Евровизия (Тема 32) - Виена 2026

• 11 239
  • 761
  •   2
Отговори
# 690
Много лоша организация и ме уби това, че максимумът точки от публиката бяха само 8. Така теоретично един член на журито можеше еднолично да избере: например дава 1-ци за всички и 5 за фаворита си.
Гарантирам например, че баба ви Богдана до последно не разбра да се гласува за артист, а не за песен.

# 691
Аз също гласувах за Дара, все още смятам, че с подходяща песен тя може да направи добро шоу.
Обективно щях да гласувам за Михаела, но просто ми е много скучна и не мисля, че ще се впише в този конкурс.

# 692
Много лоша организация и ме уби това, че максимумът точки от публиката бяха само 8.
Да, приравняват гласовете от сайта на класиране от първо до осмо място.  7 точки има Миxaeла, значи на второ място в зрителския вот.

# 693
Ето го разпределението по полуфинали
Първи полуфинал

Втори полуфинал

Може ли линк, в сайта на Евровизия не го открих, само държавите видях как са разпределени.

Ето песента на Люксембург, нищо, с което да ме впечатли.

# 694
Сега стана ясно, че цялата ви конспирация за Мона е била за отклоняване на вниманието.
Не е. На предното гласуване аз лично успях без проблем да подам глас от две устройства, а по-късно разбрах, че е можело да се действа и през инкогнито браузър. Сега нямаше такъв вариант, променили са правилата и Мона изведнъж от първа стана трета (вероятно обирала вот и от противниците на Дара).

# 695
Дано се стегне Дара за Евровизия - не пя добре, а и доста се е окръглила. С резерви съм, дано се вземе в ръце

# 696
Супер си е Дара, в последните дни и аз се чудех дали да не дам гласа си за нея. Има ярко изразена индивидуалност, което е много важно за един артист и което, според мен, е причината да пробие дотук и да получава бонус точки, въпреки че не е най-най-добрия вокалист. Предполагам, че с нея ще се работи много лесно, ще е отворена за всякакви предложения от екипа, създаващ песента. Ще бъде любимец на евровизионните медии и феновете. Да й пожелаем успех!

# 697
  • София
Аз също гласувах за Дара и виждам, че доста хора тук сме го направили, което значи, че има вероятност вотът да не е купен, а реален..

# 698

Може ли линк, в сайта на Евровизия не го открих, само държавите видях как са разпределени.

https://www.eurovision.com/stories/vienna-2026-semi-final-draw-results/

# 699
Изпълнението на Дара много слабо тази вечер. Михаела беше звяр! Жалко!

# 700
Дано се стегне Дара за Евровизия - не пя добре, а и доста се е окръглила. С резерви съм, дано се вземе в ръце
Оправете си настройките на приемника. Дара изглежда в топ форма.

# 701
Сега стана ясно, че цялата ви конспирация за Мона е била за отклоняване на вниманието.
Никаква конспирация не е. А и манипулацията на вота миналата събота е била ясна на целия екип в НРТЦ по време на живото предаване, както и на самите изпълнители, и на журито.

Отделно... тази вечер успяx да гласувам от два телефона (сафари и опера браузер на единия тел. на мобилни данни, както и сафари и Гугъл xром от другия ми тел. на мобилни данни, както и от лаптопа... от сафари и модзила, общо 6 пъти). Отделно, че можеше и с инкогнито браузер ... Ако на човек му се занимава, може да направи добра организация. А когато се плаща яко за ФБ реклама с всички възможни средства... резултатът е видим.
Но не е направила нищо непозволено. Нейно право е. Има кой да плаща.. Нейната работа е да пее.

# 702
Скрит текст:
Мисля, че малтийската песен ще ми бъде сред любимите тази година. Този път гласувах за Керана. Брутално изпълнение!
Роксана пя безупречно и наистина е талант, но се чудя  каква песен би и подхождала за Евровизия. И не мога да си представя.
Скрит текст:
Предишния път гласувах за Прея, обаче не ми се иска да ходим с етно мотиви. Идват ми в повече. Харесвам народни песни, но автентични.

На Роксана каквато и песен да й дадат, ще я изпее. Трябва й подготовка от типа на Етиен Леви, да й дава наставления кое как да го направи и с  вокални възможности може да разбие много. С една хубава песен, разбира се. Но като сценично поведение не зная дали ще се справи.

Абе Евровизия е шантава работа. Особено последните години, не се класират най-хубавите песни. Не, че напоследък има много такива. Като се замисля, Поли Генова отвсякъде си беше топ, за първо място, Вода на Стунджи и Елица,  Кристиан Костов  също. Бяха безспорни победители, но по други причини не спечелиха първото място. Доста съм разочарована напоследък.

ЕДИТ
Песента на Молдова направо не можах да я изслушам докрай.

Черна гора също не е нещо особено. Но двете с Люксембург имат доста по-добри гласови възможности от Дара.

Последна редакция: сб, 31 яну 2026, 23:58 от Diorela

# 703
Интересно как ще се раздвижат букмейкърите след избора ни, засега сме 10-ти.

# 704
  • sofia
Гостите на нашата селекция ми напълниха душата. И Албания, и Малта - перфектно пеене, собствен стил, запомнящ се рефрен, красиви песни, хубави за гледане мъже. Но на мен мъжките вокали са ми слабост🙂

Общи условия

Активация на акаунт