Дългото чакане след трансфер - тема 121

• 600
  • 31
  •   4
Отговори
# 15
Buba, пускай утре тест, или поне си направи уринарен.
Пиши и на твоя лекар, че има кървене, може и от фраксипарина или, ако взимаш аспирин протект също може да е. Да каже, дали да ги спреш.
Дано е имплантация. Пожелавам ти го от ❤️!

# 16
То хубаво, но при наличие на кървене е хубаво да се види има ли нещо (чхг) и колко е прогестеронът ако има нещо, за да се вдигне дозата при нужда, иначе да се спре терапия. Успех!

# 17
Поздравления за търпението:) А за кървенето питахте ли лекаря си

[b[/b]
Не, Събота ми е определен като ден за теста и чакам усърдно 🤞

# 18
Утре ще звънна на лекарката. Вчера и днес през деня беше кафеникаво зацапване, което свързвах с имплантация, но след обяда цвета стана по - светъл и паниката започна

# 19
  • Sofia
И аз да кажа при кървене, направи тест, ако е положителен и продължава утре веднага на лекар. На мен от опътването след трансфера, което ми дадоха от болницата пише, ако имам терапия на Фраксипарин, клексан, аспирин да се прекратят при кървене и веднага да ида на преглед/спешен кабинет. Това при положителен тест. Така, че е много важно да установиш, ако има нещо да е навреме

# 20
И аз се записвам. Скоро ми предстои втора стимулация със свеж трансфер този път.
И въпрос към успелите в Турция - според вас на какво се дължи успеха ви там? Какво по-различно се случи

# 21
Благодаря за информацията!
На мен нищо не ми казаха по темата с Фраксипарина. Утре първата ми работа ще е да звънна в болницата.

И аз да кажа при кървене, направи тест, ако е положителен и продължава утре веднага на лекар. На мен от опътването след трансфера, което ми дадоха от болницата пише, ако имам терапия на Фраксипарин, клексан, аспирин да се прекратят при кървене и веднага да ида на преглед/спешен кабинет. Това при положителен тест. Така, че е много важно да установиш, ако има нещо да е навреме

# 22
  • Sofia
Като цяло направи тест най-важното и се обади да питаш какво да правиш, че ако си с тромбофилия не знам до колко е удачно и сама да спираш. Важно е да се установи от какво е и ако се налага преглед.
Иначе прикачвам какво са ми дали по тая линя:

# 23
При мен не е точно тромбофилия, но има предпоставка, затова изписаха Фраксипарина.
Кървенето не е силно, но изсветляването ме притесни.
Утре ще видим какво ще каже лекарката.
Дано пък междувременно нещата да се успокоят 🤞

Като цяло направи тест най-важното и се обади да питаш какво да правиш, че ако си с тромбофилия не знам до колко е удачно и сама да спираш. Важно е да се установи от какво е и ако се налага преглед.
Иначе прикачвам какво са ми дали по тая линя:

# 24
Много неща правят по-различно, внимателно и качествено в Турция. При желание мога да разкажа на лично.

# 25
  • Sofia
Много неща правят по-различно, внимателно и качествено в Турция. При желание мога да разкажа на лично.

Защо на лично? Мисля, че на всеки ще му е полезно да знае как се подхожда там и да прецени вече какво да прави. За сега не мисля да се местим натам, но пък може повече хора да видят сравнението и да им е полезно.

# 26
И аз се записвам. Скоро ми предстои втора стимулация със свеж трансфер този път.
И въпрос към успелите в Турция - според вас на какво се дължи успеха ви там? Какво по-различно се случи

При мен различното беше, че при всеки следващ опит се сменяше терапията, пробваха различни комбинации, различни лекарства.
И там ми отне 4 опита, за да се стигне до успех! Но някак си успяваха да ме надъхат и да вдъхнат надежда, че ще се случи, за да продължа.
Да, кажа, че и в България от 4-ти опит забременях, но не стигна до края бременността. За това решихме да пробваме в Турция, а и защото вече нямахме опити по фонда.

# 27
Аз мисля, че съм станала досадна с мойта история и не е това темата за това по принцип. На който му е интересно да пише, ще копи пейстна историята на лично. 😆

# 28
  • София
Запис в темата. Както е тръгнало преди лятото едва ли ще стигна до трансфер, но да следя темата. Съжалявам за момичетата с отрицателни тестове! Стискайте зъби, сигурна съм, че чудото ще се случи. Simple Smile

# 29
Здравейте, момичета,
Rouina, Nanii, съжалявам за отрицателните резултати! Продължавате напред!
Аз си имам едно такова успокоение, че щом фонда дава 4 инвитро опита на една жена, значи е съвсем средностатистически нормално бременност да не настъпи първите 3 опита. Е, на някои ни трябват много повече, но това ми е някакво успокоение.

veselyshko, да и аз се чудя колко опита ще са ни необходими! И понякога много низдравословно се сравнявам с другите. Сложила съм си една въображаема граница от 10 стимулации, ноо смятам, че съм склонна да я прескоча 😊

Bubbbbba, стискам палци за добри новини!

Общи условия

Активация на акаунт