Отговори
# 51 915
Само на статията метнах око, ни дума за котка...във видеото има ли?
Няма. Холът, боядисаната стая, друга, подготвяна за ремонт и една музикална.
ВЙ е много скучен, пфффф.

# 51 916
Няма ни котка ,ни WC,ни фитнес  ...смъртта им била бизнес щото ги нямало две китари и плакати от музикалната стая .

# 51 917

няма котка, няма кръв
липсващи компютри и китари, картините изгорели или не, но ги показаха по стените, нямаше празни места с липсваща картина

# 51 918
  • София
Elix, ако не се лъжа големият син на Макулев е приятел с Калин и брат му. Попадали са ми техни общи клипчета. Което още повече ме озадачава. За големия син едно, а за малкия съвсем друго!
Да, в началото имаше подобно инфо, спомням си и аз... Нормално, те са в една среда и е логично да се познават.
Това е въпросът, защо се е отървал от малкото дете...в тежест ли му е бил, защо не е дал и на него, това което е дал на брат му..😔
Големият не се в увличал по духовната част. Затова не се е получило. Което доказва, че екстремната спортна част е на втори план. Първостепенното е псевдобудизмът.
Алекс му е бил обещан в невръстна възраст. Оттогава и е обработван според мен в тази насока. И затова не смятам, че пиянството и трудността да го гледат са първостепенната причина да го дадат. Другите две деца са ги изгледали, някак си са щели да избутат и с третото, видимо не са дотам пък изпаднали. Средностатистическо българско семейство. Но това дете изначално е било белязано да се даде на ламата. Щяха да го дадат и без да са имали никакви проблеми.

И тези твърдения ги знаем от .... ?
Християн е бил при ИК в Мексико  на годините на Николай . Как по ягодите на тези години децата имат духовни търсения и т.п. ?

Чета със закъснение, та исках да се включа за Ралица, по отношение на това да съберем доказателства и да я осъдим...Тези деца си имат бащи, те трябва да я съдят, аз мога само да се дивя кое може да мотивира една майка да остави децата си на чужди хора, без да е изпаднала в ситуация на невъзможност и при живи, абсолютни нормални татковци.

Какви нормални татковци ? Къде са били бащите  на Деян ,на Валери , на Николай, на Леон , на момичето  и на  Алекс ,когато те са били при ИК ?  Безгласници , които също носят отговорност !

Последна редакция: пн, 27 юли 2026, 19:53 от *Теди*

# 51 919
  • София
Няма ни котка ,ни WC,ни фитнес  ...смъртта им била бизнес щото ги нямало две китари и плакати от музикалната стая .

няма котка, няма кръв
липсващи компютри и китари, картините изгорели или не, но ги показаха по стените, нямаше празни места с липсваща картина

Защо пак не изгледате видеото?

# 51 920
Те видеа не гледат, защото интелектуалната снобария не им позволява. Grinning
Видеата са за нас, простите конспираторки.
На тях им стигна прожекцията от мвр, за да са напълно убедени какво се е случило.

# 51 921
Предвиждам 3 дни обсъждане на липси, дето не знаем дали са липси.
Кой е знаел, че китарите са 5, примерно.

Ааа, изгледах го. Нямам претенции за превъзходство. Просто това видео още повече ми затвърди официалната версия.

# 51 922
Не разбирах защо ме докладва въпросният господин, включва се само, за да защити ИК и РА и да насъсква. Както и да е.
Постовете на Амона Ра, която наричаш "господин" и я обвиняваш, че е някой си Мартин, са от 2013 г. и оттогава пише за себе си в женски род. Лесно се проверява. Толкова за интелектуалното превъзходство.

Аз например, лично рядко ровя из стари постове на потребители, ако няма някаква конкретна информация, която търся.
Освен това, ако не се лъжа историята на потребителите е достъпна само през компютърната версия, но не и през мобилната.
За хората, които участват в дискусията главно през телефоните, не е видно кой, кога и какво е писал.

# 51 923
Няма шок и ужас. Няма котка, разбити стени, гилзи, тежести във фитнеса. Ще има втора серия.

Китарите може да са в саковете в колата. Да са отивали на някой музикален фестивал по спешност.

Знам, че е тъпо да се шегуваме, но някак е тъжно от всичко да се правят бомби с извод "значи сме прави"

# 51 924
Писаха назад не един път, че подкрепящите официалната версия превъзхождат интелектуално намиращите противоречия в изнесените факти, както и били с по-високо образование от тях.

Това ме разсмя. Аз поне месец бях на 101%, че са убити. Тоест съм поумняла.

Може ли линк кой и къде го пише това в темата? Страааааашни измишльотина се пишат на моменти и от двата отбора.
Имаше няколко потребителки назад... Сори, темата расте с часове, а аз не пазя.

# 51 925
Мен ми е интересен  сюжетът на картините, които са изчезнали. Предполагам се с висока стойност, може да са от Майсторов.

# 51 926
Големият не се в увличал по духовната част. Затова не се е получило. Което доказва, че екстремната спортна част е на втори план. Първостепенното е псевдобудизмът.
Алекс му е бил обещан в невръстна възраст. Оттогава и е обработван според мен в тази насока. И затова не смятам, че пиянството и трудността да го гледат са първостепенната причина да го дадат. Другите две деца са ги изгледали, някак си са щели да избутат и с третото, видимо не са дотам пък изпаднали. Средностатистическо българско семейство. Но това дете изначално е било белязано да се даде на ламата. Щяха да го дадат и без да са имали никакви проблеми.
И тези твърдения ги знаем от .... ?
Християн е бил при ИК в Мексико  на годините на Николай . Как по ягодите на тези години децата имат духовни търсения и т.п. ?
Питай Макулев за духовните търсения на деца на такава възраст. Той лично оправда присъствието на Алекс точно с това.
Почернените неща също бяха споменавани от участници в цялата тази лудница, не помня вече от кои точно. Но не съм си ги измислил.
Май Християн сам беше казал някъде, че се интересувал от спортната част, но не и от духовната и затова не е останал.
Че Алекс, още в невръстна възраст е бил обещан на ламата, може би да го каза София. Някой да ме поправи, ако греша.

# 51 927
Относно видеото на offnews и въпросните човешки "остатъци". Откровено, на мен това което са снимали и са пробвали да zoom-нат като с лупа, ми прилича на нещо настъпано.
Сякаш някой не го е видял и си е оставиш грайфера вътре.
Силно ме съмнява 1во да е човешко, 2ро да е от разследващите.

Иначе и аз чакам да видя липсващите стени и нагорялата стая на Ивей. Ще видим дали ще намерят и следи от престрелка.

# 51 928
Абе, що за държава е нашето?! Тези хора минаха всякакви граници и никой не си мръдва пръста да ги озапти. Разпространяват откровени лъжи и измислици и никой не им търси отговорност... На нищо не прилича вече цялата тая поначало сбъркана история.

# 51 929
Сега, гледах видеото и боядисаната стая. Подчертавам, аз съм на мнение, че има нещо скрито и истината е съвсем друга, независимо дали става въпрос за самоубийства или ликвидиране и убийство.. Но, с червено боядисаната стая, веднага направих аналог с red room-a в Twin Peaks.
"Червената стая (Red Room) е емблематично, сюрреалистично пространство от култовия сериал на Дейвид Линч — „Туин Пийкс“. Тя е екстраизмерение на Черната ложа, характеризиращо се с червени завеси, зигзагообразен под, говорене наобратно и присъствието на мистериозни същества като Джуджето и Гиганта."

Направо ахнах.

Общи условия

Активация на акаунт