: сб, 24 яну 2026, 18:43 от AIDA_N

# 37
  • волно калдъръмче
Поклони не щем. Искаме на Малдиви.

# 38
  • Далечният изток
Няма Малдиви, най-много Обзор за седмица.

# 39
  • волно калдъръмче
Ми то с чичаците до там се стига или до Наречен Grinning

# 40
Е, понякога на Обзор е по-скъпо от Малдиви Grinning

# 41
Е, понякога на Обзор е по-скъпо от Малдиви Grinning
Не понякога.

# 42
Според традиционните български ценности на жената почивки не й се полагат. Точка.
С тези пари мъжът ще отиде сам на Малдивите, а тя да се стои при децата, пардон ценностите.
Ох, не разбирате вие традиционната мъжка душа - пари за жена (вместо за ракия) - НЕ!

# 43
То на морето не е хубаво. По-добре да прекопае царевицата.

# 44
У наше село пък е прието, че не само се полагат почивки на жените, а и те са с приятелки, та да си починат от семейния бит, деца и мъж.
Поне една годишно.
Авторе, нещо по тоя въпрос да коментираш?

Общи условия

Активация на акаунт