Искам да кажа...(239) през Февруари 2026

• 14 998
  • 438
  •   5
Отговори
# 420
  • при моите деца .....
Добро утро!
Честит празник, който и да почитате!
Бог да прости починалите наши близки.
Изпих кафето, багажът е събран, до 20 минути тръгваме.
Спокоен уикенд!

# 421
Добро утро и от мен!
Честити празници и от мен. А близките ни, които не са сред нас- Бог да ги прости!
Днес ми е последен работен ден. От сега нямам търпение да приключи.
Боби, Тони, приятна екскурзия.
ЕлиТ, завидях за снега в планината. Виж, в града е друга работа и там обичам да го гледам само през прозореца.
Роди, честита ви рокля. Това е голям напредък. Момичето на приятелка не иска да отива по магазините и да пробва. Бяха веднъж- всичко било грозно. И през Асеновград минаха- и там грозно. Няма никакво желание момичето и все има по- важни неща за вършене/учене. Майка ѝ е вдигнала ръцете от нея.
Тути, моята любов си остава Хонда СРВ. И сегашната е Хонда на друг модел. Имаме и един Форд Фокус. Свекър ми дума не дава да го продаваме- щял да си ходи на лозето с него. ММ докато е в чужбина и двете коли са при свекър, за да ги раздвижва.
Хубав ден, момичета.

Последна редакция: сб, 14 фев 2026, 05:44 от mariat

# 422
  • на Мелмак
Добро утро, момичета!
Честито и за двата празника днес! Кой, каквото иска /има повод да почете.
И близките ни - бог да ги прости!
Тути, а ти какво искаш?
Аз, откакто преди 7-8г взехме нова кола, предпочитам така, на изплащане. Преди ММ взимаше "нови" на 3-4г. Но за съжаление все имаше по нещо. Скрити дефекти. Две такива сме имали де.
Приятна екскурзия на нашите момичета, и от тях снимки, нали?
Бел, страхотна Heart
Аууу, Роди! Завидях ви за ролклята Simple Smile
Може ли линк към магазина?
Моята не иска да ходим да мери. Хареса си модел още миналата година , но не може да го поръча защото го нямало готов. Трябвало мерки да се вземат, да се шие. Та кандиса за Асеновград, да отидем. Силно се надявам да хареса и направо да купим.
Не иска камъни, пайети, пера. А като гледам по сайтовете, това преобладава.
Дано намерим нещо изчистено и да взимаме. Оммм Joy

# 423
  • някъде другаде
Добро утро!
Честит да ви е двойния празник!
Бог да прости починалите ни близки.
За работа едва ставам в 6.30 , но за екскурзия 4.30 не е проблем.

# 424
  • София
Добро утро!

Бог да прости починалите ни близки!
Честити да са двата празника днес!
Ние няма да празнуваме. Може да си поръчаме вечеря, ще пием по чаша вино и това ще бъде.
Мишето е голям образ! Много е забавна! Simple Smile
Всички снимки ми напълниха душата! Heart Бях на почивка с вас.

Хубава събота да имате!

# 425
Добро утро!

Честити празници и от мен, всеки да не/празнува, каквото му харесва!
Бог да прости починалите!
И ние няма да празнуваме с нещо специално, ще хапнем нещо нережимно като за събота. Може да минем и през някоя сладкарница за нещо тематично сладичко. Детето ще е с нас вечерта, утре ще ходи с баба си и дядо си към Велинград за кратко.

Роди, браво за роклята, трудното е минало, аксесоарите ще ги намерите.

Тути, ти какво си харесала?
И ние скоро ще взимаме нещо, на мен ми допадат Мазда сх5 и Пежо 3008. И Киа Спортидж и Хюндай Туксон харесвам, ама май ще са ни над бюджета.

Хубав уикенд, момичета!

# 426
  • Бургас
Добро утро!
Честит Трифон Зарезан!

Да е светло да близките ни, там където са...

# 427
Добро утро!

Ети, успех с пазаруването!

Честит празник  на всички!

Аз, понеже ергенувам тия дни,  ще ида да си видя децата,  да понапазарувам. Поне имаме слънчице днес 🥰

Спокоен ден, банда!

# 428
Добро утро, честити празници, кой каквото празнува❤️ Ради, честита рокля. Събудих се с настроение, ще ходя да пазарувам продукти за тортата, трябва и да потърся прежда за мартенички. Вечерта ще излизаме с приятели, чакам го отдавна и имам нужда. За утре съм обещала палачинки на младежа у нас, само дето аз не мога да ям(заради корема), но здраве да е. Прекрасен ден, момичета🌷🌼😘

# 429

По повод Задушница пак един бисер. На миналата малката беше при баба ѝ и ходили до гробищата. Прибира се с пълна чанта със сладко и ми обяснява: Бяхме на ЛЕГОВИЩЕТО, имаше празник, всички ми даваха почерпка, много беше хубаво..
Когато бях малка много обичах да гостувам на баба, защото живееше по пътя за гробищата и редовно разни баби ми даваха почерпка. Пазя много топли спомени.
Вчера излизах на вино с треньорката и още 2 от групата. Единият така ме развълнува с историята си, че чак го сънувах.
Моята тренировка се отмени и се чудя дали да влезна във фитнеса, досега не съм и много се притеснявам да не се видя в някой смешен рийл🤦♀😶.

# 430
  • Бургас
Осъзнах,че съм по-зле от всичките ни клиенти взето заедно. От сутринта три пъти смених мястото на ТВ новата стая и броя на контактите Simple Smile Личният ми майстор тихо пуши и поставя под въпрос един от изборите,които е направил в живота си-с именно да се ожени за мен.
Честит празник!

# 431
  • София
Честит празник на всички!
Мишето е със страхотни бисери.
На пътуващите хубаво време и чудни спомени!

# 432
  • Бургас
Добро утро! Честит празник!

Най-накрая малко слънце тук, че така се бях сдухала с тоя дъжд и мрак, особено вчера.
Плановете за днес и утре са основно нищоправене, имах доста работа последните дни и имам нужда да си проветря главата, която пък що да не ме боли от сутринта още.

Мишето е голям сладур, безценни бисери раждат малките им мозъчета.

Пътуващите да си изкарат хубаво, Ети да намерят бързо най-хубавата рокля, Сави да задържи доброто си настроение, на работещите да им е лека смяната...на всички да е хубав денят!

# 433
Забравих да се изкажа за Мишето. Имам чувството, че бодрата смяна след щерките на Лина ще е точно тя. Wink
Киа Спортидж е изборът на ММ. Накрая ще се купи нещо съвсем различно, разбира се, но въобще няма да претендирам, че ми е все тая.

# 434
Бел, ти нали караше едно ГЛЕ? Не ви ли устройва? Голяма е и става за семейна.

Общи условия

Активация на акаунт