Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 50

• 2 706
  • 75
  •   2
Отговори
# 60
  • В Космоса
Аз класирам:

1. Adolescence
2. Pluribus
3. Long Bright Rive
4. MobLand
5. Down Cemetery Road

# 61
  • Вестерос
Моята класация за 2025:

1.The Beast in Me
2.Your Friends & Neighbors
3.Pluribus
4.Untamed
5.All Her Fault

Много ми хареса и Miss Austen.
За любителите на епохата е попадение.
Така ли, ще го видя тогава. Kъде го гледа?

# 62
Miss Austen го даваха по Epic Drama. От вторник започва повторението му от 16:05ч.

# 63
Видях го, но не ми беше много интересно.

# 64
Червената царица също беше много готин сериал. Даже видях на снимка от корицата на книгата артистите от сериала.

# 65
Изгледах The Family next door
https://m.imdb.com/title/tt34712975/?ref_=hm_rvi_i_1
Малко е мудничък, само последната серия ми беше по-интересна, добре, че са само 6.
Когато почнаха да правят сериалите не 22 серии, а по 10-13 се оплаквах, но вече 6-8 са за мен перфектната бройка☺️

Последна редакция: пн, 09 фев 2026, 09:56 от erika80

# 66
  • Sofia
Аз си харесвах сериалите по 22 епизода.
Не случайно има "сериал", има и "минисериал".
Вече в днешно време всичко е в графата "минисериал", което за мен е дразнещо. То тъкмо свикнеш с героите, навлезнеш в историята и край. Да не говорим, че вече няма "сезони", ами чакаме по 2 години за златните 6-8 епизода.

Дано не махнат старите сериали от платформите.
А в тази връзка, някой знае ли къде може да се намери X-Files?

# 67

Tiffany А

https://filmizt.com/search/?q=Miss+Austen

Miss Austen с българско аудио

Brin de muguet

X-Files  11 сезона
https://filmizip.com/?do=search&subaction=search&story=x+files

Последна редакция: пн, 09 фев 2026, 15:04 от ⵣИⵣИ

# 68
И на мен не ми харесват кратките сезони, може би и заради тях се преориентирах към Ю туб. И при китайските и корейските не харесвам стандартните 16 епизода (за цялата история, не за сезон), затова започнах да си търся исторически сериали, които са с по повече епизоди. Примерно сега гледам един, който май е от миналата година (или поне последната му част е излязла през 25-та) и е 78 епизода. Освен това е скъпа продукция, не е прекалено бутафорен.

# 69
  • Sofia
Аз сега гледам Рицарят на 7те кралства по НВО, Герои по Шоутайм 2, Мозъчни разследвания-корейски по БТВ стори, Аз съм демон- корейски по Нетфликс, Свръхестествено го спряха по БТВ екшън мисля беше в събота, започна Около света за 80 дни.
На лаптопа гледам по Вики.сом Седемте реликви на злата поличба - китайски

# 70
  • София
Не знам дали е писано по рaно (ако е така се извинявам за повторението), но докато се ровех да видя кога излиза втория сезон на "The Gentlemen" (още няма дата), вместо това ми излезе реклама на нов сериал от Гай Ричи:
Young Sherlock https://www.imdb.com/title/tt8599532 по Amazon Prime на 04.Март

# 71
  • Вестерос
И аз предпочитам вече по-кратки сезони. С Доусън малко се поизмъчих с по 22-24 епизода.

# 72
И аз съм за кратките сезони, дори и за лимитирани продукции. Не са нужни 22 сезона, за да се развие качествена история. Като дължина на епизодите: всичко над 50 минути ми се струва прекалено. Не съм фен на тричасовите пълнометражни филми и излишното удължаване на епизоди на сериали.

# 73
... затова започнах да си търся исторически сериали, които са с по повече епизоди.

В такъв случай по баш, хептен класиката Romance of The Three Kingdoms има сериал от 84 епизода от 1994 г. и друг с 95 епизода от 2010 г. Паралелно може да се чете книгата дето е 1500+ страници Simple Smile

# 74
  • Вестерос
И аз съм за кратките сезони, дори и за лимитирани продукции. Не са нужни 22 сезона, за да се развие качествена история. Като дължина на епизодите: всичко над 50 минути ми се струва прекалено. Не съм фен на тричасовите пълнометражни филми и излишното удължаване на епизоди на сериали.
Така е, сега Поаро са по час и 30 минути и нагоре. Три дни гледам по серия.

Общи условия

Активация на акаунт