🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-40

• 6 971
  • 216
  •   1
Отговори
# 165
Благодаря за превода. Много мил момент, очаквах, че ще намине от там, бяха го споменали в предния епизод. Може би майсторът ще спомене някой интересен факт за семейство Корал.

# 166
Имаме и този подарък.

# 167
И още един Heart Eyes

# 168
Момичета, най-накрая ви настигнах и изчетох...
Уви нямам почти никакво време за филми.
Днес не знам дали ще успея да се включа, но ви желая прекрасна вечер с Ешреф баба Simple Smile

# 169
Lale, момичета,  не се притеснявайте!
Кой, когато може, тогава гледа. Няма как да сме тук в 20ч и да да гледаме и пишем едновременно.
Имаме и семейства, ангажименти.
Аз лично предпочитам всеки да си гледа на спокойствие, а после да обсъждаме всичко.
Разбира се, който иска може и по време на сериала да се включва. С две думи- волна програма. Wink
Аз, както обикновено ще започна по- късно.
Желая на всички приятно гледане и интересна и вълнуваща серия! Hug

# 170
Гери, много се смях с твоя подарък. Забавляват се докато работят, шегички си правят, усмихнати и щастливи актьори.
Браво на целия екип! Гюрдал - голям образ!
Приятно гледане, момичета!

# 171
  • Ямбол
Здравейте момичета ! Приятно гледане на всички! Ще се включвам по време на рекламите 🥰

# 172
Roxy, редувам те, с постовете на господин Седат в Х
"Екипът, който ме накара да си помисля „Уау, как правят сериали с такова качество в Турция?“ многократно през по-голямата част от 30-те епизода, ще направи същото и тази вечер. За да засиля въздействието, ще оставя настрана критиките си и ще съчувствам дълбоко, както на Ешреф, така и на Нисан. Очаква ме едно кинематографично преживяване."

И по повод последния откъс, от епизода,  който ни показаха:
"Не мога да подмина, без да напиша това. @cagatayulusoyy, какво направи, Учителю?
Ограничи излишествата, запази тишина. Почти няма нито едно ненужно движение на лицето ти. Ти основател на Пост Метод ли си или нещо такова?
Дори само тези 6 минути казват „Аз съм в друга лига“. Това е доказателство, че Ешреф Руя има свои собствени стандарти. Вижте вниманието, избора на костюми, детайлите.
Безупречно. Наистина безупречно."

# 173
  • Ямбол
Нисан след като осъзнава,че тя е Рюя казва на Джерен,че през цялото време е ревнувала от себе си и си спомни думите не Ешреф,че сърцето обича само веднъж след,което Джерен я попита какво ще прави сега,а тя и каза,че ще отиде при Ешреф и ще му каже истината.Звънна на Ешреф да му каже,че отива в хотела при него докато той говореше за Ърмак и снимката на Рюя,която му е оставил стареца. Ърмак го попита какво ще прави сега той каза нещо от сорта,че не знае . Гюрдал отведе Гонджа в хотела за нейната сигурност след което попита Ърмак дали е занела за бремеността и тя му каза,че знае.Гонджа иска от Гюрдал не само да и помага финансово за детето ами да и предложи семейство да бъдат заедно попита го дали има друга жена в живота му.Той и каза,че няма такова нещо. Фарук продължава да помага на Айтен и да я прикрива.Чидо отиде в хотела и я попита дали знае,че мъжът и е изчезнал,кога го е видяла за последно а тя се издаде като каза,че не е сигурна кога го е видяла и как така не знае нищо за него.Извикаха я за показания в участъка.Динчер погреба майка си в гората.Юмслюм се скара с баща си.Баща му каза,че му е казал никога да не идва тук и ,че няма такъв син като него.Бил като божие наказание.Мюслюм му каза да не говори така.Той го попита с какво е заслужил това отношение,нито има съпруга,нито внуци само иска да им помага.След което каза,че е срамно за пред хората да се карат и баща му получи инсулт и го откараха в болницата.Ърмак остана с него да му прави компания.Гикрет призна на момчетата,че е заровил мъжът на Айтен понеже тя го е гръмнала.Гюрдал му каза,че никога няма да му дойде акъла в главата и че не го разбира.А Фарук ми каза,че я обича какво да направи.Ешреф и Мюслюм му казаха,че го подкрепят и са с него,а Гюрдал му каза че няма да го подкрепи да не се сърди.Стареца даде доста пари на Динчер и Кадир.Каъо от Кадир поиска да не закача Ешреф и да си върне Сираците.Като ги предупредиха,че стареца им дава последен шанс. Хадър предупреди Кадир да стой далеч от делата със стареца и му каза,че ако разбере,че продължава да върти неща зад гърба му няма да гледа дали му е син.Ешреф отиде в дома на човека на стареца и го попита за Рюя и къде да я намери.Дали е жива.А той му каза да разбере сам.Пита го дали е капан а той му каза,че няма никакво значение така или иначе ще отиде.Каза да отиде в Бордът в чифлика където всичко е започнало там щял да намери Рюя и след това го застреля.Нисан продължи да ходи на сеанса понеже мисли,че полудява.Затова иска да отиде в Бордур за да си спомни още неща от миналото.

# 174
Roxy, аз гледам от линка на Diva и още не съм видяла всичко, но ще допълня някои неща.
След като разбра, че при Ешреф има снимка на Рюя, Нисан се притесни, че може би си фантазира, че мозъкът и играе някаква игра с нея и, че не тя е Рюя. Защото няма как Ешреф да не я е познал на снимката.
Тя затова не отиде в хотела, а се прибра вкъщи и сподели с Джерен подозренията си.
Оказа се, че е отключила и някакъв дерматит на нервна почва и е разранила кожата си от чесане.
Когато Ешреф дойде при нея, тя започна да го разпитва за Рюя. Искаше да знае защо той е убил онзи мъж. И когато Ешреф и каза, че е видял как онзи мръсник насилва момичето, не е издържал и го е убил, тя разбра, че все пак тя е Рюя.
Както си мислехме Нисан се чувства виновна, защото Ешреф е провалил живота си заради нея, бил е в затвора заради нея, още като дете.
Тя му каза, че го обича, той също.
Имаше и една невинна целувка.
На другия ден, при психиатърката Нисан сподели,че не е казала нищо на Ешреф.  Тя я попита, дали защото се страхува, че не тя е Рюя на Ешреф, не го е направила.
И съвета беше да отиде в Будур, да се опита да си припомни всимко- миризми, цветове, мястото, така ще бъде сигурна.
Ешреф също е разкъсан между възможността Рюя да е жива и Нисан.
Общо взето Старецът ги побърка с информацията, която имаше за всички и те побързаха да се погрижат за близките си.
И още нещо- Динчер погреба майка си посред нощ и сподели на Седа, че не чувства нищо...
А, когато Чийдем дойде и попита защо така тайно погребва майка си, той взе нейния пистолет и уби гробарите.
Чийдем полудя. Но Динчер и каза, че 1 млн са много пари и всяко нещо си има цена.
Кадир разбра, че баща му го е изиграл и е на страната на Ешреф и отиде са му потърси сметка.
А човекът на Стареца каза на Кадир, че Стареца иска да няма Сираците.
И му каза, че всички, които Ешреф познава и поздравява ще умрат. И повече няма да има Сираците. Кадир каза, че той е баща на Сираците и няма да позволи това.

Продължавам да гледам.

Последна редакция: чт, 05 фев 2026, 10:13 от NeZ_9

# 175
  • Ямбол
Кадир се чувства виновен за това,че отново трябва да убие баща си само,че този път истинския и това за него не е лесно. Кадир и Чидо си дадоха шанс да имат връзка.Ешреф се отби при майстора и поговориха за Рюя и за Ф.Корал който е убил преди много години заради Рюя и му каза,че сега някой иска да му отмъсти. Майстора му каза,че е видял момиче,което е питало за Ф.Корал и Ешреф тръгна към имението като обеща,че пак ще намине някой път. Нисан си припомня спомени от миналото дори попадна на снимки и албум. Хората на стареца предупредиха Ешреф,че старецът му е казал да се спре и това му е за последно.Нисан едва ли ще се покаже след като видя какво се случи. Бях чела спойлер именно за това,че старецът ще намери момиче с бенка като на Рюя и ще залъгват с нея Ешреф е оказа се верен. Гюрдал си е отново Гюрдал пълен женкар нямам думи за него вече. Бащата на Мюслюм е добре,но отказва каквато и да е помощ от него нито иска да се вози в колата му нито иска парите му.Той каза на майка си да му се обажда да го държи в течение ако имат нужда от нещо. Стана му болно и мъчно за пореден път. Фарук скрои номер на този който изнудва Айтен с видеото в което убива Харун. Айтен пак му благодари каза му колко добър човек е и че го обича.Но той и затвори.Струва ми се,че тя има нещо общо с тази схема.Имаше някаква самодоволна усмивка.Не я харесвам тази използвачка.Мирише ми на гнило определено.Динчер каза на Чидо че Нисан вече се е досетила,че е Рюя,а Ешреф я търси. Но той се е погрижил за всичко.Даде и парите а Селма ги видя и каза,че дори ,че и е дъщеря нямало да я спаси.Кадир каза на Хадър,че е дошъл да го убие.Хадър му каза да стреля. Нисан се учуди,стресна и изпита шок от това,че Ешреф нарече друго момиче Рюя. Става все по- интересно.
Вече като го изгледам епизода и с буквички ще коментирам повече.
Обаче този Ихтияр както ни прави впечатление знае всичко за всички,винаги е с няколко хода напред.Отмъстителен е следи абсолютно всички,дори Ешреф.Интересното е обаче,че хем пази Ешреф да не пострада хем го дебне сякъл е някаква плячка.Защо какво иска от него освен,че му пречи да разпространява наркотици,не иска да има организацията на Сираците,иска той да владее всичко.Но сякаш има още нещо,нещо свързано конкретно с Ешреф.Кой е този мистериозен старец ? 🤔🤔🤨🧐 Не знам дали Нисан ще откачи,но дано ние не я изпреварим. Като цяло епизода беше хубав.Обаче аз не разбрах защо никой не е отишъл на поминъка на Ф.Корал.Динчер попита майка си никой ли не е обичал баща му.Защо никой не е дошъл на струването.След това не разбрах какво казваха хората,който мериха с камъни освен,че им казваха да се махат от тук. Явно,че след като и убиха баща му майка му изпада в това състояние. Айде другия епизод да бъде още по интересен.Сега Нисан ще бъде още по притисната да каже на Ешреф,че тя е Рюя след тази случка. Старецът заплаши,че ще убие всички който познава и поздравява Ешреф.Да разбираме ли,че Старецът ще убие Фарук,Ърмак,Мюслюм,Гюрдал и Нисан ? 🤔 На вас хареса ли ви епизода? ☺️ Като цяло някакси очаквах повече от епизода.Все едно нещо не ми достигна не знам.Може би бях с по големи очаквания.Не че не ми хареса епизода,ама на места ми се стори малко разтегнат.Това с  екшъна вече свикнах през повечето време да гледаме гърмежи.Мен ме е страх да не претупат същинската история на Ешреф и Рюя.За да дават повече екшън.Искам всичко да му се обясни,да ми се разкаже подробно защо се е стигнало до тук.А в този епизод отново сцените повечето бяха ретроспекция,които вече бяхме виждали от тяхното детство.Искаше ми се да видя повече от детството им.
Трейлър на ЕП.32

Ешреф: Ешреф Тек не играе игри.
Той строй(създава) циркове .
Ако искате да ме спрете елате и ме вземете.
Нисан : Ешреф търси своята Рюя.
Ешреф : Да

Последна редакция: ср, 04 фев 2026, 23:53 от roxy94

# 176
Серията свърши. Очаквах повече, като цяло серията ми хареса Много екшън имаше този път. Доста пълнежи, от къде се взе тази с Гюрдал и Гюрдал си е Гюрдал,  пада си по фусти.
Айтен думи нямам, едно невинно лице вади, хич не и е чиста работата.
Ешреф сега много се обърка като  му показаха това момиче с бенката. В определени сцени Чаатай беше феномелен. Чакам с нетърпение утре вечер с превод да го изгледам.

Roxi, благодаря за фрага! Общо взето и аз това разбирах от серията. Чисто и просто съвпадение някой неща съм писала по еднакъв начин като теб.
Лека нощ от мен!

Последна редакция: ср, 04 фев 2026, 23:55 от eliet

# 177
И аз го изгледах току- що.
Roxy, благодаря за фрага.

Това, което ми направи впечатление е, че Динчер каза на Чийдем, че Ешреф ще се срещне с Нисан в Будур. Че, тя вече знае, че е Рюя.
И Чийдем му каза да го предотврати.
Поне аз така разбрах.
Кой дърпа конците, аджеба???
Серията ми хареса.
Гери днес спомена, че в Х недоволстват, че Ешреф не целува Нисан по устата.
Ами, прави са. Уж голямата любов, големите признания, а се целунаха веднъж едва, едва.
Не, че това е толкова важно, но не ми е достоверно...

# 178
  • Ямбол
Фрага ми се струва набързо сглобен и претупан само 40 сек. по добре да не ни бяха пускали и без това от този нищо съществено не се разбира.Чакам рейтинга утре да видим. Ето малко нови снимки 🙂 Нези и на мен ми прави впечатление,че няма никаква близост напоследък между тях.Няма целувки.А все пак за такава силна любов между двама души.Не е ли нормално.Напоследък ми се държат като някакви приятелчета,а не като мъж и жена,който изгарят един за друг. И на мен като теб не ми е достоверно особенно. Липсват ми такива моменти на близост.Ама ние виждаме само помилване на главата,целуване по челото и до там. Знам,че не е романтичен филм,ама наистина ми се иска да видя малко повече от милване на коса.Мира не ми дава това кой е този Ихтияр.Той е като кутията на Пандора.Вече направо започнах да се дразня.Какъв му е проблема на него с Ешреф?

Последна редакция: чт, 05 фев 2026, 00:15 от roxy94

# 179
Така е, Roxy. И това ще им изиграе лоша шега. Въпреки мача.
Жалко!

Ешреф май не се върза на тази с бенката.
Интересно ми е и Айтен каква игра играе.

Общи условия

Активация на акаунт