Евровизия (Тема 32) - Виена 2026

• 11 226
  • 761
  •   1
Отговори
# 705
Сега стана ясно, че цялата ви конспирация за Мона е била за отклоняване на вниманието.
Не е. На предното гласуване аз лично успях без проблем да подам глас от две устройства, а по-късно разбрах, че е можело да се действа и през инкогнито браузър. Сега нямаше такъв вариант, променили са правилата и Мона изведнъж от първа стана трета (вероятно обирала вот и от противниците на Дара).
Това е важало за всички и другите също са се възползвали. Равни условия за всички. А това можеше да се направи и днес.
Не ми се струва убедителен довод.
Например, на полуфинала можеше да се види колко хора са гласували. Сега май не. При по-голям брой гласуващи и при това, че е нормално, на финал, привържениците на Дара истински да се задействат, може лесно да се обясни защо Мона отстъпи първото място.

Сега стана ясно, че цялата ви конспирация за Мона е била за отклоняване на вниманието.
Никаква конспирация не е. А и манипулацията на вота миналата събота е била ясна на целия екип в НРТЦ по време на живото предаване, както и на самите изпълнители, и на журито.

Отделно... тази вечер успяx да гласувам от два телефона (сафари и опера браузер на единия тел. на мобилни данни, както и сафари и Гугъл xром от другия ми тел. на мобилни данни, както и от лаптопа... от сафари и модзила, общо 6 пъти). Отделно, че можеше и с инкогнито браузер ... Ако на човек му се занимава, може да направи добра организация. А когато се плаща яко за ФБ реклама с всички възможни средства... резултатът е видим.
Но не е направила нищо непозволено. Нейно право е. Има кой да плаща.. Нейната работа е да пее.
Чакай сега...гласувала си шест пъти, но Мона се обвинява в организиран вот. Ти също си участвала във вид - организиран вот. Също така, 95% от гласуващите за Дара НЕ са гласували, защото има най-добрият глас, което пак е един вид - организиран, пристрастен вот/необективен вот.

Последна редакция: нд, 01 фев 2026, 00:09 от Alexa10

# 706
Дано се стегне Дара за Евровизия - не пя добре, а и доста се е окръглила. С резерви съм, дано се вземе в ръце
Оправете си настройките на приемника. Дара изглежда в топ форма.

В топ форма бяха Михаела и Керана, Дара в момента е пухкава и сценичният костюм не й направи услуга. Абе важното е да оправи пеенето.

# 707
Държавите, които вече изкараха песните имат огромно предимство. Месец, два техните песни ще се слушат тук и там. Каквито и да са, малко или чного му стават познати на човек и по-лесно ги приема, смила, започват да му харесват.
Мен ако не ме грабне веднага една песен, вече решаващ фактор е колко пъти ще ми промият мозъка с нея.

# 708
Ако ми опрат пистолет и ме накарат да избера бебето чакал Мона или началника гара Дара, ще избера куршума.

По реакцията на Керана си личеше колко "честно" е избрана Дара.

# 709
Интересно как ще се раздвижат букмейкърите след избора ни, засега сме 10-ти.
По-скоро след избора на песен, а и все пак да изберат и повече от останалите държави.
Албанската ми хареса, Малта не мисля, че ще е на финал.

# 710
Е, как, Малта е с първия winner vibe за годината, сигурен финалист, макар да не е точно "моята чаша чай".

# 711
Интересно как ще се раздвижат букмейкърите след избора ни, засега сме 10-ти.
Мадре мия, какви букмейкъри… още нямаме песен.

# 712
Още като обявихме Кристиян, скочихме много рязко, без песента още.

# 713
@Alexa10, под “организиран вот” се има призоваване в десетки ФБ страници “Гласувайте за Мона”, платени публикации във ФБ, ИГ и тубата. Тагване на фирми, организации, спонсори, пари играят тука. Какво общо има моето си домашно гласуване 6 пъти с организирания вот, за който говорех?

p.s. И ако може, не ми говори в женски род, благодаря.

# 714
Попадна ми видео на Мона,изпълнявайки песента "Жива" в България търси талант преди време. Еми,много добре я е пяла за разлика от миналата седмица. Явно наистина е била твърде притеснена.

# 715
По мои спомени едновременно обявиха Кристиан и пуснаха песента. Първо пуснаха кратко видео, с което той се представя, и няколко минути след това пуснаха и lyrics видео на песента.
А от победата на Дара дръпнахме нагоре с две места.

# 716
Яд ме е за Михаела Маринова. Но… това е положението. Дано догодина леля Саня натисне повече за нея Wink

# 717
Яд ме е за Михаела Маринова. Но… това е положението. Дано догодина леля Саня натисне повече за нея Wink
И мен ме е яд, но при нейно участие пак ще изпълзи скандалът с blackface-ът в Като две капки вода и няма да е приятно за нея.
Ето за който не знае или е забравил: https://dailynews.co.za/entertainment/tv/international/2021-03-1 … kface-as-nomcebo/
Забравила съм или не съм следяла тогава, но май го обявихме късно и вече се усещаше, че Русия ще се оттегли от конкурса (а може и да е било обявено), пък той е наполовина руснак, така че това също е силен фактор.
2018 България беше първа заради второто си място през 2017 още преди да изберат Bones.

# 718
И мен ме е яд, но при нейно участие пак ще изпълзи скандалът с blackface-ът в Като две капки вода и няма да е приятно за нея.
Ето за който не знае или е забравил: https://dailynews.co.za/entertainment/tv/international/2021-03-1 … kface-as-nomcebo/
Аз видях тази вечер чуждестранни фенове да споделят видеа точно за това. Гласувах за Михаела, но е по-добре, че не спечели. Компрометирана е за чуждата публика.

Кристиан е наполовина казах, не руснак. Майка му е от Казахстан.

# 719
Боже, късам си дипломата, наистина за първи път научавам, че не е рускиня. Виждах, че има азиатски черти, но мислех, че е от източната част.

Общи условия

Активация на акаунт