бил странен и аутсайдер още от 90те. Тогава започват да правят и лагери. Между другото, всички по - близки знаят, че Калушев е гей. Също,че обича да се обгражда с 10-14 г. момчета. Предлагал е да ги отглежда и по- дълго, да ги обучава, де да знам аз какво, но те са близки приятели, нали разбирате. Моят познат е отказал, странно му било , а е нямало защо ( също е с повече от 1 дете) Алекс е бил страхотно дете! Били са по почивки и тн. Че и в Мексико е бил. Оставен е от Макулеви заради алкохола им и че не могат да го гледат, и двамата , другите били по - големи и някак си явно са се самоотгледали. Дотук с историята.
Разбира се, Деян може да потвърди динамиката и отношенията за дълъг период, но както виждаме няма защо да излиза публично и да защитава действията на един луд ( добавката е от мен), а и той се е оженил и си е взел живота встрани от групата.
Мисля, че който беше с човека оная нощ под звездното небе и чу историята си направи своите изводи какво се е случило на Петрохан. Но всъщност тъгата от разказа само остана ..за невинното погубено дете. Струва ми се,че лично аз не искам да знам повече за случая, еле пък подробности.
За мен е много странно как Vanne и други апологети на Калушев просто небрежно пропуснаха покрай ушите си този пост на PureLove.
Помня, че и този пост на Paulina Ivanova бързо го пропуснахме. Май и в двата разказа става въпрос за един и същи период.:
"Сега гледах един по YouTube, от bird или нещо подобно, лъже ужасно! Каза че Иво е бил с деца сексуално още от 1993та насам! Невъзможно! Аз бях с него по същото време и нямаше никакви деца! Простак. Или той лъже, или него го лъжат, както и да е, няма грам доказателство и не е възможно, той беше с мен. Трябва да се спрат лъжите за да се разбере истината, каквато и да е тя! Дори и да е лоша. По добре лоша истина отколкото хубава лъжа… но техните лъжи са ужасни!!! Ако властите искат да ме разпитат ще им дам информация която ще потвърди че бях с него. Мога да дам детайли къде е бил, какво се е случило, лесно може да се потвърди че не лъжа. След 1996та какво е правил не знам! Но ако някой лъже за 1993-1994-1995та сигурно лъже и за останалото време!
PS: нямам снимки. Аз съжалявам повече от вас, че нямам снимки! Нямам нито една снимка с Иво, но помня че той имаше хубав фотоапарат, може да е имало някаква снимка с нас, но неговата цяла екипировка беше открадната по същото време от апартамента в който я държеше! Скъпа качествена екипировка като спални чували, неща за катерене като карабини, въжета и тн. Всичко обраха от този апартамент заедно с неговия фотоапарат. Даже ходих до един битпазар да го търся, защото бях чувала че понякога продават крадени неща там, но нищо не намерих! Не знам дали Иво откри кой го обра тогава."
Какво общо има единия или другия разказ със смъртта на групата...