Има ли все още мъже с нормална ценностна система?

• 3 117
  • 137
  •   2
Отговори
# 120
  • София
Ами има хора всякакви на тоя свят. Ако трябва да се ядосвам за всеки, няма да ми останат сили да мисля за собствения си живот и хубавите неща в него.

# 121
Това не е пък кой знае колко лошо, щом за няколко срещи или още в чата успяваме да разберем, че мъжът е женен, с неизяснено семейно положение, търси само секс или някакви фетиши. Лошо би било да имаш семейство с този мъж, две деца, и да се окаже, че той има и друго семейство в съседния град или в друга държава. Или че е сериен убиец. И че вместо на командировки, ходил да си види жената и децата. Ето това е измама/лоша житейска ситуация.
Да съдим ценностната система на десетина ч**иджии, намерени в социалките, не е много продуктивно.

Много добре знам какво е измама/лоша житейска ситуация, за съжаление. Когато човек не е попадал е лесно да говори отстрани или осъжда. Прави ми впечатление, че на онези на които не им се е случвало за тяхна радост, могат да обвинят потърпевшите за виновни, че някой без никаква свян ги е измамил, или без съвест мами хора наред и вкарва една камара народ в нежелани приключения.
Големите приказки отстрани са докато на човек не му се случи. Затова е редно човек да е смирен. Обратното е показало, че всеки умник, който осъжда, попада рано или късно в същия или подобен нежелан филм.

Може ли някой да насочи как се заключва тема?
То стана голям цирк тази тема. Не бях попадала на толкова жлъч и злоба. 🤦
На всички свестни хора желая да бъдете здрави и щастливи! 🍀
На другите имат доста теми, от които да подхранват "щастието" си и ще пропусна пожеланията.

Моля, Модератор да заключи темата.

Последна редакция: сб, 07 фев 2026, 21:09 от WithLove7

# 122
Авторке, не знам защо пусна темата.
Май само, за да тролиш.
Дори язвителните коментари целяха да ти дадат друг поглед над ситуацията, ама великото ти самочувствие без покритие не поема.
Още дълго ще си стоиш сама. Заключвай темата

# 123
  • Бургас
Няма такива мъже

# 124
Авторке, не знам защо пусна темата.
Май само, за да тролиш.
Дори язвителните коментари целяха да ти дадат друг поглед над ситуацията, ама великото ти самочувствие без покритие не поема.
Още дълго ще си стоиш сама. Заключвай темата

Не опитвайте да нормализирате подобно поведение. За мен е жалко. Още повече, когато е плод на измислица и няма общо с истината. Сериозно се смях на писанията.

И да, имам самочувствие. И то няма общо, че се мисля за нещо повече от някого, а просто сме различни хора. Със сигурност в моя живот не виреят и не съществуват невъзпитани и злобни хора. За щастие! ❤️
Ако за някой било тролене, защо се хвърлят недоволните да пишат? Това не разбирам. 🤦

# 125
Самочувствие без покритие. Ако беше всичко това, за което се изкарваш нямаше още да си сама.
Това се опитваха да ти го обяснят всички.
Защото дори и да не си красавица, ако си усмихната, лъчезарна, приветлива ще имаш успех.
Има нещо, което отблъсква мъжете от теб - какво е то само ти знаеш. А... Не ти си перфектна!

# 126
Прекалено много анализираш. Донякъде те разбирам. Но, дори да намериш (привидно) каквото търсиш, ще си дадеш сметка, че същият този толкова търсен и високо извисен мъж,  всъщност дълбоко в себе си го вълнуват много познати и прозаични неща. Ако ме разбираш. Така че омекоти малко обвивката. Няма за кога.

# 127
Самочувствие без покритие. Ако беше всичко това, за което се изкарваш нямаше още да си сама.
Това се опитваха да ти го обяснят всички.
Защото дори и да не си красавица, ако си усмихната, лъчезарна, приветлива ще имаш успех.
Има нещо, което отблъсква мъжете от теб - какво е то само ти знаеш. А... Не ти си перфектна!

🤦 Това е достатъчно като коментар.

# 128
Много добре знам какво е измама/лоша житейска ситуация, за съжаление. Когато човек не е попадал е лесно да говори отстрани или осъжда.
Кой осъжда потърпевшите, авторке? Нали и аз това казвам - има къде по-лоши ситуации. Ама ти не се оплакваш от тях, оплакваш се, че някакъв женен бил в приложения за запознанства или ти предлагали секс, докато са влюбени в друга…

# 129
  • Далечният изток
Вместо просто да подминава...
Не мога да разбера защо толкова се впряга авторката. И на разни мъже, и на форума.
И обяснения и оправдания... Даже повечето ѝ дълги постове въобще не ги прочетох. Не харесвам хора, които не могат с две думи да кажат най-същественото, а разтягат локуми до безкрай.

Последна редакция: сб, 07 фев 2026, 21:57 от AIDA_N

# 130
Много добре знам какво е измама/лоша житейска ситуация, за съжаление. Когато човек не е попадал е лесно да говори отстрани или осъжда.
Кой осъжда потърпевшите, авторке? Нали и аз това казвам - има къде по-лоши ситуации. Ама ти не се оплакваш от тях, оплакваш се, че някакъв женен бил в приложения за запознанства или ти предлагали секс, докато са влюбени в друга…

Това ли успяхте да прочетете само? Това е просто една бегла извадка.
И да, не бих писала по друга тема, защото не виждам никакъв смисъл след този опит.

# 131
  • София /Абсурдистан
Да смесваш любовта и секса е като да бъркаш туризма с емиграцията.

# 132
  • Melmak
9 страници размисли и страсти. ИИ ли я списва тая тема?

# 133
Вместо просто да подминава...
Не мога да разбера защо толкова се впряга авторката. И на разни мъже, и на форума.
И обяснения и оправдания... Даже повечето ѝ дълги постове въобще не ги прочетох. Не харесвам хора, които не могат с две дума да кажат най-същественото, а разтягат локуми до безкрай.

И аз това се чудя на себе си. Голяма грешка. Благодаря за коментара!
И не сте длъжна да четете, но искате да дадете мнение и да ме информирате, че няма да четете. Припадам 🤦

# 134
  • Далечният изток
Аз се обърнах към форума, авторке, не към теб, ако не си забелязала...

Общи условия

Активация на акаунт