Евровизия (Тема 32) - Виена 2026

• 11 335
  • 761
  •   1
Отговори
# 495
...
Иначе браво за Елдар Гасимов, как пък се е навил да дойде...
...
Ами нали трябва да си направи промоцията пред бъдещите гласоподаватели.
Е защо бъдещи? Той няма да участва тази година. Беше победител 2011 в дует с Нигяр Джамал и по този повод 2012 Баку беше домакин.

# 496
  • България
Боряна Граматикова се държи по-адекватно в интервю на Дарик отколкото като водещ на Интервизията. Но седи с шапка в студиото. Много некадърни режисьори и кадри имат БНТ.

Последна редакция: пт, 30 яну 2026, 16:31 от ferencliszt

# 497
Да, тя борбата беше между тях двамата.
Имам някакъв спомен, че преди финала на португалеца излезе сестра му (на сцената или беше видео?) да обяснява колко е болен, как не се знае дали ще оживее изобщо...
Това е сериозна лична драма. С риск да изглежда безчувствено, но не мисля, че е редно да се споделят подобни неща.
Може би на пресконференцията е говорила, на сцената не е излизала - чак накрая след като обявиха победата, тя изпълни песента
Не мога изобщо да съм обективна по въпроса, тъй като хем съм от България, хем много харесвам Кристиян и песента. Но за мен топ 3 на незаслужилите победители са 2011 Азербайджан, 2017 Португалия и 2022 Украйна, не мога да определя в какъв ред.
Интересното е, че трите издания се характеризират с потресаващо домакинство. 2011 в Дюселдорф беше някакъв ужас със звука в стил БНТ 2026 (отделно, че и още теглеха жребий за реда на изпълнители и азерите бяха големи късметлии); 2017 в Киев беше много читалищно, а 2021 в Торино... всички помним Unamused

# 498
Боряна Граматикова се държи по-адекватно в интервю на Дарик отколкото като водещ на Интервизията. Много некадърни режисьори имат БНТ.

ами тя беше  зле като водеща, отделнно, че изглеждаше като 50-годишна лелка.

# 499
  • България
Таз мадама била родена 89-та, прилича на 79-та. LaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughing
Кой знае с какви връзки се е набутала там от 7 години.

# 500
Боряна Граматикова се държи по-адекватно в интервю на Дарик отколкото като водещ на Интервизията. Много некадърни режисьори имат БНТ.
Боряна Граматикова и в "Отблизо" много ми харесва как се справя. Миналата седмица визуално беше перфектна (макар че вероятно нямаше изобщо да я разпозная, ако не беше името и' - доста по-младежки изглежда по принцип), страхотна рокля. Обаче в ролята на водеща нещо куцаше на Селекцията - не знам дали вината е на режисьорите или напрежението е било повече. Макар че все пак по-адекватно ми стоеше на екран в тази си роля в сравнение с Георги Любенов - него го харесвам в други роли.🙂
Clouded, аз пък имам спомен как и по време на представянето на португалеца по тв по време на конкурса (преди да пее) се споменаваше за заболяването му, даже май доста подробно. Не знам дали е било хрумване и добавка от БНТ, но едва ли...🤔 Поне аз така научих, че португалецът има някакво заболяване, такъв спомен ми е останал - изобщо не съм следила другите му изяви и интервюта, нито преди, нито след Евровизия.

Последна редакция: пт, 30 яну 2026, 17:07 от dolce miele

# 501
Екипът на всяка телевизия има право сам да реши какво да казва по време на визитките преди изпълнението.

# 502
Значи може да е от значение или не, но днес разбрах, че Молец и Мона са членове на църквата Zoe Sofia (клон на Zoe Church Europe, клон на Zoe LA), която е основана от един от лидерите на разпадналата се мегацърква Hillsong. Има достатъчно официални разследвания, документални филми и публиации за въпросната мегацърква, така че това не е конспирация.
За мен е ясно като бял ден, че особено в случая с Мона, това е организиран вот на голяма международна структура.

Моля, който си е гласувал за нея, защото я харесва, да не го приемате, като твърдение, че и вие сте организирани, че сте членове на църкви - нищо подобно. Абсолютно съм наясно, че част от вота е от хора, които искрено ѝ се кефят. Но не вярвам, че тези хора са толкова много, че да задмине тийн-любимка като Дара (без да съм ѝ фенка).

# 503
Журито предната събота е знаело за организирания вот (eдва ли само от църквата) и явно затова я поряза. Слава Богу зрителския вот има тежест едва 50%.
Скрит текст:
Иначе имам френд, който ходи всяка неделя на “литургия” на Zoe church, в София лайв клуб, песни… проповеди..  Не знам за Мона и Молец, но към църква Пробуждане са Миро, Любо Киров, Павел, Венци Венц…от политиците Любен Дилов - син…И там “литургии” по 2-3 часа, като един безкраен концерт
Да видим довечера какво ще стане Wink

# 504
  • Пловдив
След последните новини тук, аз категорично реших да гласувам за Дара. Само тя може да изпревари Мона, а и аз я харесвам макар да е малко лигава понякога. И определено мисля, че ще се хареса на международната публика.

# 505
На мен Мона непрекъснато започна да ми излиза във фейсбук, обикновено не е случайно, защото аз слушам друга музика. Имаше нещо много надъхано в нея, така че мога да повярвам, че има нещо сектанско.

# 506
Добре че е тази тема, за да разбера какви църкви имало!😅 Не ги бях чувала досега.
И на мен започна да ми се появява Мона във фейсбук, а аз хем рядко влизам там, хем не се интересувам от подобна музика...

# 507
Тая църква е окупирала целия българския шоубизнес май. Преди години сякаш се задоволяваха с това да привличат вече известни личности към каузата си - аз поне се сещам за Миро, Любо Киров, Кънчев. Онзи религиозния от Под Прикритие май също имаше директна връзка с тях. Но последните години апетитът им е да създават свои собствени известни, дефакто влиянителни фигури сред младото поколение. За Молец знаех, за Мона - не бях запозната, но има ли случайно пръкнал се млад известен, който от нищото изведнъж се появява навсякъде, почти сигурно е, че има асоциация с тази църква. Много пари и конкретно личности с влияние и пари се въртят около тази организация.

Интересно защо се навират в "гейската и сатанистка" Евровизия Grinning

# 508
Надали щях да гласувам за Дара, но сега реших да гласувам за нея, ако не се издъни. Мона дори не я бях чувала доскоро /от по-старото поколение съм и не слушам такава музика/ . Учудих се на нейната популярност, основаваща се на слушания и харесвания. Но явно това може да се манипулира. Инак пее момичето, но чак пък толкова гласове!!!

# 509
Може ли да посочите източник на информацията за Мона и споменатата църква, моля? 

Тъй като не съм запозната с личния й живот, потърсих в гугъл и ми излиза това от последните дни
https://telegraph.bg/svetski/novini/mona-pokaza-cyrkvata-v-koiat … e-pevicata-481209

Общи условия

Активация на акаунт