Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 167 - февруари 2026)

• 24 097
  • 327
  •   5
Отговори
# 300
Часовникът от Престиж 🤩

Искат ли бележка за получаване на наградата?
Мъжа ми не е попитал, а те не са казали.

Последна редакция: вт, 10 фев 2026, 14:41 от Обичам те!Благодаря!

# 301
Кои са обектите за играта на нескафе, че нещо не ми става много ясно, нали имаше някаква реклама по-рано от Фантастико или важат за всички вериги?

# 302
Няма конкретни обекти, от всеки магазин може😊

# 303
Ако се регистрираш на сайта на Европът дали показва дали скоро ще имаш пратка като например в Еконт ?

Мечти. Веднъж търсих един куфар от една игра, и нямаше никакъв шанс да се свържеш с когото и да е от тази фирма. Какво ли не правих...Даже пробвах да се регистрирам. Нъцки. Simple Smile Така, че дали ще ви дойдат шоколадите или наградата е ...божа работа:))

# 304
Нови моментни награди в приложението КК
Скрит текст:

# 305
Защо не мога да се регистрирам в играта на Milka, нито с покупка, нито без покупка? Явно не правя нещо както трябва...
Не получавам SMS с код!:frowning1:

# 306
Печелившите от Аспасия
https://aspasia.bg/promo/

# 307
Защо не мога да се регистрирам в играта на Milka, нито с покупка, нито без покупка? Явно не правя нещо както трябва...
Не получавам SMS с код!:frowning1:
Провери спам съобщенията, ако не е там, провери блокираните номера - 1917 е номера от който изпращат код. Ако и така не стане се обади на посочения телефон в правилата и оттам ще дадат код Smiley

# 308
  • София
Играта на Нескафе за всички вериги магазини ли важи?

# 309
Да:
(4) Играта се провежда на територията на Република България.

# 310
Ако се регистрираш на сайта на Европът дали показва дали скоро ще имаш пратка като например в Еконт ?

Мечти. Веднъж търсих един куфар от една игра, и нямаше никакъв шанс да се свържеш с когото и да е от тази фирма. Какво ли не правих...Даже пробвах да се регистрирам. Нъцки. Simple Smile Така, че дали ще ви дойдат шоколадите или наградата е ...божа работа:))
Ами за какво има регистрация на сайта ,ако няма да покаже дали имаш бъдеща пратка,бих пробвала да видя,но иска и ЕГН и исках първо да питам,ако някой има акаунт и знае дали да се занимавам изобщо Grinning
Моите шоколади предишния път трябваше да си ги прося да си ми ги донесат и бяха подмятани цял месец по пътищата ,затова ми се искаше ,ако има някъде да виждам очаквам ли ги .. Иначе бързо отговориха на мейл,но нищо полезно.

# 311
  • София
Втора награда за февруари
Скрит текст:

Скрит текст:
Трета награда за февруари
Скрит текст:

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 10 фев 2026, 19:15 от lite16

# 312
И моя шоколад дойде . Имам проблеми с PG и регистрацията на една бележка , на нея има Always  и Памперс и не желаят да я признаят"регистрацията е била отхвърлена поради използване на един и същ банков акаунт при повече от едно участие, което не отговаря на условията на кампанията." С 3 различни бележки , на 2 различни акаунта . Чакам отговор къде в правилата пише , че трябва да са платени от различни хора продуктите.

# 313
В играта на Нескафе могат ли да се купят нескафе фрапе или лате? Само 3в1 и 2в1 ли може?

# 314
От 3 участия в Милка-нищо,3:0 за Морени,Кроасаните съм с над 15 участия,там дори и чорапи няма.2:0 за Престиж.Спечелих 2 шоколада от Милка.Първа награда за годината.Благодаря на съфорумката за споделянето💜

Общи условия

Активация на акаунт