Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Токуда - тема 38

• 2 940
  • 83
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Минавам много на бързо да кажа, че съм безкрайно доволна от д-р Петкова, с която имах уговорка, ако тръгне раждането да ми направи секциото и д-р Леков, който беше дежурен при моето спешна влизане в болницата. Двамата направиха секциото и определено бих ги препоръчала. Спокойни, усмихнати и професионалисти.

# 76
Нова докторка ли е тази др Петкова? Не ми е познато име. Да не е от специализантите?

# 77
И на мен не ми е познато името, а раждах съвсем наскоро там

# 78
И аз много харесах доктор Петкова. Тя беше на моето приемане в болницата. Тя ми прави прегледа с ехограф преди прием и измери бебето само с 18 грама разлика от това колко се роди. Много е мила и спокойна

# 79
Знаеш ли дали е специализант? Защото и мен в болницата при постъпване ме прие докторка,но на листа ми от приема не е нейното име, а това на др Леков. Стана ми интересно дали е нов лекар и ако не е,а е специализант, дали прави операции и тя под наблюдението на др Леков. Ще чакам Yellow_girl да каже кой я е изродил в крайна сметка. Simple Smile

# 80
  • София
Млада е, но не мисля, че е специализант. Мила, разбираща, загрижена и отговорна. Секциото направиха д-р Петкова и д-р Леков, и двамата.

# 81
И аз не знам, но не мисля, че е специализант, защото като ме приемаха тя беше на смяна и беше сама в кабинет. Не е била с друг лекар.

# 82
Д-р Петкова доскоро е била специализант. Обикновено са заедно в кабинет 1 за прием с другите млади докторки. Аз имам опит с нея от предното раждане, когато беше стажантка и обикаляше с др Кидикова и ме държеше за ръцете докато ме натискаше по корема. Изобщо не ми се стори мила тогава. Това беше преди 3г. явно се е променила. Набор 94 някъде е мисля. В момента мисля че тя замества др Богданова.

Последна редакция: сб, 07 фев 2026, 23:48 от Sunnygirl_

# 83
Млада е, но не мисля, че е специализант. Мила, разбираща, загрижена и отговорна. Секциото направиха д-р Петкова и д-р Леков, и двамата.
Мхм,ясно. Аз винаги съм мислила,че има един главен оператор при секцио. На моето естествено раждане имаше един специализант, но накрая имах 3 шева и ми ги направи др Апостолова, която е и моят израждащ лекар.

Общи условия

Активация на акаунт