Ако искаш си цитирай собствения коментар пак, защото наистина този въпрос постоянно го задавам, но досега не съм видяла някой да дава конкретен отговор.
Но както казах, явно съм пропуснала твоя.
Моето мнение, е че няма нужда да се задават подобни въпроси. Отговорът би трябвало да е ясен по подразбиране. Наличието на съмнения, пристрастност, не са аргумент в полза на това, че намираме за ок неща, които са случвали там. Това, за което писала не изключва другото, та да ми излизате с крайна позиция. Просто е друга гледна точка, различен ракурс към случая - част от голямата картина.
Не разбирам, защо сега е този патис в тона, както и защо не трябва да се задават такива въпроси?
Ако отговорът е толкова лесен и се подразбира, не виждам проблем да се напише, но явно има такъв.
Иначе какъв е бил мотивът на Калушев да отглежда чужи деца е пряко свързано с това, какво се е случило на Петрохан-Околчица.
Сам той в прощалния си СМС казва, че момичето е преляло чашата. Освен това споменава и името на Леон. Имаме 2 от "децата му" с него в кемпера и други 2 в последните му думи към майка му.
И за пореден път повтарям, че аз не питам дали сте съгласни или не с това, което се е случвало там. Питам, какво се е случва според вас там и как децата са били част от него.