[помощ] Големи проблеми с жена

• 3 252
  • 156
  •   11
Отговори
# 15
Никаква приятелка не и прави подаръци. Скъпи при това. Приятелката ти има връзка, ползва приятелката за параван.
Вероятно господина е женан - особено ако срещите са през седмицата.
Да бъдем съвременни - може любовната връзка да е с жена (същата приятелка).

Автора, с ниското си самучувствие много мрънкаш, много искаш и всичко слагаш на кантар. И все друг е крив.
Две години приятелката ти искала брак, деца, а ти какво направи - нищо.   Сега вече и секс не иска. Знаеш ли защо - не е щастлива с теб, не й е интересно.
Какво да правиш? Ако искаш да я задържиш, почни да я правиш щастлива, сама да пърха към теб. След 2 г. заедно трябва да си наясно - дали ще са романични вечери, букети с цветя, някоя ексурзия на мечтано от нея място....
Ако не искаш или не можеш, слагаш край на връзката.

# 16
От както тази се лепна за нея, всичко това спря, спря и да поддържа дома, да готви и тн, а преди го правеше постоянно, аз естествено също помагам.

Аха. Тя прави всичко, а ти помагаш. Ами, пробвай да смениш конфигурацията – ти готви и поддържай дома и искай тя да ти помага. Може пък да ѝ се появи мерак за секс.
Ако темата не е пързалка – никой не седи там, където не му е изгодно. Брак нямате, нито деца. Куфара, чантата и навън. Ти или тя, или двамата (според където живеете), имате пълното право да си уредите живота така, както ви харесва.

# 17
Никаква приятелка не и прави подаръци. Скъпи при това. Приятелката ти има връзка, ползва приятелката за параван.

Автора, с ниското си самучувствие много мрънкаш, много искаш и всичко слагаш на кантар. И все друг е крив.
Две години приятелката ти искала брак, деца, а ти какво направи - нищо.   Сега вече и секс не иска. Знаеш ли защо - не е щастлива с теб, не й е интересно.
Какво да правиш? Ако искаш да я задържиш, почни да я правиш щастлива, сама да пърха към теб. След 2 г. заедно трябва да си наясно - дали ще са романични вечери, букети с цветя, някоя ексурзия на мечтано от нея място....

Аз също исках брак и деца, но как да се предприема към нещо толкова сериозни като през месец два се стига до някакви такива неща

# 18
Като през месец-два имате проблеми, значи не ви е хубаво заедно, защо стоите заедно, защо не се разделите. Две години не са малко време - ако не сте един за друг, както каза Сийка "куфарите, чаните и всеки да си търси щастието на друго място".

А това, че нямаш приятели си е огромен червен флаг. Може да не си лош човек, но ти куцат уменията за общуване и да показваш на хората, че държиш на тях. И на жената до тебе, че я обичаш.
Много е показателно, че приятелката ти предпочита да ходи ПОСТОЯННО в чужда къща, а не да си седи вкъщи.   

# 19

Две години приятелката ти искала брак, деца, а ти какво направи - нищо.   Сега вече и секс не иска. Знаеш ли защо - не е щастлива с теб, не й е интересно.

Абе ако някоя жена се оплаче, че мъжът и се държи кофти с нея, излиза постоянно с приятел , нагрубява я и я обвинява, няма да и кажем - ти не го правиш щастлив, не си му интересна, постарай се повече, родете си деца.

Какво да се връзва на фльонга, за да и угоди.  Явно не става, млади са още, няма защо да се мъчат.

# 20
Такива токсични ‘добри момчета’, дето уж ‘осигуряват всичко’, обаче искат да си седя да домакинствам, за да не излезе добрата ми заплата от тяхното домакинство, са ми ясни.
Отделно няма абсолютно никаква логика на всичко осигурено и добро изкарване у дома тя да не иска да се прибира и като все пак се прибере, да е със скъпи подаръци от чужд човек. Героят май е пропуснал няколко бази в интелектуалното си развитие… или в моралното.

# 21
Като през месец-два имате проблеми, значи не ви е хубаво заедно, защо стоите заедно, защо не се разделите. Две години не са малко време - ако не сте един за друг, както каза Сийка "куфарите, чаните и всеки да си търси щастието на друго място".

А това, че нямаш приятели си е огромен червен флаг. Може да не си лош човек, но ти куцат уменията за общуване и да показваш на хората, че държиш на тях. И на жената до тебе, че я обичаш.
Много е показателно, че приятелката ти предпочита да ходи ПОСТОЯННО в чужда къща, а не да си седи вкъщи.  

Нямам приятели, не по моя вина, просто се оказаха кофти хора. Иначе хора за кафе имам, но те си имат семейства, деца и тн., рядко могат, защото семейството както е нормални е приоритет, не съм асоциален и никога не съм бил.

До Нарциса:

Разбирам съмненията ти за мен, но аз съм по объркан и от теб, затова пиша тук....и моят ум не го побира...отделно нито ме знаеш, нито ме познаваш, мразя да се хваля, но си ходя на добра работа и изкарвам добри пари, отделно си имам и малък доходоносен бизнес с който се занимавам странично...така че въобще не ми говори за доходи в къщата ми и какво се опитвам да задържа и не..

Последна редакция: чт, 29 яну 2026, 20:12 от NiceGuy98

# 22
Авторе,
пиша съвсем приятелски.
В постовете ти НЕ личи да обичаш тази жена, все едно тя ти е удобна - да домакинства, да си говорите, да те обслужва в леглото. Но любов няма.
Не знам каква е причината - може да я обичаш, но да не знаеш как да й гокажеш и покажеш. Ако е така, връзката ви има шанс, но времето изтича. Имай предвид, че и нейните чувства силно намаляват (искала е брак и деца, вече не).
Но ако си с нея само за удобство, няма да стане. По-добре се разделяйте бързо.

# 23
  • София
Авторе, трябва да сложиш ред в къщата си. Трайно и категорично.
Ако иска с теб - с теб да е. Ако не иска - през вратата и у майкини.

Да мълчиш и да се цупиш е ужасно незряло, говори с нея спокойно, но твърдо. Кажи каво искаш от нея, питай я каво иска тя. Ако се разминавате в щенията, по- добре всеки сам.

# 24
Ако искаш да я задържиш, почни да я правиш щастлива, сама да пърха към теб.

Предвид описаното поведение на жената за да я направи щастлива, трябва да  прекрати връзката.

# 25
Много незряло е да се сърдиш и да не и говориш. От там започни.
Кажи и че искаш сериозен разговор. Сложете картите на масата. Ако пак се стигне до обиди, както са ти писали вече дамите - кой от къде е и адио Рио.

Прислужницата да си събира багажа и да се изнася. А ти поработи върху себе си. Човек без никаква социална среда си. Няма с кой да излезеш една вечер, седиш сам и чакаш някой да ти обърне внимание. Това не е нормално, повечето мъже се борят да излязат по мъжки с аверите.
И хленчиш, че не готвела. Ми сготви ти, запали свещи, посрещи я ти със скъп подарък. Защо си оставил на друг да те замества? Това мъжете сте верно амеби понякога.

# 26
Аз разбирам, че жената излиза всяка вечер с въпросната приятелка.
Което също не е много нормално.
И даже съмнително.
Това че говорела на работа с този и онзи и затова не иска с него да говори ми е малко безумно.
Ами и аз съм работила работа в която говоря. Говоря с клиенти по телефон, с колеги, с кой ли не.
И като се прибера не ми се е случвало да кажа на близките си - не ми се говори с теб, щото съм говорила цял ден.
Мога да седна, да си почина. Но да кажа така, няма начин.
Да кажеш това на мъж/жена с който живееш е ясно какво значи. Значи - разкарай се досадник.
Няма топки да го зареже, явно има интерес засега да е при него. Вижда и че може да го мачка и той търпи. Защо да не поседи.
И да, може и любовник да има и затова така да се държи.
Но не е типично поведение на жена. Това по-скоро мъж би го направил. Да има грубо отношение към половинката заради друг човек.

# 27
Обиди няма. Очевидно е. Казала му е, че е досаден, че иска почивка в уикендите, той не поема и продължава да досажда. Скъпите подаръци от приятелка малко звучат като ‘а, това не е ново, ами го купих преди 5 години като бяхме в Китен, не помниш ли’, с което някои жени мажат за изчезналата си заплата.

# 28
Обиди няма. Очевидно е. Казала му е, че е досаден, че иска почивка в уикендите, той не поема и продължава да досажда. Скъпите подаръци от приятелка малко звучат като ‘а, това не е ново, ами го купих преди 5 години като бяхме в Китен, не помниш ли’, с което някои жени мажат за изчезналата си заплата.

И мойта ситуация не е цветуща предвид в положението което съм, но ти нещо наистина не си в час, извинявай, но въобще не си по темата, ако няма какво да кажеш, по-добре не пиши

# 29
Още ли не си ги компилирал тези обиди? Разочароващо…

Общи условия

Активация на акаунт