🐎 Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета -Февруари '26

• 13 710
  • 170
  •   4
Отговори
# 165
Нежелани оргазми ми е малко оксиморон Joy Освен ако не е на публично място, но пък не се виждам на подобна машинарийка в градския транспорт, примерно.
Karen, ако мога емоционално да превключа на безвъглехидратни палачинки, няма да имам никакъв проблем да карам без никакви изцяло. При мен всичко е на психически моменти/състояния, обикновено продължаващи по няколко месеца. И после сначале.

# 166
Ахаха, аз също се посмях с вас момичета! Колко струват тези тренировки Пилатес реформър? (От любопитство питам) При мен фитнеса е 11€, но работи с мултиспорт и е доста прилично.
Адаш, съчувствам за тази ИР, аз също не ям кой знае колко сладко, а захарта ми е все към горната граница и си представям като дойде МП какво би могло да ми се случи. Ще опитам да съм редовна в спорта и пак ще я проверя дали ще се повлияе.

# 167
Той Реформъра май никъде не се покрива от Мултиспорт....в моето студио мисля че единично посещение е 80 лв/40 евро...ще ми се да пробвам,  но ми е много скъпо...
Момичета, гледате ли откриването на ОИ в Милано....Много ме изкефи визията на момичетата,  които държат табелите с имената на държавите...баш италианско ми е...И нашите одобрих...

# 168
Реформър около 17 евро / най малко 14 - най много 20   ( без карта с абонамент )
С мултиспорт няма които да работят.

# 169
Аз ще летя за Рим другата седмица...олимпиадата ще ми е далече, но ще следя настроението и новините за Милано-Кортина 2026 г. на място! 😉

# 170
Шоуто е по италиански! Стилно!
60 професионални модела в костюми на Армани “издигат” флага на страната домакин. Лаура Паузини в Рокля на Армани пее химна

Всички отбори са с уникално цветни и красиви екипировки.

Общи условия

Активация на акаунт