Сполучливи имитации на маркови парфюми - 66

• 5 363
  • 111
  •   3
Отговори
# 105
  • обл. Шумен
Аз най-после си наруших диетата и си поръчах 2 от Мартин Лион, та да видим. 🤔

# 106
Да похваля сайта ivayla.bg. Поръчах си едно 15 мл Yodeyma, аналог на Tilia. Много искам да видя и тяхната как е и дойде не с една, не с две, а с цели 5 фабрични мостри.
Много съм доволна, а и там Yodeyma сега имаха отстъпка.

# 107
Едвам ме нави. 😁
Току що и аз пуснах поръчка от сайта. Видях, че имат Lattafa Niche Emarati Antique, който точно вчера заглеждах като хвалена реплика на Gris Charnel. Та взех една десятка от него и една от Тилията.

# 108
Редакция за поръчката от ivayla.bg. - Wow сега виждам пликчето и там имало още 6 тестерчета 🥰🥰🥰. Изумена съм. И сега прочетох, че били най-големият дистрибутор на Yodeyma за бг. Да си знаете Simple Smile

Всъщност тази Lattafa niche emarati Antique е нещо средно между Liam и Gris Charnel.
Аз имам Liam Lattafa и го дават копие на класическия Gris Charnel.
Но пък харесвам Lattafa niche emarati classic stone, който всъщност не е нечий дюп.
Иначе 15 мл Yodeyma е фабричен, а 10 мл предполагам ще дойде като отливка.

Последна редакция: пт, 13 фев 2026, 19:57 от Sansola

# 109
Редакция за поръчката от ivayla.bg. - Wow сега виждам пликчето и там имало още 6 тестерчета 🥰🥰🥰. Изумена съм. И сега прочетох, че били най-големият дистрибутор на Yodeyma за бг. Да си знаете Simple Smile

Всъщност тази Lattafa niche emarati Antique е нещо средно между Liam и Gris Charnel.
Аз имам Liam Lattafa и го дават копие на класическия Gris Charnel.
Но пък харесвам Lattafa niche emarati classic stone, който всъщност не е нечий дюп.
Иначе 15 мл Yodeyma е фабричен, а 10 мл предполагам ще дойде като отливка.
И аз поръчвах скоро от тях отливки на Yodeyma и ми пратиха още три малки отливки за проба и пет мостри, а поръчката ми беше за около 10 евро. Много ми хареса обслужването.
А да ви питам има ли от вас такива, които щом харесат някой парфюм в оригинал и не могат да намерят никаква имитация, която да им достави същото удоволствие? При мен това са Libre и Crystal noir. Та ако някой има предложение за аналог на Libre, който поне малко да задоволи представата за оригинала, ще бъда много благодарна 😃

# 110
ДжинаДи, точно вчера ми препоръчаха този, като аналог на Crystal noir- https://www.fragrantica.com/perfume/Maison-Alhambra/Jubilant-Noir-96838.html
А дали някой има впечатления доближава ли се до Прада Парадокс този - https://www.fragrantica.com/perfume/Maison-Alhambra/Pink-Eclipse-101639.html?

# 111
За Libre не знам, но от Trendyol поръчах аналог на Libre intense, Lattafa Tharwah gold pride, вече е в куриера, но ще го взема в понеделник, дано е оригинален, че за под 19 евро го взех пак с много ваучери за отстъпка. Иначе на Libre не знам, него не го харесвам, но всички аналогови го имат и по-добре кажете какво сте тествали, така ще е по-лесно за предложения Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт