Януарски бебета 2026-та годинa 💙💗

• 3 734
  • 216
  •   3
Отговори
# 210
Към момичетата, които да родили секцио - как сте?
Аз имам проблеми, бях писала че ми е много червено около разреза, ходих на лекар - предписаха ми промивки с калиев пергаманат  и спрей оксикорт, уж всичко мина, обаче сега от два дни ме сърби супер много около разреза и ми е много зачервено и кожата ми там е някак като суха, се едно ще се лющи, четох че е възможна реакция от оксикорта ама и аз не знам, много се притеснявам

# 211
Аз нямам проблеми с разреза или цялостно възстановяване. Мажа само с Цикатридина, ама според мен докторът ми го даде колкото да си мисля че правя нещо. 😄 Аз съм супер доволна - едва забележим е и даже се чудя как са изкарали цяло бебе от там.

Защо не отидеш на второ мнение? На контролните какво казаха? Звучи доста неприятно.

# 212
На мен ми е 14-ти ден от секциото. Всичко изглежда нормално и спокойно, но все още доста ме наболява (при допир) мястото между пъпа и самия разрез. Иначе пръскам с Цикатридина, мисля днес да пръскам за последно.
Имам час за преглед за 16.03, надявам се до тогава и да се престраша да обезкосмя и мястото около разреза, сега там не смея да пипна хич.

# 213
Припокривам мнението на Lilly_TeaRose, освен че не третирам с нищо. Нищо не са ми изписали. Още не съм записвала час за преглед.

# 214
На мен ми е 20 ден, като до преди няколко дни имах голям проблем с уринирането. Много ме болеше мехура и не можех да се изпишкам.
Сега остана само болката в матката, тоест корема между пъпа и самия разрез, а областта около него няма чувствителност. Самия разрез изглежда прилично, на мен АГ ми изписа
Kelo-Cote Гел за третиране на белези. При първото поставяне усетих опъване, дискомфорт и леко порозовяване, което се размина бързо и най-вероятно беше реакция от силикона в гела.
Имам час на 20.02, но пък кървенето ми се сети да се завърне и не знам колко ще е ползотворно ходенето до болницата.

# 215
А, да, същата работа е и при мен с уринирането, даже се чудех дали нещо не са ми направили с катетъра. Хем ме боли, докато ходя, хем е и доста обилно, а не се стискам.

# 216
От катетрите се получават пикочни инфекции, да не би да е това?

Иначе да, аз ходих два пъти в Токуда и там казаха, че “нямало проблем”, било нормално и т.н.
Май ще трябва да взема второ мнение наистина 😢

Общи условия

Активация на акаунт