Какъв крем за лице използвате? – 26

• 52 201
  • 615
  •   2
Отговори
# 600
тази серия ползвали ли сте

# 601
тази серия ползвали ли сте

Не, но май не я намирам в бълграските сайтове. Ще потърся по-обстойно.

# 602
Здравейте, момичета!

Имам нужда от помощ при избирането на хубава хидратираща, по-скоро нощна грижа.
Напоследък съм със суха и опъната кожа, очевидно със смяната на сезона, кожата ми реагира.
Като добавка съм и с чувствителна кожа, с тенденция към себореен дерматит, но за там крем имам.
Най-доволна съм от следните кремове - La-roche posey cicaplast Baume5,  Eucerine, Weleda - Skin food
 Aderma Dermalibour+ Barrier, Avene -отново бариерните им и хидратиращият тоник на Labcare.
Искам да сменя посоката, чудя се маслен серум с някакъв хидратиращ крем или ще стане тежко... През деня, не обичам да ми мазнее лицето, използвам тонер, слънцезащита и лек крем. Не обичам гел консистенции. Фен съм на дермокозметиката, от корейската също имам позитивни наблюдения, но не забелязвам някакъв уау ефект, освен естествено, че няма да се изрина.
На 36 г. съм. Simple Smile))

Малко хаотично нахврълях, но очаквам препоръки, ако имате. Simple Smile)

ПС. Като серуми -  изпозлвала съм Вит. Ц за избистряне на тена, отвреме наврееме азелаинова киселина и най-много де що пептиди и серамиди има. Но наистина не виждам някакво сияние xD, може да съм станала и скептична x)

Щом е суха и опъната не би трябвало да "мазнее" дори и при високо хидратиращи кремове.Аз препоръчвам този

С висок рейтинг е ,ползвала съм само подарено ми тестерче,за мен е божествен,но аз съм с комбинирана към мазна кожа

Благодаря, ще го опитам. Simple Smile

Под мазнее, по-скоро имах предвид, че не обичам да наслоявам сутрин продукти и да ми създава "тежест".

# 603
  • в Кошера
Здравейте, момичета!

Имам нужда от помощ при избирането на хубава хидратираща, по-скоро нощна грижа.
Скрит текст:
Напоследък съм със суха и опъната кожа, очевидно със смяната на сезона, кожата ми реагира.
Като добавка съм и с чувствителна кожа, с тенденция към себореен дерматит, но за там крем имам.
Най-доволна съм от следните кремове - La-roche posey cicaplast Baume5,  Eucerine, Weleda - Skin food
 Aderma Dermalibour+ Barrier, Avene -отново бариерните им и хидратиращият тоник на Labcare.
Искам да сменя посоката, чудя се маслен серум с някакъв хидратиращ крем или ще стане тежко... През деня, не обичам да ми мазнее лицето, използвам тонер, слънцезащита и лек крем. Не обичам гел консистенции. Фен съм на дермокозметиката, от корейската също имам позитивни наблюдения, но не забелязвам някакъв уау ефект, освен естествено, че няма да се изрина.
На 36 г. съм. Simple Smile))

Малко хаотично нахврълях, но очаквам препоръки, ако имате. Simple Smile)

ПС. Като серуми -  изпозлвала съм Вит. Ц за избистряне на тена, отвреме наврееме азелаинова киселина и най-много де що пептиди и серамиди има. Но наистина не виждам някакво сияние xD, може да съм станала и скептична x)

Предвид споделеното, бих препоръчала от личен опит да пробваш четири продукта, в средния ценови клас, отговарящи на търсенето ти. Peace

1, 2 и 3 - сутрин
1, 2 и 4 - вечер

# 604
За хидратация съм фен на Апивита синята серия. Сега като видях препоръчаната серия на Юриаж се сетих, че преди 4-5 години съм я ползвала. Особено нощната маска е разкош. Серията сама по себе си също ми харесваше много.

# 605
  • Велико Търново
От аптечните марки лоша хидратираща серия за мен няма, особено, ако се ползва и серум.

# 606
Благодаря за препоръките! Да, и аз харесвам много дермокозметиката. Напоследък се забелязва дооста агресивен маркетинг от страна на корейската козметика, което лично на мен ми действа отблъскващо.

ПС. Апивита никога не съм ги използвала, но ще опитам някой техен продукт
ПС.2 Uriage ще да е.

# 607
  • Стара Загора
Снощи приключих поредната опаковка на хидратиращата маска на Uriage. Страхотна е. Единствено малко миризмата ме дразни, но това е до човек и лично възприятие.

# 608
Аз сега съм в търсене на крем за деколте и шия…имам един на Medipeel, но е на свършване и е време за подмяна. Някой да препоръча ?

# 609
А защо да не се ползват същите като за лице?

# 610
А защо да не се ползват същите като за лице?
Ще кажа при мен защо, кожата на лицето ми е плътна и по скоро мазна, избирам леки антиейдж кремове. За шията трябва нещо по богато!

# 611
  • Велико Търново
Аз сега съм в търсене на крем за деколте и шия…имам един на Medipeel, но е на свършване и е време за подмяна. Някой да препоръча ?

Аз съм писала напред в темата-преди години ми беше любим Скинкод, но вече не се намира или поне аз не го намерих.Елемис,  Кларанс/двата/, Герлен с орхидеята и EISENBERG.
Кожата на деколтето ми е много хубава, но ползвам крем за тази зона може би от около 33-35 годишна и нямам никакъв бюст, което също е от значение.
Структурата на кожата в тази област няма общо с кожата на лицето.

# 612
Кремът за шия и деколте на Elemis е много хубав. Още е рано да преценя дали ми действа добре, но съм очарована от балма за измиване на лице на марката. Това е единственият от всички балмове и олиа, след който не си усещам лицето мръсно, въпреки грижливото последващо измиване с гел или пяна.

# 613
За крема на Елемис за шия потвърждавам, и го подновявам. Скин код и Кларанс въобще не харесах и двата отидоха в коша. Особено Скин код, плътен, тежък, едва се размазва... Деколтето ми е абсолютно гладко, никога не се събуждам както пишат някои съфорумки на хармоника там. Шията вече има хоризонтални бръчки, не дразнещи, но достатъчно видими. Последното, което взех е серумът за деколте на Коко солис...според чатко е пълна измишльотина.

https://cocosolis.com/bg/product/lift-anti-aging-serum/?_gl=1*1tz8515*_up*MQ..*_gs*MQ..&gclid=CjwKCAjwoaLWBhAWEiwAnyitu5EwQcUS1YwwyFnzjBL5S0ImCCej6Z_GVBonUMMlxrdBKCqQL7UfpxoCF6gQAvD_BwE&gbraid=0AAAAACcigdVZ5V-IPKz225SkFvoksPuhE

Последна редакция: пт, 09 окт 2026, 16:47 от mimi.7299

# 614
Това ли е крема на Елемис ? Намирам и някакъв гел, добри отзиви има..

Общи условия

Активация на акаунт