Във Франция сексът вече не влиза в брачните задължения.

• 2 661
  • 185
  •   2
Отговори
# 180
  • Пловдив
Нали говорим, че не ще да я мандръсаш?

# 181
  • София
Тесла, прочете ли цялата тема?

# 182
  • Обран бостан ;)

Охоо, да ме издържа без да трябва да я мандръсам - дюшеш. Trollface

# 183

Охоо, да ме издържа без да трябва да я мандръсам - дюшеш. Trollface

Абе внимавай, да не земе да те кара за миеш прозорците, че ако живее в некоя голема къща с 150 прозореца ....

# 184
...Когато двама души се женят то е и за да правят секс...
Да не сме в Афганистан ? И без това можем.

# 185
И той може да откаже секс.

Да откажеш секс на жена, която ти отказва секс.

Брилянтна идея.

Как не съм се сетил. Wink

А не може ли да и откажа издръжка например.
Да плаща половината от тока, водата, храната, данъците, а ако жилището е мое може и наем да ми плаща.
Така де, след като сме в "съвместно съжителство", трябва съвместно да поемаме разходите.

Става ли ?

Това не си го уточнявал в поста. Изразявай се ясно.
Всичко може.
И жената може всичко. Съжалявам, че това те измъчва.

Ако семейството е фирма тогава нека мъжа и жената да не се женят, а да регистрират фирма. Секса е, и трябва да е задължение в брака, от което не следва, че жената е длъжна да прави секс винаги, когато поиска мъжа, или още повече когато и той не иска, и са си щастливи без да правят секс. ОК нека да са щастливи, никой не им пречи, ама не е нормално, когато единият партньор иска секс, другият отказва месеци наред, да не следва от това, че вината за развода не е на отказващият. Тука не уточнявам кой е партньора, защото представете си дами обратната ситуация, макар и трудно, защото по природа мъжа е по сексуалният от двата пола. А разликата между брака и връзката е точно в положението на секса. Когато човек се жени, той дава определен обет пред Бога. От което произтичат цял куп задължения. Едно от тях е верността, друго от тях е секса. Нещата са свързани. По тая логика ако жената има право да държи мъжа без секс години без уважителна причина, то тогава пък мъжа трябва да има право да и изневерява, по тая логика, и жената да не може да използва изневярата за развод по негова вина.........

Нещата отиват към ликвидиране на институцията брак с подобни промени.

Тесла, ти въобще прочете ли темата? Прочете ли статията.
И на стария закон там те уверявам, че е имало жени не са давали секс в брак, ако имат проблем. Не искат, не могат, имат здравословен проблем или не понасят половинката си.
Верността па откога ти е гарантирана?
Изневярата е много, ама много често срещана и да е писана в закона, това не променя факта, че се случва много често.

Общи условия

Активация на акаунт