Искам да кажа...(239) през Февруари 2026

• 7 686
  • 250
  •   5
Отговори
# 225
  • На брега на реката
Тути, дишай, миличка!

# 226
Тути, стискам здраво палци!
За лекари...от началото на новата година не се спрях. Днес записах час за второ ямр след едно направено преди месец. Сама се успокоявам, че не е толкова вредно. Но ако това е цената да не ме боли и да не куцам, ок.
Иначе направих бисквитена торта и следва запеканка импровизе.

# 227
  • Бургас
Аз се сгласих и отивам на хоротека.

# 228
  • при моите деца .....
Добро утро!
Тути, радвам се на добрите новини.
И аз смятам, че при съмнение за нещо е по-добре да се изпрати при специалист, а не да се неглижира.
Станала съм рано, а се събудих още по-рано.
Ще ходя на поход, а послев 14 часа тръгвам за София - на концерт на Николина Чакърдъкова.
Оставям домашните на Митето на Марти 🙂
Хубав ден!

# 229
Добро утро!

И аз рано съм ранила, но, за съжаление, процедурите ми и в събота са от 9 😁 Днес последно. Чистосърдечно си признавам, че ще ли липсва денят ми да започва с водна гимнастика...

Спокоен ден, банда!

# 230
  • София
Добро утро! Coffee

Седнах с кафето. Само събота и неделя мога да пия сутрешното си кафе седнала. Simple Smile Много ми се спеше сутринта. Може да полегна малко с детето после. Нямам планове за днес, освен да ударя един парцал навсякъде. Имам чушки от вчера, ще се дояждат.

Хубава събота!

# 231
Добро утро.
Снощи имах страхотна тренировка по водна аеробика. Поспах, макар и да искам още. Мисля да почистя и да почивам.
Хубав да е денят ви.

# 232
  • някъде другаде
Добро утро!
Станах в 7.15 , но сега сядам с кафето.
Нали съм баба на куче до утре , та първо го разходих.
Днес по обяд отивам на Етрополе и от там на концерт на Николина Чакърдъкова.
Але , има ли ефект от тези процедури? как се чувстваш след тях?
Хубав ден!

# 233

Снощи имах страхотна тренировка по водна аеробика.

Оу, супер, много завиждам! Моята треньорка не води,  защото не може да намери подходящ басейн. На  още едно място има в града и мисля да пробвам.

Але , има ли ефект от тези процедури? как се чувстваш след тях?

Тони, определено има. Вече си чувствам пръстчетата на крака. До скоро ги нямаше. Появи се и болка,  значи нервът реагира. Има още какво да се желае, но трябва време.

# 234
  • Сливен
Добро утро! И аз от ранобудните, но пътувам иначе много ми се искаше мързелива сутрин.
Малко задачи днес и довечера сме на балет.  Не знам дали ще ми хареса, но съм обещала, така че ще имаме момичешка вечер.
При нас има един действащ басейн и такива екстри като водна аеробика няма.
Мъфинче, как е Гоги?
Хубав и весел ден да имате!

# 235
  • Canada
Добър ден!

Але, подшушни на лични кой е басейна ☺️

Тути, имате ли вече второ мнение?

# 236
  • Бургас
Добро утро!

Очаквах да се събудя недоспала и с главоболие, че след хоротеката продължихме в един бар, но съм екстра.
Знаем уж много хора, а пък начинаещата ни група успя да се включи в твърде малко, та все едно бяхме в ресторант, но с много шум. Не мисля, че ще повторя скоро такова събитие.

Сестричките, весело да ви е! Хореографът ни обеща скоро да научим хорото на "Сватба е".

Нито ще готвя, нито ще чистя днес. Трети ден се мотае кутия сарми в хладилника, така че обяд има, за вечеря ще сме у нашите, че татко е рожденик днес.

# 237
Добро утро!
Селесте, честит и здрав да е баща ти!
Аз също се събудих рано, но снощи синът ме пита дали съм добре, защото заминах към спалнята в 9 вечерта.
Последен работен ден за седмицата и после на работа у дома.
Щерката тези дни си пожела за ядене боб с наденица и ще я зарадвам. Такова нещо никога не съм готвила. Наденицата минава ли се предварително през тиган?
Тони, Боби, весело да ви е довечера.
Хубав ден, момичета!

# 238
  • София
Добро утро!
Мари, при нас минава през тигана, иначе става като сварена(освен ако не го запичаш накрая в тава).
И аз чакам новини от Тути!
Селесте, честит да е татко ти! Дълги години още да се наслаждавате на взаимна обич и прекрасни мигове!
След малко отивам и аз към мол, че довечера сме на рожден ден и трябва да измисля в последния момент подарък.
ММ снощи цяла нощ работи. Днес не знам дали ще му остане време да спи. Как ще изкара довечера ще видим.
Тези водни спортове и процедури са много хубави. Ако ги правят някъде с морска вода, може и аз да ги тествам. Blush

# 239
  • Germany
Добро утро!
Али, здрав и честит да е баща ти!
Аз пак се будих през нощта, но успях да заспя и откарах до 7.30, та се броя наспана. Разходихме се с Инка, сега малко форум и подхващам къщата, че довечера ще имаме гости. Нещо май ми се обажда един зъб, а нямам време за зъболекар. Дано издържи до след 2 седмици.
Хубав уикенд на всички!

Общи условия

Активация на акаунт