Досиетата „Епстийн“

• 17 837
  • 366
  •   1
Отговори
# 360
Аз не се изненадвам, че Андрю не разбира какъв е проблемът. Първо, че е израснал почти под похлупак, а за разлика от брат си - с доста по-малко отговорности. Второ, че масово върлува схващането, че ако прилича на жена, значи "става", няма значение, че е на 14-15-16. Те не са бягали от него, той си е мислил, че правят тези неща по тяхно желание. Да не говорим, че тези ДЕЦА там не са осъзнавали какво точно им се случва и дори на моменти са харесвали това, което правят.
Дано му дадат заслуженото и най-накрая да си разбере грешката, а и всички като него.

# 361
Според мен много добре разбират всичките проблема, просто са се надявали, че никога няма да се разбере извън кръга им.

# 362
# 363
Според мен много добре разбират всичките проблема, просто са се надявали, че никога няма да се разбере извън кръга им.

Ами той кръгът си е бая голям. Цяло чудо ще е да остане скрит.

# 364
  • Glasgow
От днес - полицията с прокуратурата ще разследва принц Андрю- дали има изтичане на информация, споделяйки свои служебни планове с Епстийн. В таблоида- парите платени на момичето за споразумение -£12mln са платени от кралица Елизабет, принц Филип, и една част от Чарлз. Андрю не ги е връщал. Има един мини сериал за скандала с Андрю, но той е отпреди няколко години, момичето е живо още, там фокусът е върху прословутото му интервю по време на локдауна, с което сам се закопа. Според линията на сериала не е решение на Андрю да плати за споразумение, той иска дело, защото е убеден че не е виновен, дъщерите му също го подкрепят. Но понеже тогава предстои Юбилеят на кралицата, "мъжете в сивите костюми" (хората около кралицата - ПР-и, прессекретари) решиха без да му дадат шанс да се защити - да платят, за да няма скандал около Юбилея.
Този, ако на някого му се гледа https://m.imdb.com/title/tt30102397/

Последна редакция: чт, 12 фев 2026, 10:53 от Jokerr

# 365
Жив да го ожалим този Андрю, младец невинен. Срам нямат тези хора, никакъв.

# 366
  • Glasgow
На мен ми е интересно от кого са неспоменатите £500 000 за споразумението. 7млн от майка му, £3 млн от баща му, £1.5 от брат му Чарлз и остават едни £500 000. Как са се погрижили всички да са в батака семейно, да ги беше платила поне само тя, и да отнесе тази вина със себе си.

Общи условия

Активация на акаунт