Отговори
# 52 980
Знам, че няма да ти хареса,anonymiss, ама и Д-р Гълъбова е видяла у Калушев (също като мен и като доц. Стойчев) както нарцисизъм, така и психопатия:

https://share.google/5iDQHW7HGhhN4FuCa
Грешите, баба Дали. Не опира до харесване, или не. Безразлично ми е мнението на въпросната докторка, понеже тя няма достъп до реалните факти и данни по случая, тоест не е професионално становището ѝ, а лично мнение. Няма статистика доколкото знам за споделяне на еднакви психиатрични мнения по случаят. Това, че по телевизията канят определени хора, подкрепящи еднопосочно единствената версия, съвсем не означава, че преобладаващите мнения на специалисти чисто статистически са такива.
Може да им пишете, сигурно и вас ще поканят, даже се чудя още как не са го сторили.

Добре,anonymiss, това си е Ваше право да мислите, както си искате. Но нали не оспорвате и моето право на мнение, що се отнася до хипотезата ми за патологичен нарцисизъм и психопатно поведение у Калушев, изградена с подхода на приложната психоанализа?

# 52 981
Няма поеече да коментирам. Приятелите ми будисти винаги са пътували, не както ние си представяме. Взимат си торбата и се бутат с местните по влаковете, спят като местните и ядат непретенциозно.
За мястото, където са и снегорин трябва.  Най-голямата сметка би трябвало да е за дизела на пикапа - около 50 евро на седмица, ако се кара.
Токът - може и да са били на печалба, над определена мощност чез го изкупува.

50 на седмица само дизела, ама тия неща всички са купени за поне няколко милиона общо. Да, знам за дарението за дрона, даже не го писах него, нарочно.
Като нямат разходи за парцалки и пържоли, вероятно имат за дизел.
Да направя и аз спекулация, може и да са копали крипто. И оттам биха имали достатъчно средства да се глезят. Да не забравяме, че някои са си имали и официални лични доходи.

# 52 982
Добре,anonymiss, това си е Ваше право да мислите, както си искате. Но нали не оспорвате и моето право на мнение, що се отнася до хипотезата ми за патологичен нарцисизъм и психопатно поведение у Калушев, изградена с подхода на приложната психоанализа?
Тренирайте си приложната психоанализа колкото искате. Никой не ви е спрял.
Само не се опитвайте да си налагате хипотезата като официална или достоверна, защото не е нито едното, нито другото.

# 52 983
Да направя и аз спекулация, може и да са копали крипто. И оттам биха имали достатъчно средства да се глезят. Да не забравяме, че някои са си имали и официални лични доходи.

До колкото успях да разровя около Калушев, не е невъзможно да е имало нещо свързано с крипто. Но това 100% не е от "копане". Ако изобщо има някакво крипто, по-вероятно е да е продавал едни "по-специални" филмчета в даркнет и от там да са му дошли едни пари. За да няма неразбрали - това е хипотеза, а не факт! Очевидно е добре да си го повтаряме редовно Simple Smile

# 52 984
Електроника, при това такава, която е трябвало да е 100% от времето работеща е имало и това е информация от ИК.
Оттук нататък можем да преположим, че или става дума за някакъв мониторинг или за някакви процеси, които трябва да завършат правилно. Заплащане/продаване на клипчета в даркнет не ми се виждат такива, но може и да греша.

# 52 985
  • Варна
Някои може и да изразяват мнение и да съставят версии, но само в една посока... Ако посоката е друга  мненията са измислици, а версиите са фантасмагории. И биват приемани единствено с ирония и сарказъм

Аз сериозни версии в "другата" посока не знам някой от вас да е споделял. Вашето винаги е "не знам как е, ама не е така". Освен ако не броим калните руснаци, сръбските килъри, Вълчан Войвода и други такива за "сериозни" версии.

Ако имате такива дайте ги, кажете, ще ги обсъдим. Само ако може без "безшумни хеликоптери" и "тайни тунели до границата".
    Когато отговориш на въпросите ми, бих могла да обсъждам нещо с теб. От каква позиция ще отговаряш на въпроси, при положение , че не знаеш заради кого момичето е там...Голямо самочувствие.... При неудобни въпроси се скрива в дупката, истински сив плъх

Да си говорим на вие. Учтива форма. Лесно е.
Добре, на кои въпроси искате да ви отговоря първо? Кои са тия "неудобни" въпроси? Питайте да видим?

Значи без хеликоптери и тунели,ама може версия как Алекс залитнал по Тея и оттам произлязал проблема, да не изброявам всички друго, което изчетох и няма нищо общо с доказани факти до момента.

Да, това е възможна хипотеза, която за разлика от хеликоптерите и тайните тунели не е налудничава.
Няма нещо, което да прави невъзможно Алекс да е хлътнал по момичето. Или вие знаете за нещо такова? Знаете ли? Кажете го, ако знаете.

Е ти по тази логика можем да измислим и, че примерно Калушев се вклюбил в тази Тея, ама нали и Ники или Алекс/ според хипотезата/имали интерес. И оттам превърта и така. Даже може да намесим и Ивей ,който се възпротивява на невъзможната любов и затова опира пешкира! Та такива фантасмагории малко или много налудничави можем да редим до безкрай! На този фон прелитането на някой хеликоптер ми изглежда не толкова невероятно. Та нека не забравяме как никой не забелязва и не сигнализира за пожара цяла нощ.И за хеликоптера - за мен остава в сферата на спекулациите, но не ми е в графа невъзможни. Виж тичане през пожар и гърмене на две места направо са ми в тази графа .
И какво да знам, знам колкото и Вие.

Последна редакция: пт, 31 юли 2026, 17:45 от Ivka_smile

# 52 986

До колкото успях да разровя около Калушев, не е невъзможно да е имало нещо свързано с крипто. Но това 100% не е от "копане". Ако изобщо има някакво крипто, по-вероятно е да е продавал едни "по-специални" филмчета в даркнет и от там да са му дошли едни пари. За да няма неразбрали - това е хипотеза, а не факт! Очевидно е добре да си го повтаряме редовно Simple Smile
Как давате 100%, че не било от копане, пък после хипотеза, хипотеза базирана на какви факти? То и за хиликоптера е хипотеза.

# 52 987
Електроника, при това такава, която е трябвало да е 100% от времето работеща е имало и това е информация от ИК.
Оттук нататък можем да преположим, че или става дума за някакъв мониторинг или за някакви процеси, които трябва да завършат правилно. Заплащане/продаване на клипчета в даркнет не ми се виждат такива, но може и да греша.

Аз също може да греша за гнусните клипчета, разбира се. Не го твърдя, казвам, че има такава вероятност. Има едно много специфично изказване в показанията на Валери, което би било трудно за него да си измисли освен ако не е вярно. Няма дим без огън, нали знаете тази притча Simple Smile

Защо не мисля, че е копал крипто?

По времето на бума на копаенето точно заминават за Мексико. С лодка. Абсурдно е да са мъкнали ригове за копане през океана. След върщането си тук, копането вече не е толкова рентабилно в "домашни условия", даже никак. Отделно тогава започна първо Ковид (нарушени доставки по цял свят), и после дойде ИИ и направи необходимата електроника за копаене адски скъпа (ако изобщо може да се намери).

За да се изкарат такива пари от копаене, или хайде да речем "сериозни" пари, трябва много по "промишлен" подход от доста години насам. В момента пазара е заринат с електроника 2-ра употреба защото всички аматьори бягат от тая работа. Навсякъде, даже и в Азия.

# 52 988
Тренирайте си приложната психоанализа колкото искате. Никой не ви е спрял.
Само не се опитвайте да си налагате хипотезата като официална или достоверна, защото не е нито едното, нито другото.

Хипотези не се налагат и не могат да се налагат. Затова са хипотези- защото подлежат на разискване, дискусия, и съответно на потвръждаване или отхвърляне от реалността. Патологичният нарцисизъм и психопатното поведение на Калушев ще си останат обаче хипотези в психиатрично-психологичната аутопсия, и то независимо от крайния резултат на разследването, защото няма как лицето да може да бъде наблюдавано в развитие щом е починало. Ако бъдат доказани сексуални перверзии и посегателства в поведението му спрямо малолетни момчета, констелацията със злокачествен нарцисизъм, респ. психопатия ще бъде много добре подплатена. Остава да видим, какво ще излезе накрая…

# 52 989

Не хипотетично, от изнесените материали по случая , имаше част от показанията на бащата. Самият той говори за Николай....Няма нужда от хипотези... Та като на какъв експерт да задаваме въпроси, и да очакваме експертно ви мнение?

# 52 990

Аз също може да греша за гнусните клипчета, разбира се. Не го твърдя, казвам, че има такава вероятност. Има едно много специфично изказване в показанията на Валери, което би било трудно за него да си измисли освен ако не е вярно. Няма дим без огън, нали знаете тази притча Simple Smile

По времето на бума на копаенето точно заминават за Мексико. С лодка. Абсурдно е да са мъкнали ригове за копане през океана. След върщането си тук, копането вече не е толкова рентабилно в "домашни условия", даже никак. Отделно тогава започна първо Ковид (нарушени доставки по цял свят), и после дойде ИИ и направи необходимата електроника за копаене адски скъпа (ако изобщо може да се намери).

За да се изкарат такива пари от копаене, или хайде да речем "сериозни" пари, трябва много по "промишлен" подход от доста години насам. В момента пазара е заринат с електроника 2-ра употреба защото всички аматьори бягат от тая работа. Навсякъде, даже и в Азия.
Пак "удряте" такива хипотези, не можело да копаят крипто, защото в бума на криптото били заминали за Мексико, изсмуквате си ги от пръстите и разтягате локуми.

# 52 991

Със слънчевите панели може би е било рентабилно. А за копаенето може и с обикновена машина.
Не знам за какво им е тогава техника, която непрекъснато да е онлайн. Хостинг да са предлагали, не ми се вижда вероятно ..

# 52 992
  • my own world....
Нали се чудите за какво ви е ДАНС... Паричните потоци и евентуално криптото...те за тва.

Лама е живял с размах цял живот, кеф му къщи и оръжия, кеф му яхти, квф му кемпери и джипове (за подарък)... Той не може така като обикновен будист, Спенса...
А за ЧЕЗ и тока - ако имат къде да съхраняват и да го продават - евентуално мога да се съглася.. хипотези

Ивка, един тийн или младеж да се влюбят е най-естественото нещо .. извънземни и тунели са тъпотии...

# 52 993
Скрит текст:

Пак "удряте" такива хипотези, не можело да копаят крипто, защото в бума на криптото били заминали за Мексико, изсмуквате си ги от пръстите и разтягате локуми.

Със слънчевите панели може би е било рентабилно. А за копаенето може и с обикновена машина.
Не знам за какво им е тогава техника, която непрекъснато да е онлайн. Хостинг да са предлагали, не ми се вижда вероятно ..

Очевидно нямате никакво понятие от тия неща. Ама никакво!

# 52 994

Общи условия

Активация на акаунт