Процесът срещу Мариус Борг Хьойби

• 3 023
  • 71
  •   2
Отговори
# 60
Той сега 4 седмици ще търка нара, както се казва. Така е, като не може да уважава забраната за контакт с едната жертва и дори я заплашва с нож 2 дни преди делото .... Поне тези 4 седмици без кокаин и алкохол ще изтрезнее съвсем.

# 61
Аха, аха. В затвора да не намериш наркотици е като да идеш в Афганистан и да кажеш, че няма.

Вече почвам да си мисля, че има видео/а на майка си и баща си и ги изнудва. Не може да са толкова безочливи.  Или просто другата съвсем им е увредена мозъците.

# 62
Не се съмнявам, че е много строго всичко покрай него.
Няма как да му дадат наркотици и алкохол при условие, че по цял ден е в съдебната зала.
Остава и надрусан или махмурлия да е там.

Той самият каза, че седи много в килията сам и мисли.
Може и да е в някаква форма на изолация от другите затворници. Все пак той ще е там 4 седмици арест.

Прочетох, че седи в един затвор на около час път от Осло.

# 63
Мисля, че се предвижда премахване на монархиите в световен план, те наистина са анахронизъм. Падне ли една след това ще рухнат като домино всички. Страхът, че може да дойде президент като Тръмп е напълно неправилен довод. Това е изборна длъжност, освен това може да бъде свален и по-- рано, то си е по-- лесно, отколкото да бутнеш монархия. Представям си Мете и Хокон като кралска двойка с този Мариус.....
Аз лично не виждам с какво възрастната кралска двойка е одобрявана. Напълно са се провалили в ролята си да подготвят следващите крале. При първата сериозна трудност са се покрили и мълчат. Кога са действали правилно в критична ситуация? Може би когато махат от балкона на двореца или режат лентички? Цялата кралска кохорта е живо доказателство, че тази институция наистина е несъвместима със сегашните времена.Малката принцеса е достойна издънка на рода, който няма да донесе нищо добро на Норвегия, ако остане.
Въобще се съм съгласна. Монархът няма властта дори на президент в парламентарна република, та какво остава за президентска, каквито са САЩ и Русия. Тръмп си прави устата за трети мандат и не е спрял да подкопава устоите на демокрацията,  а Путин прави-струва - несменяем е и се превърна в диктатор. Ердоган също. Монархията може много по-лесно да приключи, отколкото диктатурата. И със сигурност - безкръвно.
Монархията вади очите, защото дава стабилност. И норвежките депутати затова са гласували за запазването й. И аз съм за запазването на норвежката монархия, не с тези представители, но да остане.

Абе нали Мете-Марит щеше спешно да се лекува, докато трае делото. Май чудодейно е отложила тежкото боледуване. Ако е злоупотребила с доверието на хората, използвайки болестта си и пак е лъгала, още по-дълбоко дъно копае. Чудим се на социопатските изпълнения на синковеца, но крушата не расте на ябълка.

Последна редакция: пт, 06 фев 2026, 20:11 от Ирена_

# 64
Чакай, не я подсеща да вади пак картата с болестта. Рязко изведнъж се отложи след излизането на файловете.

# 65
Аз не се съмнявам, че фиброзата ѝ е от дългогодишната употреба на кокаин и предполагам, че Метте вече не ползва, ако е вярно, че и трябва трансплантация.

А за Мариус надали ще рискуват да е в съда с абстиненция. Като нищо му дават заместители съвсем законно и под наблюдение.

# 66
Хокон: „Подкрепяме Мариус в ситуацията, в която се намира, грижим се за другите деца – те също трябва да бъдат гледани – и аз трябва да се грижа и да се погрижа за кронпринцесата.“

Коментар под поста с думите на Хокон: "В този момент не знам дали Хокон е безсрамен, или просто глупав.

# 67
  • Варна
Мисли за собствения си задник. Жертвите кучета ги яли. Нещастник... Каква принцеса, тази е пълна утайка.

# 68
Определено мисли как да останат на власт без доверието на хората.

И да, Метте-Марит официално чака за трансплантация на бял дроб и да, дългогодишна употреба на кокаин е възможна причина за белодробна фиброза. А тя и е пушила много в допълнение през годините.

# 69
Аха, аха. В затвора да не намериш наркотици е като да идеш в Афганистан и да кажеш, че няма.

Вече почвам да си мисля, че има видео/а на майка си и баща си и ги изнудва. Не може да са толкова безочливи.  Или просто другата съвсем им е увредена мозъците.
Не мисля, че непрокопсания син изнудва майка си и пастрока си.
По скора той е "светлината" в очите на майка си, нейния първороден и тя винаги го е отглеждала като "мамин златен", винаги всичко му е било позволявано. А Хокон явно е мъж под чехъл и изпълнява прищевките на жена си - а защо никой не може да каже.

# 70
Нищо не е останало от храбрите викинги в Норвегия. Хокон няма качество на държавник,нито на мъж и глава на семейство,щом е позволил в дома му да се друсат спокойно. Надявам се арогантността и чувството им за безнаказаност рязко да се изпарят, особено на Крон принцесата.

# 71
Дали това ще стане, зависи от норвежките поданици. Едва ли и в тях е останало нещо от викингите, та не трябва да се очаква проява на смелост.

Общи условия

Активация на акаунт