Септемрийчето на дупето си сяда, но в игрите мама трябва да помага

• 12 353
  • 299
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте на всички!
Направо не мога да повярвам,но снощи сме се будили само 2 пъти,това за нас е направо рекорд!Аз утре пак ще изпусна срещичката,защото ще ходя на доктор и ще оставя малкия на баба му!Вече и аз много се затъжих за вас Sad,но все ми излиза нещо непредвидено и пропускам срещичките Confusedнадявам се да си прекарате чудесно и ще чакам снимки!
mari_anka,хайде вече да се махат тези болести от вас,направо ти съчувствам,стискам палци вече всичко лошо да е зад гърба ви! Praynig
fibi4ka,благодаря за чудесните песни и аз се разчувствах WinkНа нашата сватба първият танц беше на Bryan Adams.
За количката,нашата е комбинирана и в момента ми върши чудесна работа,не мисля да взимам лятна,тази е достатъчно лека и удобна,има и напълно легнало положение,не че спи в нея  Wink
Ние хапваме по около 200-220 пюре и 190-200 каша Embarassed,аз все се чудя дали не е много,но за по-малко не иска и да чуе,направо такива писъци се разнасят,че ooooh!не си и помислям да му дам по-малко!
Ами това е от нас,много целувки на всички бебчовци.... Hug

# 211
  • София
Привет Simple Smile
Преди малко се върнах от зъболекар  Mr. Green и седнах да ви "видя" как я карате.
Ех, Марианка и нашата бесен беше светът е за двама Simple Smile Дори съм намислила в неделя на сватбата в 16.30 да помоля DJ-я да я пусне и да изненадам Мартин Simple Smile Нали имаме годишнина тогава. Вечерта каза, че ще ме води на ресторант заедно с кумовете. Та ще продължаваме след това...
Хриси днес почти няма температура, но като се събуди мисля да му я измеря. Така и не се разбра от какво е, но както и да е.
Засега ще дойдем утре, но ни е доста натоварена програмата, че не ми се мисли.
И ние ще купуваме лятна количка. Спряла съм се на тази и ето тази засега

# 212
  • София - Бургас
Привет и от нас! Hug
 Ние вчера ходихме на консултация и всичко си е наред.Дупето на Каринка тежи 8,200кг. и е висока 68 см.Това което ме притесни е че ни посъветваха да спрем вигантола до есента.Не съм чувала обаче, вигантол да се прекъсва преди навършване на годинка.При вас как е?Има ли други септемвриийски мами, които ще сппрат витамин Д, през летният сезон?

# 213
  • sofia
При вас как е?Има ли други септемвриийски мами, които ще сппрат витамин Д, през летният сезон?
Нашата педиатърка не ни е казвала да го спрем, но когато излизаме на разходки не и давам Вигантол. Според мен са достатъчни разходките на въздух. С Ели съм процедирала по същия начин, а тя беше по-мъничка и не е имала проблеми. Според мен са излишни химиите при щедро излагане на дребчовците на слънчице.

# 214
Привет и от нас! Hug
 Ние вчера ходихме на консултация и всичко си е наред.Дупето на Каринка тежи 8,200кг. и е висока 68 см.Това което ме притесни е че ни посъветваха да спрем вигантола до есента.Не съм чувала обаче, вигантол да се прекъсва преди навършване на годинка.При вас как е?Има ли други септемвриийски мами, които ще сппрат витамин Д, през летният сезон?
Да, и ние го спряхме след 6тия месец. Лекарят каза, че не е повече необходим, при това слънце

# 215
Ох, пак съм аз, включвам се пак със звукове и гледки....

Извинявам се, че пак малко извън темата, ама днес цял слушам това .http://konstantini.data.bg/ddsynthesys/Album1/DD%20Synthesys-Vo%20Na%20Selo.mp3
и си представям че съм тук http://www.snimka.bg/album.php?album_id=129187&view=1&photo=1 отново и честно да ви кажа по едно време се разплаках.
Реших да споделя и с вас тази моя емоция – дано ви хареса...
Селото е най-прекрасното място на света за мен – с. Ковачевица в Родопите. Който не е бил там, задължително да отиде. Не може да се опише....

“Няма човек, който да обгърне Родопа с един поглед. Няма връх, на който да се изкачиш, та да я познаеш с един поглед. Трябва да я извървиш и да я изстрадаш, та после да я събереш в сърцето си и да я погледнеш – ала трябва да имаш сърце на орел. Не можеш да видиш Родопа с очите си, трябва да я видиш със сърцето си. Със затворени очи, в себе си.”
                                                                                                                           Антон Дончев
                                                                                                                                    “Време разделно”

# 216
Здравейте и от нас!!!
Ние ходихме на екскурзия до село през почивните дни, а после 4 дни нямахме Интернет, та побързах да ви изчета!
Благодаря за честитките!

Диман - честито зъбче!

Георги малко поизстина, че в петък и събота бяхме на 3 рождени дни на дечица, и аз докато го накърмя в колата се изпоти, после го духне вятъра и в неделята започна да кашля. Вчера ходихме на доктор. Сега пие сироп за кашлица и спрей му пръскам в носа, и още витамин С. Предписа ни и Калций, но ще изчакам от другата седмица да му го дам, че много препарати станаха.

Тежим вече 6800 (+600) г и 71 (+1) см. Докторката каза да поизчакаме с попарата и да продължим да се кърмим за закуска. За кашите с глутен каза, че може да ядем, но нищо конкретно.
Знам, че някои майки въвеждат глутена и с КИСЕЛ. Той съдържа подобни неща като кашата с овесени ядки. Имам предвид, че съдържа брашно от овесени ядки и плодово брашно. Става като оведени ядки с плодове. Чудя се дали пък така да не въведа глутена?

Съвсем скоро ще се появят и нашите първи зъбчета, венецът му така се е надигнал, че като го гледам все едно има две долни зъбчета. Но все пак трябва и да пробият.

# 217
Аз също не давам Вигантол отдавна, с това слънце имаха голям късмет бебенцата ни цяла зима.
Мари анка, количката не се сгъва като чадър, а по по- различен начин, но става доста лесно. Дано не се наложи Веси да влиза в болница. Скорошно оздравяване на всички болни дечица. Praynig

# 218
Привет и от нас!

Честити месечинки на Ева и Иглика!

Завърнахме се от консултация и сме доволни от резултатите - 7750 гр (+400) и 69 см (+2). Освен телешкото месо, няма да въвеждам други засега. Ще почнем жълтък, глутен и попарка.

Вигантол спрях да давам напоследък.

Лятната количка, която купих е на АВС Дизайн - предните колелца също могат да се застопоряват, сгъва се лесно и гръбчето има почти легнало положение. Доволна съм - отдавна я въведох в експлоатация.

Леле, то порой от зъбчета заваля! Да са честити на всички! Ние сме беззъби още.

Добре дошли на новите майчета и бебчета!

Желаем на всички болнички бързо оздравяване!

Много се радвам, че се оформя такава голяма среща за утре. Майки от всички краища на София, прииждайте! Grinning

# 219
  • София
Както вървят нещата може и да не дойдем, ако не ни падне температурата, която в момента е 39.9. Водих го на лекар-настинка. И се започна: аз ви казах да ми го оставите да го гледам, ама вие не. Е викам ако го накърмиш ти го давам веднага...
Изписаха ни някакъв антибиотик, но засега мисля да изчакам с него...

# 220
Иринии - откога (от кой месец) започна на Спаси да му даваш храни с АМ? Виждам, че хапвате Бисквитена каша, която съдържа мляко, предполагам, че и бисквитите на Плазмон са такива - с мляко.

# 221
Здравейте отново мили мами  Hug. От скоро съм сред вас и тъй като знам , че ни тресе една треска искам да споделя колко хубави неща ми се случиха следобед.Първо когато тръгнах да взимам баткото от градина майка ми държеше Мони и на вратата чух заветното МАМА  , направо се разплаках .Не ми е за първи път , трепета от преди 4 г. когато Заки ми каза мама се повтори.Когато отидох в градината учителките ме посрещнаха с 2 значки отличник на месец Април , една по английски и една за отличното представяне на Заки в групата. Разплаках се , не можах да се сдържа , ето пиша и пак плача  ooooh!.Е това е което исках да споделя   bouquet

# 222
  Galadriell наистина много приятни емоции, пожелавам ти все такива да имаш...
 За Вигантола и нашата Док каза до първи юни ама аз го спрях, че ми писна, пък и аз смятам, че слънцето навън е достатъчно
 Аз пък си мисля, че имам проблем с ПРЕяждането.. моя змей с лекота изяжда 2 бурканчета по 125 на хипп... след това и суче, щата не спира да реве, опитвам да му давам 1 и половина, но той така реве и се тръшка и направо истерясва.. сълзи .. ужас!!! Може ли да го прехраня..днес пробвах да му давам по-бавно, че да се засити.. имаше някакв резултат, но и аз веднага като свърши пюрето го взех и почнах да го разсейвам щуро да забрави, дори и да иска повече, а плодово сутрин м/у храненията изяжда цяло, а доки каза, че му е много и трябва да яде по половин... аха, лесно е да се каже, дай му ти половин, по добре през ден по цяло, отколкото всеки ден по половин.. хехе абе ще видим и без това на свеки все малко и се вижда колко е качил през месеца...
  Днес ходихме на разходка с кенгурото... малко късно, щото до сега не  съм го ползвала, а Лаци вече е 8500 , ноооо по- добре късно от колкото никога.. нали,  хората много ни се радваха, трябваше да влезна в съда да пусна едни молби, всички ме пуснаха най- отпред... много гот, а защо ли не е така с количката.. не го ли виждат  #Crazy както и да е ако кръста ми издържи , като има ходения на такива места все с кенгурото ще ходим  Mr. Green
  Доника, дано Хриси бързо да се оправи и не обръщай внимание на провокации.. няма смисъл, знам , че е трудно да не ти прави впечатление.. но.. Знаеш, че детето е нинаги най- добре когато е с мама и тати.. дори и болен!
  Лаци днес каза ба-ба ... е не е мама , но пак е нещо, това са първите му срички   bouquet браво на мойто момче, не лази, но търкаляйки се стиго до където му е необходимо..
 Имах и още нещо да казвам, но после.. Утре съм на линия
Отиваме на леко гости у нашия кум.. бил готвил... да видим  chef айде после пак ще пиша.. 

# 223
 ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА ЕВА !

Ей, fibi4ka върна ме почти 7 години назад.
 Първият ни семеен блус беше "Блус за двама" на Диана Експрес, а на тази песен рязахме тортата и ми е много скъп спомен:
http://www.vbox7.com/play:7e70d553

За количката по-рано вече казах,че е "Спортива Chipolino".

Последна редакция: чт, 03 май 2007, 19:43 от sladur4e*2

# 224
   Днес ходихме на разходка с кенгурото... малко късно, щото до сега не  съм го ползвала, а Лаци вече е 8500 , ноооо по- добре късно от колкото никога.. нали,  хората много ни се радваха, трябваше да влезна в съда да пусна едни молби, всички ме пуснаха най- отпред... много гот, а защо ли не е така с количката.. не го ли виждат  #Crazy както и да е ако кръста ми издържи , като има ходения на такива места все с кенгурото ще ходим  Mr. Green

Моят кръст не издържа, макар че кенгурото не го ползвам от месеци, а кърпата, с която може също да се носи, събира прах в гардероба. Мишлето е "само" 8 килограма, но аз така си подредих кръста да го нося на ръце, че не можех нито да сядам, нито да лягам, нито да ходя, без да извия от болка. Сега, слава Богу съм по-добре, но много внимавам колко дълго го нося мишлето. Имаше период, докато се оправя, в който само баща му го пренасяше, когато се наложи.

Общи условия

Активация на акаунт