Тъщата се меси в нашите отношения - развръзката

• 2 729
  • 69
  •   1
Отговори
# 60
Пич вземи си поука от всичко и внимавай, че като те чета и следващата може да те кълне.
Хич не си "бял и невинен".

# 61
Принципно бих поздравила автора, ако не беше човекът-съсед. Онзи, който кърти нещо в апартамента си за удоволствие ВСЯКА БОЖА СЪБОТА И НЕДЕЛЯ.

Човече, наеми си майстори и го приключи този ремонт в нормален срок, само това ще кажа.
А, не, то къртенето беше само за един уикенд. Сега сериозни шумове няма. В добри отношения сме със съседите.
И какво, ако кърти всяка събота и неделя? Стига да не е в часовете, в които трябва да се спазва тишина? Чичо ми сам си направи ремонта, стана 100 пъти по-добре, от колкото да викне "майстори".
Авторе, евалата брат - аз също се позарибих, от 2 години насам, и си взех инструменти, не съм чак толкова напред, колкото си ти ( не ми се е налагало чак такъв ремонт), и мен ме успокоява, добро и полезно хоби, пък и не се знае - с навлизането на AI, може и в професия да се наложи да го превърнеш!
Относно развръзката - браво, радвам се, че си се отървал. Пожелавам ти здраве, спокойствие - гони си целите, с твоето темпо, а личния живот все ще ти се подреди!
Младеж, събота и неделя и официалните празници са като часовете за тишина и. ремонти не се извършват. Информирай се.
По темата: тези двамата са се спасили. Дано не търсят скоро нови половинки, докато не им с еизбистрят главите.
Благодаря за комплимента, но не бих се определил като младеж.
Законово, няма пречка да се извършват строително-монтажни дейности, вкл. и в съботно-неделни/празнични дни, стига да има съгласие от съседите, както и да е извън часовете, които закона предвижда и забранява да се шуми.

# 62
Така или иначе, къртенето е приключило, така че едва ли сега е важно точно в тази тема. Който ще прави ремонт, ще си се информира за забраните.

# 63
  • София
Бъдете щастливи и по-малко нерви ви желая!
Мерси, отивам на кино.

# 64
Този казус ще се запомни като Случаят с тавата Simple Smile

Не искам да си представям кой ги е лепил за тавата с пистолет за силикон, само се надявам, че не е бащата...той кротък човек беше. Дано да е била само докторката лично.

# 65
  • София
Леле, авторе, сигурно е силикон от ремонта, който не са ти позволили да ръководиш, на жилището, закупено без твое позволение Scream Егати гадините Pensive

# 66
Ама вие верно ли всички се струпахте да му бършете сълзите. Joy

"От нашата история научих, че съм прекалено добър и се доверявам прекалено лесно, много се раздавам и съм наивен" е толкова токсично и манипулативно, че няма накъде.

И аз това повтарях в предишната тема.
По-добре, че са се разделили и да не се мъчат един друг, но през цялото време авторът изтъква колко е добър и наивен.
На такива хора не вярвам и със сигурност не е крива само бившата му съпруга.
Той един път не каза за някоя негова грешка или постъпка.

Иначе, какви са тези играчки за които пишеш авторе?

# 67
Да не ви разочаровам, ама и с майстори ремонтът никак не е гарантиран в срок и качество. Казвам го като човек в тия среди. Самото название майстор значи май ще дойда, май няма да дойда, май ще стане, май не.... Simple Smile От една инфлуенсърка го видях тва, да ме извинява че и крада лафовете.
Иначе и при мен един такъв ремонт у дома се проточи доста, малко стана като онази приказка, че на обущарят децата ходят боси, така и при мен, изнервиха се някои комшии от честото къртене по малко, но един ден се очертах здраво и изкъртих всичко наведнъж, после правенето изобщо няма шум или съвсем малко

# 68
  • Пловдив
Няколко неща за бъдещето. Веднага ти лепнаха етикет на досадно ИТ. Аз понеже съм заобиколена с всякакви ИТ-та, мога да кажа, че и ИТ-тата са хора като всички останали - има интелигентни, приятни, досадни, многословни, твърде праволинейни и т.н. Не проектирай ИТ логиката в живия живот, защото ще си вечно не разбран. И още, много важно нещо, ако ще градиш семейство - започни да мислиш в ние.
Моя живот е пълен с IT, доволно много имам, и много близки. Хора като хора и различни. Автора обаче, е досадник.

# 69
Майсторите се размотават само ако искаш да минеш евтино.
Наистина не разбирам от намеци. Сериозна съм, къде е проблемът? Какво според вас е посланието на жена му.
"Толкова ме отвращаваш, че ти връщам материалния израз на най-интимното между нас, дори когато сме били най-близки няма момент или спомен с теб, от който да не ми се гади."

Общи условия

Активация на акаунт