Какъв крем за лице използвате? – 26

• 38 783
  • 412
  •   3
Отговори
# 405
Понеже спомена, че си в пременопауза, бих си позволила да препоръчам и нещо за тяло. В тоя период от живота ми, моята кожа беше станала ужасно суха и ето този продукт

ме спаси. Ползвам го и до днес. Без аромат, попива бързо и овлажнява много добре.

# 406
  • Шоплука
Пяната за лице като измивен продукт е най-доброто за сутрешна грижа за измиване при нормална към суха кожа.
Какъвто и продукт да вземете от бюджетен / Билка/ по висок клас Герлен, ще ви върши идеална работа. Пяни съм ползвала всякакви, нямам забележки към нито една.
Лятото с роза, понеже розата почиства в голяма дълбочина, през другата част от годината - да не е роза.

За Ливадата не бих се изказвала така, аз самата преди да ползвам бранда ми се струваше много скъп, но полека лека се зарибих от по-евтините продукти, та така до скъпите. Един крем, колкото една скъпа чанта, пък ми прави лицето ултра добро - аз съм вманячена по темата.
Последно ползвам това от там La Prairie Skin Caviar Eye Essence 15 ml, еми няма по-добра околоочна грижа, а съм пробвала абсолютно всичко включ. продуктите на La Mer за околоочна грижа.

За тялото съм съгласна с Pippi_ - кожата става все по-суха с годините.
Лично аз съм най-доволна от олиата за тяло, на първо място Cocosolis

Последна редакция: нд, 06 сеп 2026, 11:57 от Chuby

# 407
  • Велико Търново
По повод на хидратантите за тяло-от 15 години ползвам само измивно олио и душ гелове от дермо сериите.Винаги казвам, че най-важното е с какво се къпем/мием лицето и след това с какво се мажем, особено, ако имаме суха кожа.
На моите клиенти, които нямат възможност за скъпите продукти винаги продавам сапун от дермо сериите и един еудермол за 6-7 евро и свършваме чудесна работа.
Аз вече съм след менопауза, но спокойно мога да мина и без хидратант за тялото, измивния продукт си е свършил работата.
Извинявам се за отклонението.
Скрит текст:
А пък преди няколко месеца на един АГ симпозиум, руска професорка каза, че жените ежедневно трябва да хидратират и интимната зона.Послушах я.

Последна редакция: нд, 06 сеп 2026, 12:14 от siska79

# 408
  • на Мелмак
Няма да спра да благодаря!
Купих, мих, мазах, друго си е. Пипам си лицето без да боли.
Heartpulse

# 409
  • Шоплука
Сиска отвори темата за измивните продукти за тяло и интим и подкрепям с две ръце.
Тялото минаги мия или със сапуни, които хидратитят - най-доволна съм от тези насипните, дето ги режат на парче.
Сапуни събирам и имам всякакви - италианските са моят фаворит, после бг от роза - глицериновите ....да не изброявам.
Душ гелове ползвам зимата, когато кожата се пресушава допълнително поради отопление и прочие и там имам богата колекция. Интимната грижа е според мен неделима част от грижата за тоалета под душа и така.
Пълна грижа трябва.

# 410
Сиска, би ли споделила какво ползваш за интимната зона?

# 411
Първо за измивен гел не ви е нужно да давате сумати пари.Обикновен нежен измиващ гел ,мицеларна вода е всичко е топ.

# 412
  • Велико Търново
Първо за измивен гел не ви е нужно да давате сумати пари.Обикновен нежен измиващ гел ,мицеларна вода е всичко е топ.

Това, обаче е само за кожа без проблеми.

Сиска, би ли споделила какво ползваш за интимната зона?

Пак на същият конгрес на АГ беше казано, че продуктите за интимна хигиена изсушават лигавицата и не се препоръчват.Събитието беше насочена за жени в пери и менопауза.
Та аз сапун не съм използвала минимум от 20 години, дори малката ми дъщеря питаше защо никога не е виждала сапун у нас, а тя е вече на близо 18.
За тяло за къпане ползвам нещо, което е на промоция и се предлага в литър.Атодерм олио, Ла рош олио или липикар гел, Юриаж богат гел или олио.Интимни измиващи продукти не ползвам.
И последно да не забравяме, че кожата ни е най-големия орган и не заслужава подценяване.

Общи условия

Активация на акаунт