Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Токуда - тема 38

• 2 314
  • 61
  •   1
Отговори
# 45
Здравей, LeoSummer, значи в сряда заедно ще чакаме за прием 🤗
...
В 40+2 съм и нямам никакви индикации за раждане. Искат да ме приемат в сряда евентуално да го предизвикат и ако не...

# 46
Здравей, LeoSummer, значи в сряда заедно ще чакаме за прием 🤗
...
В 40+2 съм и нямам никакви индикации за раждане. Искат да ме приемат в сряда евентуално да го предизвикат и ако не...

И вие ли сте за секцио? Или за предизвикване ☺

# 47
И вие ли сте за секцио? Или за предизвикване ☺
Отговарям на лично, да не занимаваме всички. 🤗

# 48
Мами а тези които са били секцио, как протичат нещата? Може ли да имам свиждане в същия ден в който ми е секциото и таткото да види бебето?

# 49
LeoSummer , в деня на секциото след операционна сте в реанимация до другия ден. Не се правят свиждания, майката е с катетър и не е раздвижена все още. Таткото може да види бебето през стъкло в родилното отделение след като му изпратите номера от цветната гривничка, която ви слагат (на вас и на бебето) непосредствено след раждане.

# 50
LeoSummer , в деня на секциото след операционна сте в реанимация до другия ден. Не се правят свиждания, майката е с катетър и не е раздвижена все още. Таткото може да види бебето през стъкло в родилното отделение след като му изпратите номера от цветната гривничка, която ви слагат (на вас и на бебето) непосредствено след раждане.

Ех 🥲 благодаря ви за информацията. А събота и неделя има ли свиждания? Ще може ли таткото да гушне бебето

# 51
Когато ви преместят в родилното отделение, там има свиждания между 17:00 и 18:00ч.

# 52
  • София
А в реанимацията имаш ли телефон?

# 53
33та е ок, и аз тогава почнах при нея Simple Smile

Здравейте, знам че го имаше някъде назад в темите, но не успях да намеря точно и все пак да попитам, понеже доста се притесних - днес звъннах да си запазя час при д-р Атанасова, и ми дадоха първи възможен за юни… Тогава ще съм в 33 седмица, някой може ли да каже дали тя има предпочитания от коя седмица задължително иска да се следи бременност при нея, ако сме я избрали за раждане? Според момичето на регистратура - няма да има проблем, но все пак… Благодаря предварително!

# 54

Да, аз бях с още 3 момичета в реанимация, на всяка от нас ни дадоха телефоните. Гледайте да ви е на удобно място, защото понякога отказват да ровят в куфарите. Примерно чанта или някой джоб на яке.

# 55
  • София

Да, аз бях с още 3 момичета в реанимация, на всяка от нас ни дадоха телефоните. Гледайте да ви е на удобно място, защото понякога отказват да ровят в куфарите. Примерно чанта или някой джоб на яке.

В момента на раждането телефона не е ли с вас, за да ви направят снимки ? Говоря за секцио конкретно. До колкото знам водата и сладкото са за реанимация, заедно с телефон и зарядното.

# 56

В момента на раждането телефона не е ли с вас, за да ви направят снимки ? Говоря за секцио конкретно. До колкото знам водата и сладкото са за реанимация, заедно с телефон и зарядното.

Да, телефона беше с мен и по време на раждането (но беше в една сестра, не съм го държала по време на операцията) и ни бяха снимали с бебо, честно казано дори не съм разбрала кога. Стана ми много мило. На мен ми се приспа много рязко след операцията и след като ме преместиха в реанимацията някой ми подаде телефона, дори не си спомням кой.

Иначе относно сладкото и водата - на мен не ми позволиха да пия първите 4 часа вода, после ми дадоха 2 бутилки по 500 мл. И казаха че са за цялата нощ и да не ги пия на веднъж. За сладкото - забранено е да се яде, чак на сутринта ти носят закуска.

# 57
Здравейте,
Интересува ме при естествено раждане, ако сте настанена в двойна стая, бебето може ли да бъде през цялото време при вас, или това е възможно само при единична стая?

# 58
Да, през деня,когато не е на прегледи/изследвания/тоалет,както и нощем .

# 59
Колко нощувки има общо когато си със секцио? И тази която е преди секциото брои ли се?

Общи условия

Активация на акаунт