🐎 Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета -Февруари '26

• 13 195
  • 166
  •   19
Отговори
# 120
Клемс и теб разбира се..😍
Виртуално, още не те познавам наживо!
Ани, ето на, това обяснява нещата! 😉

# 121
  • София
Продължавам забавлението Grinning
Агент, с Венера в Близнаци, ИИ си ме представи
Скрит текст:

Доста точно за мен  LaughingLaughingLaughing

# 122
Питах мама в колко часа съм родена: “някъде по тъмно. От сутринта бях там Simple Smile тогава беше като фабрика за бебета. Имаше стипендия и майчински за студентките-майки”
Предвид, че е Ноември - след 18 ще да е Simple Smile
Тук Днес беше 5 градуса и облякох бялото палто, което се чудех как да нося. тъмно син монохром и червен гердан!

Последна редакция: пт, 06 фев 2026, 20:54 от MarietaYo

# 123
  • София
С парка от Ragwear, платът не ми допада, лепи всякакви косми и пухове:

# 124
Днес със сукмана

Последна редакция: пт, 06 фев 2026, 16:28 от mardji1

# 125
Мариета, палтото е много хубаво, добре си го съчетала, хареса ми!

Еми, няма да се деля Simple Smile,  и аз си изчислих асцендента - /вкарвах различни минути в часовия интервал, в който съм се родила/. Все едно и също излиза
Оказах се двоен скорпион
Скрит текст:
Вашият Асцендент е:      Скорпион   
Вашата Зодия е:      Скорпион   
Луната ви се намира в:      Риби   
AI упорито ме облича в черно, добави тъмночервено и тъмнолилаво иии... изобщо не позна.
По скоро обратното - на мен  тъмночервено и тъмнолилаво не ми отиват, не съм носила никога, за черното вече споделих.
И стила ми не позна
Скрит текст:
Цитат
Силует: Предпочитате изчистени, вталени линии, които подчертават фигурата, но оставят достатъчно на въображението. Стилът ви често граничи с "фаталната жена" или "мистериозния бунтар".
Пак нацели точно стил, който никога съм нямала и нямам Simple Smile - изобщо не е "мой"

Зная, че е повърхностен анализ /в моя случай и приблизителен, защото не зная точния час, само горе/долу/ - забавлявах се просто и аз, като asa Wink.
A разсъжданията, които прочетох  днес на Галчудо, много ми импонираха, беше интересна дискусия. Hands Plus1

Последна редакция: пт, 06 фев 2026, 00:18 от Sweta

# 126
От днес, пуловерът е цикламен, особен цвят.пАлтото не го свалям, освен че
топли, много си го харесвам:

Последна редакция: пт, 06 фев 2026, 20:28 от ДХ3

# 127
Страхотна си Деска Heart Eyes, и аз много нося моето мече.
Днес по официално, че имам среща, но пак ще съм с мечето! Мариеткаааа, много си цветна и красива с бялото палто....! Heart Eyes Сега ми излезе и Лизи и на Марджи сукмана. Много добре е станал с дантелата...мисля да пробвам дънки като на Лизи и горещо се надявам да ми стоят добре....

Последна редакция: пт, 06 фев 2026, 09:48 от mimi.7299

# 128
Тази риза е прелестна, Миме!

# 129
  • В полите на Пирин планина
Ех, какви сте хубави и двете!!! 🩷

# 130
Всички стев прекрасни, наистина!!!!

# 131
  • Велико Търново
Всички чакаме този момент-"Мими с дънки"

Деси, Мими, Марджи и Лизи ми харесаха.
Вчера mtz също.
Днес бях на спининг, педикюр, сега отивам на фризьор, на работа и довечера ще излизам, а утре съм дежурна.Всичко по план.Намалих доста силовите тренировки и го отчитам като грешка, но понеделник с песен в залата.

# 132
  • Бургас
Сиска, ще се радвам да споделиш за реформър пилатес какво ти е мнението.

Нещо е заметено, не знам как се е развила дискусията.Кученцето ми изкара акъла и ходихме по спешност на лекар.
За мен тази тема е интересна, необятна и бих си бърборила стига да има с кой. Много ми се иска хората да не са толкова крайни, особено за нещо, което не познават в дълбочина, затова си позволих да пиша повече.

Имам рокля като на Марджи. Универсалана е.

Ани, не знам дали ще ми повярваш, но когато те видях на живо точно това си помислих, че имаш лъвско влияние.

# 133
  • В полите на Пирин планина
Аз не знам как съм пропуснала снимките по-нагоре...
Мариетка, Марджи и Лизи - чудесни сте!

# 134
  • София
Привет!
И аз съм двоен телец, луна в стрелец, управител на асцентент - Венера. Не съм много наясно с тълкуванието. Ако някой има желание да тълкува - с удоволствие ще прочета. Relaxed
Страшно много работа и задачи имам, но ще ви наглеждам.
Чудесни снимки сте споделили! Kissing Face

Общи условия

Активация на акаунт