Майски бебета 2024г. - Тема 8

• 616
  • 52
  •   1
Отговори
# 45
И ние сме добре с миенето на зъбите. Мислих, че ще е драма. Но си стои, аз я четкам и така. После мием устичката и очичките, и накрая избърсваме с хавлийката и се кефи.
Още не яде сама, но прави опити. Купих ѝ масичка със столчета и като яде иска да ходим на нея и се мъчи сама.

# 46
Ние сме все е в процес на адаптация в яслата. Доста беше разтроен в началото, после боледуване и се проточихме. Тъкмо започна да спи там (вкъщи спи от 12:30 макс до 14:00), в яслата спят от 13:00 до 15:30, но той става към 14:20-30 и ми звънят да го взема. Надявам се като оздравее и тръгне на ясла до поспива, че да остава и за следобедна закуска.

# 47
  • Варна
Попитах ви, защито и той гризе четката и изяжда пастата и аз гледах да е по-набързо,за да не го мъча. Но на преглед се оказа, че не четкам достатъчно🤔. Затова сега хленчейки отделям повече време.

# 48
Ние сме все е в процес на адаптация в яслата. Доста беше разтроен в началото, после боледуване и се проточихме. Тъкмо започна да спи там (вкъщи спи от 12:30 макс до 14:00), в яслата спят от 13:00 до 15:30, но той става към 14:20-30 и ми звънят да го взема. Надявам се като оздравее и тръгне на ясла до поспива, че да остава и за следобедна закуска.

Е, как ще го взимаш толкова рано? Ако не можеш?

# 49
Ами при адаптация май навсякъде започват с по-ранно вземане, при нас беше след следобедната закуска. После вече си я взимам когато си трябва.

# 50
Да, да. Така е. Прочетох пак, че е все още в процес на адаптация.

# 51
Аз го взимах няколко дни на обяд,след това няколко дни след следобедната закуска.За 1 седмица беше това,от втората започна да стои по цял ден

# 52
Не знам за зъбите (и там е тегаво), но смяна на памперс и обличане е такава съпротива ,че се борим двамата с баща й все едно с голям човек.

Общи условия

Активация на акаунт