Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 167 - февруари 2026)

• 33 195
  • 444
  •   7
Отговори
# 435
Да, на мен. Ще им риша на имейла.
От последното ми участие в P&G за превръзките , не получих имейл, нито за потвърждение,нито за отказ на касов бон. На някого случвало ли се е ?

# 436
Като сме на тема PG, моят казус продължава, тълкуват си правилата, както си искат. Публикувам последният отговор на господина, в което аз му връщам , че пише "Кампанията" , а не в други техни кампании . Всички знаем , че в кампаниите на Жилет или в тази , която връщаха пари , можеше да се участва с една бележка, в две или три кампания и я приемаха , със същите правила .

# 437
И аз с награда от КК! За пръв път и то с едно или две билетчета, не помня точно!
С ММ искахме да вземем малко барбекю за излетите навън, но бяхме шокирани от цените им предвид че качеството изглежда да са за еднократно ползване 😅 и му казах, че няма да купуваме, а ще спечеля от някъде! Видях че има в приложението на КК и участвах, без особена надежда. А снощи като дойде email че печелим, беше много приятна изненада ♥ не е голяма награда, но пък желана за семейството и поднови желанието ми за участие в игри, което се беше позагубило!
Включих се в Маги Азия за малката награда. Както и в Рафаело. Късмет на всички ☘

# 438
Когато  регистрирате бележка  в играта  на Здраве получавате ли успешна  регистрация.  Аз опитах да  регистрирам , но нямам подсказка, че е успешна регистрацията

# 439
  • оттам, откъдето започва България
След като се попълни се появява зелено съобщение малко по-надолу,че ти благодарят за участието.Трябва просто да се скролне и да се види.

Дойде ми потвърждение на имейл пощата.

# 440
Когато  регистрирате бележка  в играта  на Здраве получавате ли успешна  регистрация.  Аз опитах да  регистрирам , но нямам подсказка, че е успешна регистрацията
благодаря вече стана , явно са имали проблем в стайта

# 441
  • София
Преди няколко дни бяхте писали, че не се получава SMS за Милка и кроасаните, получихте ли по-късно такъв, че аз от 30мин нямам СМС.

# 442
  • Бургас
Проверихте ли да не е в спам?

# 443
  • София
Проверихте ли да не е в спам?
Там беше, благодаря Heart Eyes

# 444
  • София
А при мен на Милка се получава следната картинка
Скрит текст:
При вас как е?