🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-40

• 12 180
  • 414
  •   3
Отговори
# 390
Хриси, така е. Той винаги е твърдял, че я е наблюдавал от далеч. И аз си мисля, че това не беше реално събитие, а някаква абстрактна фантазия, която да покаже, че нисан е Руя.

Последна редакция: пт, 13 фев 2026, 16:39 от gerryto_2

# 391
Включване от Улусой младши от района на св.Александър Невски

И Улусой старши на сета

(но не е сигурно, че е от днес Wink)
Гери, още на люлките, когато и разказа, че се е влюбвал само веднъж, Ешреф каза, че никога не са се познавали. И тогава Нисан отбелаза, че любовта му е платонична.

А "Рюя", когато се срещна с Нисан  каза нещо от сорта " А, Ешреф, аз търся от години това момче"!
Колкото до спомена на Нисан, той беше просто начин да ни покажат, как тя осъзна, че е Рюя.
За Динчер не знам дали е знаел какво е провел баща му с Нисан...
Но, се сетих нещо друго, когато беше в чифлика, Нисан "видя" Феридун Корал на прозореца. Т.е. за нея това беше спомен. Как ще има такива спомени, ако не е тя това дете.

Последна редакция: пт, 13 фев 2026, 17:20 от NeZ_9

# 392
Аз разбрах, че тя се притеснява, че мозакът ѝ играе шеги. Тя знае за Руя някой неща, затова и питаше Ешреф за подробностите. Ревнува от това момиче и много иска да е на нейно място. Съответно се притеснява, че нещата които помни са нейното въображение, а не реални случки.
Изрази съмнение, че там е имало и друго моиче, което да е Руя. това също е възможен вариант. Двете са били там, двете са насилени, но Ешреф си търси неговата Руя. затова тя си спомни болката от преживяното, но не е сигурна, че тя е правилното момиче.

Ако Чаатай е на сет, братчето може да е само тук. Може да е с техните, с приятел, с приятелка. Но няма да съм много активна в търсенето този път Satisfied . То аз до Банско не отидох...

# 393
Да, Гери, така е, но тя успя да си спомни как изглежда този човек. А и видя снимки- първо в дома на Динчер, където позна себе си, после снимка в чифлика- едва ли въображението и може да и играе шега с реални хора.
Но, очевидно тя не си дава сметка за тези неща и действа първосигнално.

# 394
Според мен точно объркването и идва от това, което Гери каза. Ако са били две момичета, Ешреф да си търси Руя, не нея. А си мисли, че нейните спомени се преплитат с всичко, което знае за Руя.

# 395
Ясно е, че изпитва съмнения, но можеше малко повече да се замисли.
Не, че не и хрумна идеята за капан, просто трябваше да навърже всички факти.
Браво на Демет- поредното списание, в което се снима от началото на Ешреф Рюя!

Ех, ако е нашия човек се беше снимал в поне едно! Smirk

# 396
Неда не ми се вярва да се съгласи на интервю. А и за снимки имам чувството, че няма да иска да прави. Ако е искал досега да го и направил. Сигурно постоянно питат Енгин за такива работи.
Той за филма не помня да е имал интервю в някои списание.

Иначе за снимката от Чийдем не мисля, че изобщо се сеща. То и аз я бях забравила.
Иначе тя знае, че нещо се е случило с нея във онзи чифлик. Но не е сигурна, че тя е Руя. Той не я разпознава. Това с бенката Нисан не го знае. Иначе веднага щеше да му каже за своята.

А сега се сетих и още един кадър който е имал значение. Преди да почнат да се стрелят в чифлика той повторно погледна бенката. Не че можеше да я види оттам където беше момичето, но подробности. Още тогава той е знаел, че не е истинската Руя. Той каза, че бенката не е била на мястото си. А и не би рискувал животът ѝ така като сам почна стрелбата. Но защо не сподели с другите ми е много странно. Ясно, че не са исками ние да знаем. Но можеше да направят някакви ретроспекции в този момент. А не той да им казва, че я е намерил и бе в главата му е объркано.

А братчето да не е дошъл на концерт на Азиз.

А това е прясно прясно от Джерен.

# 397
Момичета, по обяд направих един тегел по ВитошКа и покрай НДК, чужденци - колкото щеш, даже две дами
май говореха на турски, но Аталай не го срещнах Confused
Скрит текст:
Честит рожден на Роби! Поздравявам ви с тази моя любима песен Love my life https://www.youtube.com/watch?v=iaGJZXYhyZI&list=RDiaGJZXYhyZI&start_radio=1

Последна редакция: пт, 13 фев 2026, 21:43 от jasnazvet

# 398
Вече разбрахме причината😂😂

# 399
Добро утро, момичета !

Гери, позна! Grinning

Ох, чак не мога да повярвам, но знам, че  Азис е много харесван в Турция.
Имаме и новина за нов актьор :
Награждаваният актьор Ерол Бабаолу се присъедини към актьорския състав на сериала #EşrefRüya на KanalD, продуциран от #TiMSBi.

„Бабаолу ще играе изненадващ герой в сериала.“

А, ако накой е в Истанбул и иска да седни на масата, където Ешреф държеше ръцете на "Рюя" , ето тук е Wink

Честит празник на любовта!

Желая ви прекрасен ден!  Hug

Последна редакция: сб, 14 фев 2026, 13:28 от NeZ_9

# 400
Добро утро! 

Аз уж се пошегувах, но явно съм била абсолютно права. Е, очевидно изборът на песен при предното посещение не е бил случаен. Следващия път и батко си да доведе.

А вчера пък Чаатай явно е черпел с баклавички. Май са споменавали, че го прави понякога.

Днес ви пожелавам да обичате първо себе си, за да позволите и на другите да ви обичат.

И един такъв сладур да ви поднесе букет.

# 401
Аз пък ви поздравявам с този клип, който беше предоставен от Poll Production, с Ферман (в ролята актьорът Чаатай Улусой) и Сайе (в ролята актрисата Елчин Сангу) от филма „Uykucu“, включващ оригиналната песен: Lin Pesto - Delikanlım & Emi. Песента от „Uykucu“ вече е на музикални платформи. Клипът беше споделен и от режисьора на филма, Джан Улкай.

Днес мисля да гледам филма Dehşet bey- първо, защото харесвам Туба и второ, за да видя дали обвиненията за плагиатство към Eşref Rüya на Ethem Özışık са основателни.

Момичета- за вас

Последна редакция: сб, 14 фев 2026, 10:51 от NeZ_9

# 402
# 403

Нашата любовна история започна, без да знаем имената си.
Не избра нито времето, нито условията. Проникна като сън.
Дълбоко в сърцето .
 Мислеха, че ще бъде забравена, времето течеше, годините минаваха, но мечтата никога не избледняваше.

Никога не се отказах от теб, Ешреф!

Животът ни разпръсна в различни посоки. Може би разстоянията ни гонеха дотам.
Но пътищата знаят как да помнят и някои пресечки са неизбежни.
Защото сърцето знае само един път.
Сърцето обича само веднъж!
Сърцето обича само веднъж!

Последна редакция: сб, 14 фев 2026, 13:18 от NeZ_9

# 404

Общи условия

Активация на акаунт