Отговори
# 150
Никакви снимки не виждам аз, явно бързо ги триете. Сигурна съм, че сте прекрасни.
Мисте, стискам и аз.
Някоя от вас случайно да е информирана има ли ледена пързалка в Бургас?

# 151
Мисте, палци!!!!
 Ре, заслужил си го е , мръсникът!

# 152
Да, Белушани, има.

# 153
Искам да имам исландски горещ извор в двора и при този студ вън да се накиснат в него.

Аз пък просто искам да съм в Исландия и да гледам изворите отстрани. ☺ Ама така, напоително. 😄

Последна редакция: пн, 02 фев 2026, 16:02 от TuЛи

# 154
Кро, благодаря ти. На "Тройката" ли е? Нещо допълнително трябва ли да знам, мъх ще води няколко дечица? Няма телефон, нищо в интернет.

# 155
Да, на Тройката е.

# 156
Благодаря ви, хора. Изпратихме я, очаквано беше и по реда си. Едни от най-близките и почти единствени останали роднини са ни това.
ДобрЕ, да му е светло на вашия човек.

Мисте, стискам и чакам да се похвалиш.
Сутринта видях малките Азалчовци, големи сладури, пу-пу.
КоШиЯм: гореща супа, да се постопля малко, че яко се намръзнах. Купих си и фалшив бейлис.

# 157
Бърд, скъпите хора, които губим винаги са в сърцата ни. А ти се стопли и не само със супа. Вземи и нещо профилактично против настинка, даже може да си сложиш един леген горещ вода с морски сол за бързо оправяне от студа. Ама не се мариновай много!

# 158
  • sf
Какво е фалшив бейлис?
Вчерашната супа се превърна в чуден сос за спагети болонезе. 😃

# 159
У нас вълшебното гюле прави пиле с ориз. Преди малко се прибрах, малко зорен понеделник, но поне не е януари.
След малко ще си навъртя нещо за утре на обяд.
Имам да пера чаршафи безчет.

# 160
Ази, снимките за шапка на темата са с много ограничен размер. Опитах да кача твоята, но ѝ се губи чара. Едва 1/2 от нея може да се види. Обикновено ги избирам в Pinterest, но гледам да са ню-ню и с пейзажна ориентация на пръв поглед. Настоящата изглежда така

Ето така би станала

Последна редакция: пн, 02 фев 2026, 19:53 от Clo - Camille

# 161
Злате,да разбираме,че си много доволна от "гюлето"?Ох,незаменим помощник ми е.За нула време след работа направих картофена салата.С всичкото въртене и чакане,ако бързам,за 30 минути правя боб(че го " кисна" първо там,после със зарзавата,после сол...),ориза пък за броени минути.Абе,не го заменям за нищо!

# 162
  • Пловдив
Ех, начиии...пак ме замисляте ся Thinking

# 163
Много обичам гюлето вече! Смених си лаптопа уикенда и новият ме радва много, но пред него се налага да кажа, че гюлето печели класацията. Пусках снимки на брат ми и той ми писа "Изглежда така все едно може и да пере" LaughingLaughing

Дописвам се за Мистева: Ние сме като неандерталци, които е ся са открили огъня. Най-важното е, че в апартамента не мирише на манджа и никой не трябва да бае на котлона и на фурната. Чат-чат, въртиш 2 пъти капака и айде. Варени картофи за 3 минути, ориз за 15 минути. Телешкото беше на мозък, пуснах го за час, омазано в масълце, екстра стана. Не знам защо съм втасвала решението толкова време.

Последна редакция: пн, 02 фев 2026, 20:29 от zlatenceto

# 164
Подсети ме с кой модел се сдоби.Май на ИП заложи 🤔

Общи условия

Активация на акаунт