Априлски бебета 2026 ❤️ (Тема 4)

• 1 194
  • 66
  •   2
Отговори
# 60
Моят хемоглобин си седи на 120, но феритина беше бая на дъното и АГ-то ми препоръча да пия желязо за 2 месеца (тотема). Не е най-гадното нещо, но не е и много приятен на вкус, но предпочитам да пия, че след раждането пак супер много пада желязото. Спомням си, че едвам ставах от леглото, не можех да отида до банята да се изкъпя. Иначе преди да започна да го пия като се заседавах повече време изправена или на много топло и ми се замайваше главата, затова и реших да си изследвам желязото. Преди години също съм имала проблеми и съм припадала, заради ниски стойности и предпочитам да ми е спокойно. За момента не ми дразни стомаха пу-пу.

# 61
Track, и на мен ми изписа Тотема, точно защото след предишното раждане спаднаха рязко всички железни показатели и бях супер изтощена, на няколко пъти припадах, единият път с бебето... Хемоглобинът ми беше паднал от 140 на 90. Започвам днес и да видим как ще е със стомаха.

# 62
За хемоглобина моята АГ ми каза, че е нормално при напредване на бременносттта. При мен от 145 е паднал на 110. Пия Малтофер, но си стои нисичък.
От това зависело колко се подуваме, колко сме сънливи и т.н.

# 63
И аз изпих една кутия Тотем. Не съм имала проблем със стомаха, но нямах търпение да свърши. Всъщност повече ми беше досадно това с чупенето на капсулата, от колкото гадно на вкус.

# 64
И моя хемоглобин още преди 2 месеца си беше на ниската граница и от тогава пия желязо. Магнерота като бонбонки ги пия, по 6 на ден общо 😂 Имам бракстън хикс и аз.

В понеделник съм пак на преглед и вече искам много да знам колко тежи долу горе малкото. Аз съм качила 7 кг вече и то последните 2 буквално за един месец.

За присъствието на бащата - оставям му избора да си го вземе сам. Не ми е първо раждане и АГ-то и болницата в която ще раждам са ми познати. Оставям го сам да си прецени. Определено мъжа трябва да е спокоен, да проявява разбиране през всяка една секунда в процеса и да е най-вече емоционална упора. 😊

# 65
  • Melmak
Ох, моето е кило и 300, усеща се като да съм глътнала жива котка. 😁😁😁😁😁

# 66
Моят, като го знам, 100% ще чака отпред като минимум 😂
Иначе при мен бебето започна да шава само, рядко подритва, но няма място вече - 2 кила стана

Общи условия

Активация на акаунт