Отговори
# 15
Моментално я визуализирах тая огрухана женица влачеща торбите, забързана да нареже салатката и да му балансира домашния мир...

# 16
  • София
На описаната жена отива такъв мъж Blush

•   Достойнство и такт – уважава жена си, не я злепоставя, не я натиска и не се опитва да й се налага
•   Търпение и разбиране – приема я такава, каквото е, никога не й повишава тон и не създава раздор вкъщи
•   Споделеност – след като жена му го е посрещнала с трапеза, раздига и измива мръсните чинии, докато тя си почива на дивана след тежкия ден
•   Силата на бог – когато вижда, че жена му се опитва да жонглира с няколко задачи, бърза да я отмени в поне една от тях и не сяда, докато всичко не е свършено така, че и двамата да са свободни да си почиват

Тук има ли достойни за нея?

# 17
  • София
Между другото, Шива е мъж и е известен още като "разрушителят".

# 18
Това трябва да са тия, традиционните ценности, дето ни проглушиха ушите.

Знаех си, че става въпрос за слугинаж.

# 19
Човекът искаше поклон пред жената да направи, вие го овикахте веднага. Лоши сърдити еманцинпирани лелки JoyJoyJoy

# 20
Ех, че сладко слугинче.

# 21
Човекът искаше поклон пред жената да направи, вие го овикахте веднага. Лоши сърдити еманцинпирани лелки JoyJoyJoy
Вземем да си сипем една ракия и да започваме салатата. Grinning

# 22
Коментар по името на темата и по -специално "красива българка".
Ако думата "красив" включваше множество компоненти, примерно интелектуален багаж (със съпътстващите го: богат речник, начетеност по теми, остроумие), доброта, отзивчивост и т.н. , българския език нямаше да се хаби да създава толкова много думи за описание на една персона. Но уви, за външното описание е създал две приблизително взаимозаменяеми думи: красив и хубав (сещам се и за прекрасен), което показва в някакъв аспект първичното в отношението на човечеството към външния вид и вторичното към всичко останало.

# 23
Нещо има сбъркано в тоя мъжки поклон.
Аз го разбирам да ме глези, да ми пести работа и да ме улеснява в ежедневието, не аз да влача торби и  да му прислугвам .
Автора го разбрал, жената да му е в услуга.( прислуга )  А сега де ?

# 24
  • София
Абсолютно.
Хич не искам да ме хвалят колко съм кротка и работна.
Предпочитам комплиментите да са под формата на истинско партньорство и да е до мен винаги, поемайки повечето неща той. Поне тежките, пък аз ще внасям радост, красота и уют с удоволствие.
И да ме чува, а не да очаква да говея пред него.
А мъжете, пиещи всеки ден ракия (или друг алкохол без повод) са ми доста несимпатични.

# 25
Господинът е от поколението мъже, за които жената-придатък и слугиня е нещо нормално и е жена-мечта.
Лошото е, ако има дъщери – обречени са на модела слугинаж и "красота".

# 26
Много е важно един мъж да те чува.
Не да му минаваш, като повей около ушите.

# 27
  • София
Българката като вежливо и удобно парче месо? Не, благодаря!

# 28
Такава му е целевата група на човека Simple Smile
Поредният обречен на неуспех в СО.

# 29
Права си. Какъв "напредък" - вместо да й тресне еднин традиционен възпитателен шамар, Джокерът поклони прави.
Лоши-лоши бг-мамми.

Общи условия

Активация на акаунт