🐎 Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета -Февруари '26

• 19 309
  • 240
  •   2
Отговори
# 210
Никога не гледам ски...в главата ми са сцените на падащите...и се ужасявам. На всяко състезание има инциденти...и на кънките падат, насинят дупето и толкоз. На ските разперват ръце, крака, ските изкривени...страшна картина! 🥺😢

# 211
макар да не карам ски, много обичам да гледам, както и ски скокове

# 212
  • В заешката дупка
Спрях да гледам аз. Малко почивка, че се напрегнах.  Взех да си преглеждам снимките от онзи ден и добавих няколко снимки от фестивала на светлината в Рейкявик към предишния ми пост. Довечера пак ще излизам и ако не ме домързи ще направя още снимки.

# 213
  • Пловдив
Да се запиша и аз за тази година.  Виден Козорог съм аз.
Прекрасен Рейкявик видях, надявам се скоро да стигна и там.
Стилово немога да се включа много, защото зимата по моята географска ширина е странна, тъмна и сива. Мъчи ме сивото небе и се отразява на дрехите. Малко да видя синьото небе и е друго.

Света е олимпиада и аз като Агента ме мотивират спортистите. За съжаление аз лично в нито един спорт не съм била добра. Но направих всичко децата да спортуват семи-професионално, ако има такава дума Blush Аз съм добра в постоянството или просто ината.
Ски е спора който обожавам, карам от 6 годишна, но съм от Пловдив та не беше трудно да стигнем до планината. След операция на кръста ми трябваха 3 години да се върна на пистите. Но заради пустия кръст се научих да плувам на 35 години. Страх ме е от водата, но от 14 години в Белгия нямам седмица без плуване на 1000 м кроул в 6:30 сутринта преди работа.
Преди година се научих да играя Падел, сега съм е записала април да се предизвикам на 10 мили на Антверпен, аз тичам само 5 км седмично. Та да кризата на средната възраст или просто неспокойна душа.
Хубава неделя момичета.

# 214
И аз като Агент смятам, че всички спортове подмладяват, не само външно, връща ти младежкия, свободен дух, жизнерадостното отношение към живота,   доброто настроение. Когато се чувстваш така сияеш и цъфтиш!

# 215
Pepsun,
Аз затова упорито облякох бяло палто! Мъчи не тази липса на слънце вече месец в Прага.
Тази и др. седмица и в Прага има карнавални шествия.

Забележете двете деца/бебета…

# 216
Много ми се идва в Прагааааа!
1-6 май имаме оферта Прага и Карлови вари. Ще мисля...

Последна редакция: нд, 08 фев 2026, 15:57 от mimi.7299

# 217
  • В заешката дупка
Връзката между спорта и доброто психическо състояние е отдавна доказана. Разтоварва  психическото напрежение, подобрява съня, намалява тревожността, депресивни симптоми и т.н. Но както с всичко и тук не трябва да се прекалява, за да няма обратен ефект.

Прекрасна Прага!

При нас в Рейкявик пък още няма зима. Бяла зима. И май няма и да дойде. Температурите са +. Досега валя сняг с натрупване само веднъж - началото на ноември.

# 218
Много ми се идва в Прагааааа!
1-6 май имаме оферта Прага и Карлови вари. Ще мисля...
Мими, моля само ми кажи! Ще ви направим програма Wink

# 219
Agent - и аз така мисля! Нещо като кризата на средната възраст при мъжете май, ама ‘айде!
Нещо като!?!? Grinning ,Нашата криза е къде къде по- брутална от мъжката, да си го кажем в прав текст!

# 220
Koлко жалко за Линдзи Вон, какво кошмарно падане Sad((

Не искам и да го виждам, сетих се за любим филм Molly's Game с Jessica Chastain. Колкото пъти го гледам, толкова пъти стискам очи за сцената в която пада на Олимпиадата. Пак мога да го гледам и да стискам очите, но като ни "взеха" тотент тракерите.... вече няма къде да си припомням по-стари качествени филми. В последно време нищо от новите не ми харесва.

Хич не обичам зимата, и затова и нямам интерес към зимните спортове. Освен това ме е страх, пробвах се като студентка , да не се деля от колегите. Ами тц, неудобни дрехи, обувки - изкарах Помпорово в сауната вместо на пистите. Въобще за мен е време в което организма и духа ми да си почиват Laughing И това ме подсеща, че трябва да намеря някое горино спа във Варна да помихлюзвам някой делничен следобед Laughing

# 221
Никога не гледам ски...в главата ми са сцените на падащите...и се ужасявам.
О, а аз гледам и винаги си мисля, живея с мисълта, че аз съм по- добра от тях. Това се случва и когато гледам тенис на корт. За протокола никога не съм се качвала на ски, нито съм държала тенис ракета. Wink

# 222
  • В заешката дупка
О, аз тенис съм играла. Това го забравих. Учих се с децата преди десетина години. Имаше период, в който всяка неделя семейно играехме. И на кънки се учих с дечурлигата, но там съм много зле и ги зарязах. Не че на тенис съм много по-добра. Simple Smile

# 223
Аааа тенис и аз съм играла...по мое време трудно се намираха ракети. Имам една дървена, от Германия ми я донесоха. После малката игра години наред, та сега две Бабулат седят из къщи. Ако се навие мм ще подновим.
Днес си купих стик за слънце на Авен, че течностите за полета са ограничени...дано е хубав. До сега Авен-стик не съм ползвала...

# 224
Играла съм тенис, карала съм кънки (всякакви), колело, карате, карам все още ски, ама леко и лежерно, мисля да си взема треньор и за плуване. Отстрани изглеждам активна личност, обаче реално хич не се движа и за фитнеса знаете…

Съжалявам за Линзи Вон, много неприятно падане..

Общи условия

Активация на акаунт