Януарски бебета 2026-та годинa 💙💗

• 2 196
  • 126
  •   4
Отговори
# 120
Деси, за съжаление тези изпълнения с инвитрото не са само в Токуда, почти навсякъде е леш, включително и ʼсветилатаʼ мислят само за пари и нищо друго. Има толкова момичета с подобна история на твоята, а още по-тъжното е, че някои от стрес и от много ровичкане си докарват реални проблеми, които не са имали до сега. Много се радвам, че при теб нещата са се развили така и сега си гушкаш човечето, напук на ʼекспертнотоʼ мнение.

# 121
  • Sofia
Уф, оказа се, че от МЗ са изтеглили АМ Бейбибио 1... Джейн, имай го предвид, вчера е станало това...

# 122
  • Бургас
Момичета, ъп на сагата от вчера с камерите в АГ кабинета - арестували са д-р Венелин Иванов. Аз също се следях в този кабинет. Той ме израждаше заедно с Нур Алсалех и съм потресена какво се случва... има десетки записи от прегледите, изтекли в тези сайтаве за възрастни с фетиши

# 123
Уф, оказа се, че от МЗ са изтеглили АМ Бейбибио 1... Джейн, имай го предвид, вчера е станало това...

Защо??? Аз изпратих преди малко майка ми да вземе две кутии, че му свърши

*** edit - майка ми ми звънна туко-що от аптеката и на нея са й казали, че е изтеглено. Взела е на същата марка козето, макар че аз май не съм много “за”, ама ще трябва да пробваме защото той има останала храна за 1-2 яденета.
Накарах я да попита защо е изтеглена, ама не са казали нищо… чудя се да не е същият случай като с другата храна която изтеглиха наскоро на нестле

Последна редакция: чт, 05 фев 2026, 20:25 от MissBabyJane

# 124
Момичета, някоя от вас започна ли вече да тренира? Ако има такава, ще се радвам да разкаже кога е започнала, какви упражнения прави.... и тн

# 125
MariaNikolaeva, мен още ме наболява коремната област, така че ще пасувам още време. При мен са минали 20 дни, а при теб?
Иначе си планирам тука до месец-два да си започна хранителен режим и леки тренировки. Все пак трябва да се напъхам в старите си дрехи, хаха
И за лятото да съм си старата женичка, хаха

Гледайте аз пък на каква откачена тема съм. Чудя се кога ще се избистрят очичките на Дарин. Имам едни съседи, които и на двамата очите са кафеви, а второто им дете е със сини.

# 126
MariaNikolaeva, мен още ме наболява коремната област, така че ще пасувам още време. При мен са минали 20 дни, а при теб?
Иначе си планирам тука до месец-два да си започна хранителен режим и леки тренировки. Все пак трябва да се напъхам в старите си дрехи, хаха
И за лятото да съм си старата женичка, хаха

Гледайте аз пък на каква откачена тема съм. Чудя се кога ще се избистрят очичките на Дарин. Имам едни съседи, които и на двамата очите са кафеви, а второто им дете е със сини.

Аз родих преди 23 дни. Чувствам се добре и вече много ми се тренира. Даже се чудя няма ли фитнеси, в които може да се ходи с бебе 😀
А за очите - аз чакам същото от първия ден. Аз съм със сини, а таткото със зелени, та се надявам да вземе моите, макар че в момента ми изглеждат да са му супер тъмни..

Общи условия

Активация на акаунт