"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори №69

• 591
  • 24
  •   1
Отговори
# 15

Не разбирам понеже на снимка изглежда по дебела чертичката а с просто око е все едно драсната с тънък молив

# 16
Natural cycles е платено приложение за телефон

Заслужава ли си? Има л смисъл от него? Идеята ми е - ще ми даде ли нещо, до което вече не съм достигнала като инфо?

# 17
Natural cycles е платено приложение за телефон

Заслужава ли си? Има л смисъл от него? Идеята ми е - ще ми даде ли нещо, до което вече не съм достигнала като инфо?

Ами на мен ми беше интересно да знам кога точно ми е цикълът, но не е евтино и не знам дали за вас специално си струва. Може да пробвате за месец и да видите

# 18
А безплатните приложения за цикъл не ви ли свършиха работа? Извинявам се за разпита, но вече съм склонна да пробвам всичко Simple Smile Ра затова питам, дали ще има смисъл и за мен. А приложението Natural cycles: Birth control ли е? Лилаво, с бели букви? За Iphone е безплатно, поне дава безплатно сваляне, вътре може да излезе нещо.

# 19
Безплатните нямат същия алгоритъм, но съм чувала, че fertility friend е много добро и безплатно. И да, това е приложението, безплатно е да се свали, но за да се ползва, се плаща абонамент

# 20
Аз използвам Моят календар, обаче има разминаване с дните, които лекарят казва, че ще настъпи овулация.
Даже на лекаря не вярвах, докато вкъщи не си направих тестове за овулация. Приложенията според мен висок процент може да подлъгат.

# 21
Аз използвам Моят календар, обаче има разминаване с дните, които лекарят казва, че ще настъпи овулация.
Даже на лекаря не вярвах, докато вкъщи не си направих тестове за овулация. Приложенията според мен висок процент може да подлъгат.

Аз също използвам това приложение и то ви дава овулацията 14 дни след началото на цикъла. (Поне при мен е така). И също мога да правя корекция и да задам на приложението да ми показва овулация на 15 ден примерно или на 13 ден. Тоест приложението използва вашите зададени дати (период на кървене, ден за овулация след началото на мц и на колко дни ви идва мц)

# 22
  • София

Не разбирам понеже на снимка изглежда по дебела чертичката а с просто око е все едно драсната с тънък молив
И аз я виждам. Повтори утре!

# 23
Нередовен цикъл
Първи тест вчера следобед
Втория няколко часа по-късно
А третият от тази сутрин трябва да ми дойде след два дни
Последната менструация беше на 19.01
На 25 правихме секс
Как мислите
Възможно ли е да е наистина положителен

# 24
За мен са положителни.