Отговори
# 51 915
Някой без нокти ще остане от чесане на его

# 51 916
# 51 917
Аз пък взех да си мисля, че по- голямо наказание от това майката на убиеца на детето ти да ти е упълномощител, за да го защитаваш публично и да се излагаш, няма.
ЯМ може да си има вините, но се разграничи. Сал една Ралица върши черната работа на една зла жена, която я използва безогледно.
Че се чувства и важна.
Накрая ще я осъдят нея за всичките клевети към участници в разследването и за фалшивите твърдения и лъжи.

# 51 918
Никой подкрепящ официалната версия, но получил образованието си в Матрицата, няма никакво основание да парадира с него и да го изтъква. Каквото и престижно и скъпо да е - то е илюзорно и без стойност, защото е плод на стабилния сън и на безсмислено състезание по хранене на високо его и постигане на синтетично интелектуално надмощие. Истината е в дълбоките хилядолетни устои на една духовна школа за живота, учение и философия, посветена на човека и силата на чистото му съзнание - будизма, и в стремежа към постигане на Нирвана, а не на дипломи, степени и титли.

# 51 919
  • my own world....
Само на статията метнах око, ни дума за котка...във видеото има ли?

# 51 920
Няма. Холът, боядисаната стая, друга, подготвяна за ремонт и една музикална.
ВЙ е много скучен, пфффф.

# 51 921
Не разбирах защо ме докладва въпросният господин, включва се само, за да защити ИК и РА и да насъсква. Както и да е.
Постовете на Амона Ра, която наричаш "господин" и я обвиняваш, че е някой си Мартин, са от 2013 г. и оттогава пише за себе си в женски род. Лесно се проверява. Толкова за интелектуалното превъзходство.

# 51 922
Няма ни котка ,ни WC,ни фитнес  ...смъртта им била бизнес щото ги нямало две китари и плакати от музикалната стая .

# 51 923

няма котка, няма кръв
липсващи компютри и китари, картините изгорели или не, но ги показаха по стените, нямаше празни места с липсваща картина

# 51 924
  • София
Elix, ако не се лъжа големият син на Макулев е приятел с Калин и брат му. Попадали са ми техни общи клипчета. Което още повече ме озадачава. За големия син едно, а за малкия съвсем друго!
Да, в началото имаше подобно инфо, спомням си и аз... Нормално, те са в една среда и е логично да се познават.
Това е въпросът, защо се е отървал от малкото дете...в тежест ли му е бил, защо не е дал и на него, това което е дал на брат му..😔
Големият не се в увличал по духовната част. Затова не се е получило. Което доказва, че екстремната спортна част е на втори план. Първостепенното е псевдобудизмът.
Алекс му е бил обещан в невръстна възраст. Оттогава и е обработван според мен в тази насока. И затова не смятам, че пиянството и трудността да го гледат са първостепенната причина да го дадат. Другите две деца са ги изгледали, някак си са щели да избутат и с третото, видимо не са дотам пък изпаднали. Средностатистическо българско семейство. Но това дете изначално е било белязано да се даде на ламата. Щяха да го дадат и без да са имали никакви проблеми.

И тези твърдения ги знаем от .... ?
Християн е бил при ИК в Мексико  на годините на Николай . Как по ягодите на тези години децата имат духовни търсения и т.п. ?

Чета със закъснение, та исках да се включа за Ралица, по отношение на това да съберем доказателства и да я осъдим...Тези деца си имат бащи, те трябва да я съдят, аз мога само да се дивя кое може да мотивира една майка да остави децата си на чужди хора, без да е изпаднала в ситуация на невъзможност и при живи, абсолютни нормални татковци.

Какви нормални татковци ? Къде са били бащите  на Деян ,на Валери , на Николай, на Леон , на момичето  и на  Алекс ,когато те са били при ИК ?  Безгласници , които също носят отговорност !

Последна редакция: пн, 27 юли 2026, 19:53 от *Теди*

# 51 925
  • София
Няма ни котка ,ни WC,ни фитнес  ...смъртта им била бизнес щото ги нямало две китари и плакати от музикалната стая .

няма котка, няма кръв
липсващи компютри и китари, картините изгорели или не, но ги показаха по стените, нямаше празни места с липсваща картина

Защо пак не изгледате видеото?

# 51 926
Те видеа не гледат, защото интелектуалната снобария не им позволява. Grinning
Видеата са за нас, простите конспираторки.
На тях им стигна прожекцията от мвр, за да са напълно убедени какво се е случило.

# 51 927
Предвиждам 3 дни обсъждане на липси, дето не знаем дали са липси.
Кой е знаел, че китарите са 5, примерно.

Ааа, изгледах го. Нямам претенции за превъзходство. Просто това видео още повече ми затвърди официалната версия.

# 51 928
Не разбирах защо ме докладва въпросният господин, включва се само, за да защити ИК и РА и да насъсква. Както и да е.
Постовете на Амона Ра, която наричаш "господин" и я обвиняваш, че е някой си Мартин, са от 2013 г. и оттогава пише за себе си в женски род. Лесно се проверява. Толкова за интелектуалното превъзходство.

Аз например, лично рядко ровя из стари постове на потребители, ако няма някаква конкретна информация, която търся.
Освен това, ако не се лъжа историята на потребителите е достъпна само през компютърната версия, но не и през мобилната.
За хората, които участват в дискусията главно през телефоните, не е видно кой, кога и какво е писал.

# 51 929
То същото се отнася и за мен. И аз пиша в женски род, даже от по-отдавна, ама не пречи да смятат, че съм Атанас Русев.

Общи условия

Активация на акаунт