Досиетата „Епстийн“

• 15 757
  • 338
  •   9
Отговори
# 315
  • Berlin
Това ми събуди любопитството, какво е станало?

# 316
Благодаря за темата. Не очаквах във форума да се коментира, но се радвам, че има хора тук, с които да обсъдим.

А какво смятате за вълната в социалните медии, в която се коментира канибализъм и най вече - консумиране на червата на бебета.

Например тази кореспонденция.

Честно казано, не мога да преценя дали са реални кореспонденции, нямам и време да търся, но ако са реални, това е отвратително, притеснително, но...наистина не ме учудва по никакъв начин.
Често се коментира и че масово световните знаменитости са продали душата си на дявола. Разните символи в тяхна музика, облекло и т.н. Смяташе се за конспиративна теория, защото хората масово буквално приемат дявола, като свръхестествено и паранормално явление. Аз лично смятам, че дяволът в случая не е този, който обикновения човек си представя, а именно тази организация/секта. Попадаш по някакъв начин на парти, ритуал, предлагат ти да те направят световноизвестен и богат, обаче на цената ня това да "промотираш" тяхната идеология сред феновете си (да участваш в brainwashing-а) и съответно да им водиш и нови членове. Струва ми се съвсем реално. А тези ритуали и храненето с деца и т.н., ако е истина, е нищо повече от хора, можещи да имат и да си купят всичко, чието единствено забавление стават жестокостта и извращенията. Смятам, че всеки човек има такава заложба, но разумът и животът в общество я потискат. Има досха социални експерименти, които го доказват. Например случая с Марина Абрамович.

# 317
Очакавано, Максуел е запазила мълчание на изслушването.
Лисицата се ослушва как ще тръгне сценария, Тръмп вече я премести в затвор с лек режим, разходки, кученца, като social club.

# 318
Това с червата на бебета е още от времето на Хитлер, който има проблеми със стомаха и неговите лекари откриват, че единственият начин да се възстанови чревната флора ето съдържимото на черва на малки деца, вкл. бебета.  
Това е моят прочит.

Ето го научно:

Иля Мечников (Нобелова награда, 1908) предполага, че бактериите в червата влияят на стареенето и здравето.

Д-р Теодор Морел,  доктора на Хитлер:

често споменава, че младите и „неувредени“ черва реагират по-добре
вярва, че „чистите“ бактерии са по-ефективни от сложни смеси

бебешката флора е опростена
доминирана от защитни бактерии
без токсични странични продукти.

Последна редакция: пн, 09 фев 2026, 18:03 от Фрау К

# 319
  • Berlin
Според мен това е много извън контекст. Чак такива изводи от едно изречение.

На Хитлер са му трябвали пробиотици явно.

# 320
Това ми събуди любопитството, какво е станало?
Пишете в гугъл името и ще прочетете експеримента.

# 321
  • Между гори и планини
Хитлер е бил вегетарианец с много тежък колит - подуване, болки и газове в червата.
Иначе млади момичета са се омъжвали още преди стотици, ако не и хиляди години. Продължителността на живота рядко е надвишавала 40 години. Дори в кралските дворове са женели млади принцесите. Екатерина Велика отива на 14 в Русия и я омъжват на 16, било е нещо стандартно.
Днес продължителността на живота е доста по-висока и  нищо не оневинява мъже които посягат на деца.

# 322
Съгласна съм, че хората са изначално зли, а не добри, затова в много "недемократични" общества има жестоки наказания за такива зли индивиди. В редица арабски страни за изнасилване на дете бесят на площада и аз приветствам такива мерки. Либерални и хлабави наказания просто не работят при примитивни същества. А за съжаление в Щатите тези изверги ще ги покрият и няма да има съществени наказания, тази страна изначално е изградена върху други ценности далеч от хуманните. Живяла съм в Америка и знам за какво говоря.

# 323
  • Berlin
Елора, Марина Абрамович е известна не с един и два експеримента, да използвам и аз тази дума. Мерси, че ме прати в Гугъл.

# 324
  • По света и у нас
Вчера се загледах в Ютюб относно Епстейн и имаше теория че той и неговите хора са нили канибали и наричат човешкото месо “бийф джърки” , което при нас нормално сушено говеждо месо, продава се като снакс в магазина , но те го ползват за кодова дума. сушеното говеждо месо не се слага по фризери, докато той постоянно говори за него и го разнася по разни места, дава го на хора ( приятели), слага го във фризери. На острова е имало крематориум, а в Лос Анджелис е имало някакъв ресторант “Канибал”, който също е споменат в имейлите и той им носел “бийф джърки”. Чудя се, като са им толкова мръсни работите, защо са ги писали на имейли? Защо не са се чували по телефона…. За тях сигурно това си е ежедневие, и не е мръсна работа, но все пак един имейл може да изтече винаги.

Последна редакция: пн, 09 фев 2026, 18:54 от PriMadonna

# 325
Запис от разговор също може да излезе....все някак е трябвало да общуват.

# 326
В социалните мрежи върви упорита информация, че са канибали и се хранят с бебешки черва. Всъщност, как ще изядеш съдържанието на бебешко черво?

# 327
  • София
Подбирайте си източниците.
Файловете са стотици хиляди, ако не се лъжа, и всеки в момента говори точно каквото му падне. Бебешки черва...
Има реални мейли, в които се обсъждат разни храни и се смята, че това са кодови названия за момичета. Не знам колко е основателно. Също така тази теория почива и на "Пицагейт", няма да обяснявам, потърсете в Гугъл. Напълно възможно да е пълна измислица, може и да има нещо. Че някакви кодове са ползвани е факт, има нелогични неща, повтаращи се фрази и междуметия, но какво е истина, какво не - всичко е мътно към черно в момента.

# 328
Елора, Марина Абрамович е известна не с един и два експеримента, да използвам и аз тази дума. Мерси, че ме прати в Гугъл.

Ами питаше и казах. Нещо лошо ли има в това, че те пратих в Гугъл?
Може би пък не съм имала възможност да пиша обяснения.
Иначе аз знам само за този, за други не съм задълбавала.

# 329
Излязоха и двама висши норвежки дипломати в досиетата, барабар с кралицата им. Това ще е скандалът на века: значи почти няма държава в света да не гастролира из тия досиета. Или са сексуални извращения или е корпупция, финансови злоупотреби, изтичане на информация, октопод!
Филм ще има сто про или сериал.

Общи условия

Активация на акаунт