бил странен и аутсайдер още от 90те. Тогава започват да правят и лагери. Между другото, всички по - близки знаят, че Калушев е гей. Също,че обича да се обгражда с 10-14 г. момчета. Предлагал е да ги отглежда и по- дълго, да ги обучава, де да знам аз какво, но те са близки приятели, нали разбирате. Моят познат е отказал, странно му било , а е нямало защо ( също е с повече от 1 дете) Алекс е бил страхотно дете! Били са по почивки и тн. Че и в Мексико е бил. Оставен е от Макулеви заради алкохола им и че не могат да го гледат, и двамата , другите били по - големи и някак си явно са се самоотгледали. Дотук с историята.
Разбира се, Деян може да потвърди динамиката и отношенията за дълъг период, но както виждаме няма защо да излиза публично и да защитава действията на един луд ( добавката е от мен), а и той се е оженил и си е взел живота встрани от групата.
Мисля, че който беше с човека оная нощ под звездното небе и чу историята си направи своите изводи какво се е случило на Петрохан. Но всъщност тъгата от разказа само остана ..за невинното погубено дете. Струва ми се,че лично аз не искам да знам повече за случая, еле пък подробности.
За мен е много странно как Vanne и други апологети на Калушев просто небрежно пропуснаха покрай ушите си този пост на PureLove.