Отговори
# 52 095
  • София
Скрит текст:
Ако смяташ източника за несериозен, не разбирам защо изтъкваш такава информация като аргумент.

Скрит текст:
Скрит текст:
Омраза е много меко казано даже.
Много са интересни за наблюдение, Русев направо ги побърква с всяко появяване по телевизора.
Щото Русев говори с любов за бившите си приятели.
И да лъжата побърква,защото не можеш години да се възползваш от тях ,а когато са мъртви,да лееш помия?
Като е толкова смел ,защо си е мълчал през годините,това за нормално ли го намирате?

Кой от кого се е възползвал не е много ясно. Като гледам, по-скоро Калушев от русевите връзки и достъп до политици.

Как така мълчал - нали обвиненията са, че точно АР е подлъгал Валери да отиде в "компютърни престъпления" и да наклевети добрия човек Калушев, който преди 3 години е опитал да вземе 7-годишно дете.

Дали в Мексико е било така?

Ти кажи.

Минавам направо на финала - източването на информация от компютъра на ИК

От къде е тази информация за източването, кой е източникът?

Несериозен е източникът, ок?

ОК, ето ти и един сериозен идточник https://offnews.bg/razsledvane/atanas-rusev-e-chovekat-polzval-u … ivola-864388.html
[/spoiler]
Офнюз сериозен източник 😃🤣🤣🤣
[/quote]

Ако искате и Бивол, но той почти препечатва от Офнюз, а не опровергава. Ако и той не ви харесва остава Ралица...Misc End

Последна редакция: вт, 28 юли 2026, 11:56 от valya61

# 52 096
Нали някой беше писал каква е тази насочена омраза към РА, ами каква е тази целенасочена омраза към Русев? То и аз питах, що СМ и ДИ не са писали на родителите вечерта, все пак техните двца са там, те не са важни колкото самия ИК ли? Дали е имал или нямал такива епизоди преди, макар че според мен е имал, щом не са направили нищо вечерта, а чак сутринта. Защото колкото и да  мисля, че родителите сами са виновни за всичко, все пак мисля, че РА щеше да отиде още вечерта в хижата, щеше да звънне на полиция. Та могли да са предотвратят, ама мама Майсторова и Деян не са направили нищо, но към тях няма омраза, примерно

# 52 097
И като какъв Русев може да има информация от разследването? Между другото по въпроса за с...с практики казва "Това са мои съмнения"...

# 52 098

Това не е провокация, Емма -  поставям въпроса са спазването на закона от участници в разследването, ти уж на моя пост отговаряш, но не засягаш именно поставените в него въпроси.

Кой участник в разследването не е спазил закона? Да започнем оттам в изясняването на това какво общо ни намерила между неспазването на закона и моя пост.
Естествено, че не твърдя да е определено лице, нито качеството му - може да е вещо лице, свидетел, разследващ, прокурор, пострадал, дори технически помощник или служител - всеки, който има някакво процесуално качество или достъп по служба. Щом обаче определени лица - изброила съм  ги, се позовават на материали от разследването и твърдят, че съобщават установени в него факти, които не са съобщавани официално, а нямат в действителност официален достъп до тях, респ. не са говорители на съответния орган или дори и да имат, нямат право да ги разгласяват и обсъждат, значи нарушение има

Кои от изброените от теб твърдят това?

Нали обвиненията срещу Русев бяха, че е подучил Валери да клевети Калушев пред властите и така е сложил край на петроханския рай - бащата на втория син на РА си го е прибрал, семейството на Л. също, спонсорите са се дръпнали... Как сега се оказва, че нищо не е направил?
Не разбирам защо ме питаш за нещо, което не аз съм писала, нито как от моя пост се оказва "че нищо не е направил" - един ред няма в него на тази тема.

Защо реши, че те питам за нещо, което не си написала?

1. В интервютата си Тодоров и Йорданов твърдят, че се позовават на данни от разследването;
За Русев: https://dnes.dir.bg/politika/ekologat-atanas-rusev-kalushev-e-po … -vodyat-kam-pp-db
Да не се връщам в началото, когато в много медии излизаха части от св. показания.

2. Постът ти е непосредствено след моя, в разговора ни бе намесен Русев, а не посочваш, че отговаряш на друг потребител, такъв не е и цитиран, за да е ясно. Ако въпросът ти не е бил към мен, приемам.

# 52 099
Къде мога да гледам последното интервю по бнт

# 52 100
Много съм подозрителна към новопоявили се свидетели месеци по-късно и при положение, че тия срещу които свидетелстват са мъртви. То и аз сега мога да кажа, че съм ги познавала и да си врътна някоя историйка. Примерно как съм минавала като турист и някой от тях ми е извадил пищак и ме е напсувал. Или обратното. Как съм си изкълчила крака и тези добри хора са ме  носили на гръб ..и т.н.

# 52 101
Скрит текст:
Скрит текст:
Ако смяташ източника за несериозен, не разбирам защо изтъкваш такава информация като аргумент.

Скрит текст:
Скрит текст:
Омраза е много меко казано даже.
Много са интересни за наблюдение, Русев направо ги побърква с всяко появяване по телевизора.
Щото Русев говори с любов за бившите си приятели.
И да лъжата побърква,защото не можеш години да се възползваш от тях ,а когато са мъртви,да лееш помия?
Като е толкова смел ,защо си е мълчал през годините,това за нормално ли го намирате?

Кой от кого се е възползвал не е много ясно. Като гледам, по-скоро Калушев от русевите връзки и достъп до политици.

Как така мълчал - нали обвиненията са, че точно АР е подлъгал Валери да отиде в "компютърни престъпления" и да наклевети добрия човек Калушев, който преди 3 години е опитал да вземе 7-годишно дете.

Дали в Мексико е било така?

Ти кажи.

Минавам направо на финала - източването на информация от компютъра на ИК

От къде е тази информация за източването, кой е източникът?

Несериозен е източникът, ок?

ОК, ето ти и един сериозен идточник https://offnews.bg/razsledvane/atanas-rusev-e-chovekat-polzval-u … ivola-864388.html
Офнюз сериозен източник 😃🤣🤣🤣

Ако искате и Бивол, но той почти препечатва от Офнюз, а не опровергава. Ако и той не ви харесва остава Ралица...[/spoiler]

Цитат
Само ден по-късно Атанас Русев е хванат да източва картите на пещерите от компютъра на Калушев и е изгонен от Мексико.
[/quote]

Странно, никой не казва кой точно е хванал и обвинява Русев в кражба. Да не е бил Калушев, това ли е достоверният източник?

Това не е провокация, Емма -  поставям въпроса са спазването на закона от участници в разследването, ти уж на моя пост отговаряш, но не засягаш именно поставените в него въпроси.

Кой участник в разследването не е спазил закона? Да започнем оттам в изясняването на това какво общо ни намерила между неспазването на закона и моя пост.
Естествено, че не твърдя да е определено лице, нито качеството му - може да е вещо лице, свидетел, разследващ, прокурор, пострадал, дори технически помощник или служител - всеки, който има някакво процесуално качество или достъп по служба. Щом обаче определени лица - изброила съм  ги, се позовават на материали от разследването и твърдят, че съобщават установени в него факти, които не са съобщавани официално, а нямат в действителност официален достъп до тях, респ. не са говорители на съответния орган или дори и да имат, нямат право да ги разгласяват и обсъждат, значи нарушение има

Кои от изброените от теб твърдят това?

Нали обвиненията срещу Русев бяха, че е подучил Валери да клевети Калушев пред властите и така е сложил край на петроханския рай - бащата на втория син на РА си го е прибрал, семейството на Л. също, спонсорите са се дръпнали... Как сега се оказва, че нищо не е направил?
Не разбирам защо ме питаш за нещо, което не аз съм писала, нито как от моя пост се оказва "че нищо не е направил" - един ред няма в него на тази тема.

Защо реши, че те питам за нещо, което не си написала?

1. В интервютата си Тодоров и Йорданов твърдят, че се позовават на данни от разследването;
За Русев: https://dnes.dir.bg/politika/ekologat-atanas-rusev-kalushev-e-po … -vodyat-kam-pp-db
Да не се връщам в началото, когато в много медии излизаха части от св. показания.

2. Постът ти е непосредствено след моя, в разговора ни бе намесен Русев, а не посочваш, че отговаряш на друг потребител, такъв не е и цитиран, за да е ясно. Ако въпросът ти не е бил към мен, приемам.

1. Не отговаряш на моя въпрос.
2. Смяташ ли, че този пост на потребителката е към мен, само защото се е паднал след моя:

Защо пожарът не е тръгнал от тази стая?
Ако са искали да прикрият дейност с деца, нищо нямаше да остане ни от диванчета, ни от микрофони

# 52 102
  • при Arctic Monkeys
Това , което казвам аз от самото начало-всички знаят и мълчат. Асен Асенов например трябва да бъде задържан, доведен и разпитан, вместо да лае във фб че държавата е убиец. Нагли хора.

# 52 103
  • Варна
Предвид изявленията на Русев, че има документирано 4К записи с всичко остава ли да вярваме, че са се самоубили? Самоубили се поразхвърляйки  някакви пелети и дрехи, но оставили на широката общественост и произвола записи ,камери ,компютри….

# 52 104
  • София
Много съм подозрителна към новопоявили се свидетели месеци по-късно и при положение, че тия срещу които свидетелстват са мъртви. То и аз сега мога да кажа, че съм ги познавала и да си врътна някоя историйка. Примерно как съм минавала като турист и някой от тях ми е извадил пищак и ме е напсувал. Или обратното. Как съм си изкълчила крака и тези добри хора са ме  носили на гръб ..и т.н.
Не са се появили месеци по-късно, защо така реши?? Появили са се в хода на разследването, което може да се е случило дни след случая, а не вчера, за да се прави извода, че са месеци.
И тези свидетели не са туристи, това са техни познати  които са издирени и разпитани, а не са се появили от нищото..

Ванне, Калушев не е Торбалан, който е взимал деца...Децата са му давани лично от родителите.  Има огромна разлика.

# 52 105
# 52 106
# 52 107
И ни една снимка с доказателства за престрелка с мафията?

# 52 108
Храна за малко куче, цял чувал.

# 52 109
Нещо друго, забелязахте ли в края на видеото стаята с микрофона сякаш за подкаст или излъчване? За какво ли е била.. Защо няма нито един запис от тази стая в пространството?
Щото са правили по-специални записи за едно друго пространство, до което не всеки има достъп.

... и ако имало флашка с крипто инфо, там в това "друго" пространство обикновено "специалните" неща се плащат точно с крипто.

Последна редакция: вт, 28 юли 2026, 14:07 от Сивия Плъх

Общи условия

Активация на акаунт