Мъжът критик!

• 2 854
  • 89
  •   2
Отговори
# 15
Така е, но тя има право да изглежда всякак, а реално като са започвали връзка той я е харесал такава,  а после вече иска да я променя! Ами не е негова работа, нито право, тя като е вече с него да си маха устните и да си сменя гардероба (нито имам устни, нито провокативен гардероб само да кажа).

Точно така, има право. Но не знаем дали я е харесал преди корекциите, или след тях. Но от написаното някак се подразбира, че поне част от тези корекции са след връзката - "ее как не ти писна от тези корекции". И той също им право и затова правилното е да се разделят без много драми и търсене на вина. Защото все пак имаме само едната гледна точка.

# 16
Наблюдавам два типа жени, едните, които лесно биват манипулирани да променят нещо в себе си, и другите, които при най-малкия коментар за визията или промяната им директно преустановяват всякакъв контакт. Масово се повтаря мантрата, че всичко се прави заради себе си, но истината е, че голям процент от корекциите се случват именно заради мъже. Колкото и да се отрича, чуждото влияние и желанието за одобрение са водещи в тези решения, а крайните реакции към всяка критична бележка само доказват колко всъщност е болна тази тема. Парадоксално е, че се инвестират хиляди в "самочувствие", което обаче се оказва толкова крехко, че не може да издържи и на едно странично мнение.

# 17
Като се запознахме бях с прясно направени устни, още синините не ми бяха минали . Скоро си оперирах и бюста , но нищо вулгарно и топчесто не съм сътворила . Даже съм на 20 ден от операцията. Знам ,че не одобрява тези неща, защото ги свързва с леки жени , но е казал и че ще бъде зад мен. Де да знам... не мисля , че най-големия му проблем са тези корекции, ако го питам ще има да каже 100 негативни неща за характера ми, който не твърдя
, че е прекрасен, както и не твърдя , че той е лош мъж. Създаде ми едно чувство на неприемственост и недостатъчност за него в резултат на което станах по-докачлива във времето

Усмивка, то да беше само едно мнението и един път изречено щеше да е добре. Човека,който преустанови контакт всъщност е той.

# 18
Чудесно е, че си се отървала от него! Този не е просто критик, а насилник. Сложила си граница, разбрал е, че не може да те моделира и да ти влияее, и айде - чао.

Интересно ми е колко време продължи меденият месец преди да почнат критиките?

# 19
Чудесно е, че си се отървала от него! Този не е просто критик, а насилник. Сложила си граница, разбрал е, че не може да те моделира и да ти влияее, и айде - чао.

Интересно ми е колко време продължи меденият месец преди да почнат критиките?

2,3 месеца всичко беше почти перфектно, чак трудно за вярване.

# 20
Като по учебник е Simple Smile. Прочети малко за мъжете нарцисисти. Първите месеци всичко е идеално, направо не можеш да повярваш какъв късмет, каква сродна душа, какъв мъж, love bombing, прекрасно отношения и после се почва с критики, поставяне на ограничения, омаловажаване на личността, постиженията, мнението ти...

# 21
Всяка жена има право да изглежда както иска. Всеки мъж има право да реши иска ли да бъде с тая жена. В тази история мъжът е решил. Това е положението.

# 22
А какво пита авторката? Мъжът не те харесва и сте се разделили - висене на телефона, преправени уста и гърди, ‘женствено’ обличане,… Къде е драмата?! Ще си намериш друг, който ще те оцени по достойнство.

# 23
Всяка жена има право да изглежда както иска. Всеки мъж има право да реши иска ли да бъде с тая жена. В тази история мъжът е решил. Това е положението.
Ааа той е прекратил! Ами тогава не е никакъв нарцисист, защо го наричат такъв? Тя е продължила с корекциите и той е прекратил. Ами браво на него всъщност. Не е останал да й натяква, бил е смел, какво повече?

# 24
Повечето корекции искат периодична поддръжка. Мъжете масово не го знаят или не им изнася да го знаят. Хващат се с направена кукла и след 3 седмици неприятно се учудват на часа за маникюр или боядисване и цъкат на цената. Струва ми се, че много мъже възприемат такава поддръжка по време на връзката като сигнал, че не са финалния избор и жената се оглежда за нещо по-добро. На мен лично ми прилича на проекция Simple Smile
В конкретния случай толкова много критика за толкова кратко време и то баш в сладкия период е абсурдно. По съвсем чиста за теб случайност е имал повод твоите корекции. Ако не бяха корекциите, щеше да е друго. Този мъж е ходещ проблем, не става. Добре е, че си го разкарала.

# 25
Колко време е траела тая простотия?
Ако някой почне да ме критикува така бих приключила на секундата.
Още при първата критика.
Няма да го откарам и до месец с такъв.

# 26
  • София
Прекръствам се, благодаря на Господ, че моя мъж не е такъв и аз имам достатъчно акъл да съм с него.

# 27
Никакъв критик не е този, а психически насилник.

# 28
  • Далечният изток
Насилник е.
Той е прекратил, ама временно.
Сега тя е в процес на наказание. Наказва я, че не слушка, и след съвсем малко време пак ще я търси.
Ще следва период на ново ухажване и как няма нищо против корекциите ѝ, даже може да си предложи услугите той лично да плати някоя корекция или да направи нещо, което знае, че е важно за нея, след което пак ще си покаже истинското лице, даже може да стане и по-жесток.

# 29
Той нали я е зарязал?!

Общи условия

Активация на акаунт