Нещо смешно, което сте казвали без да се замислите ІІ

• 1 008 586
  • 5 791
  •   1
Отговори
# 4 035
  • срещу двата комина :)))
Съученик или съученичка на сестра ми (не помня вече,беше отдавна),беше написал Неон Витрилски,вместо Неофит Рилски.То бива да не си чувал Неофит Рилски,ама чак толкова...

Като малка Виктор Юго го мислех, че е Викторио Го. А Трендафилка Немска и сега си я чувам като Трендафил Канемска  Embarassed
по този повод като бях малка, след всеки филм повтарях дублиращите актьори,като Трендафилка Немска ( убедена бях , че е така ) и винаги добявах от себе си Миша Горбачова  Joy нямам идея защо бях решила, че и той трябва да е там. Явно много често съм му чувала името

# 4 036
  • София
Днес цял ден си припявам една песничка:

В рейс са блеща,
нума-нума-е,
нума-нума-е
...

Само ИрПуц може да ми помогне  Thinking Пуци бе, хич не му отбирам на румънещия, какво искат да ми кажат тия хорица?  newsm78

Nu-ma iei. Не ме взимаш (със себе си), щото тръгнала нанякъде момата.  Mr. Green Ето ви пълен текст

А, виждам, че Шърли-Ан е свършила тая работа. Нищо, да си го имате текста.  hahaha

У, много свежа песньовка си пуснала, мерси!

ПП Да, Све, войник е хайдук/разбойник.  hahaha А разбойник е войник, щото разбой е война. Хумористичен език е румънския.  Joy

Е, добре, а "haiduk"какво е тогава?

# 4 037
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
....ПП Да, Све, войник е хайдук/разбойник.  hahaha А разбойник е войник, щото разбой е война. Хумористичен език е румънския.  Joy

Е, добре, а "haiduk"какво е тогава?

доколкото разбирам Пуци, haiduk на румънски е войник на български
 Laughing след това ми става ди-плитчинно и съм пас с обясненията  Laughing

# 4 038
Вчера в едно селце търсим с ММ един адрес, навигацията мълчи и аз зървам двама души на улицата, провисвам се през прозореца на буса и провеждаме следния диалог:

-Добър ден, бихте ли ни казали къде се намира номер 29 на тази улица?
-Съжалявам, аз съм от съседното село и съм тук на погребение, не зная номерата.
-Извинете, благодаря все пак, приятен ден Ви пожелавам.

След секунди се усетих и много се притесних, от желание да съм любезна се престарах.

# 4 039
  • # супернатурална #
Алелелее, моята тема  Laughing Страхотни сте всичките!
За жалост или за радост, имам услужлива памет и забравям глЮпостите, които ръся често-често. Но Пателина ми напомни следното: Правих покани за сватбата на едно момиче, което не познавах лично. След събитието се запознаваме, тя казва, че много са и харесали и ми благодари. Понеже съм съде култура, такт и деликат, отвръщам - "Моля, пак заповядай  Flutter " И нещо, което разказах в друга тема по друг повод: имах един млад колега, бях го видяла предишния ден с детенцето му и коментираме с него нещо по този повод. Един друг  колега (дърт мръсник) ни слуша и съвсем невинно - "Аа, хареса ли ти хлапето" и аз "Оо, голям сладур-един русичък, синеок, ангелче" и оня "Ми да ти направи и на теб едно такова" Нали съм си дивеч, изстрелвам - аа, ще ни хванат, моя ги прави тъмнокоси и тъмнооки   Naughty  Laughing

Последна редакция: чт, 21 юни 2012, 21:28 от Г. Краули

# 4 040
  • Варна
За жалост или за радост, имам услужлива памет и забравям глЮпостите, които ръся често-често.

Преди месец много харесах една мисъл на Алберт Швайцер - Щастието не е нищо повече от добро здраве и лоша памет!

# 4 041
С една приятелка се бяхме разбрали да излезем на по кафе ,и аз трябваше да отида да я взема от тях.Звъня и на домофона и казвам да слезе долу че я чакам а, тя ми вика:Ами ти каде си сега от каде се ми обаждаш? #Crazy

# 4 042
По повод сватбите, сега се сетих за една случка. Моя приятелка се омъжва и ние сме в ритуалната зала. Минава ритуала и всички се нареждаме на стройна опашка, да си поднесем цветята и да честитим. Сватбата голяма, народ много, бабите и близките най-отпред, а ние с друга приятелка сме към края на опашката. Докато се придвижваме едва едва, си говорим. Става дума за безкрайните пожелания от безкрайните гости и как горката булка сигурно едва им забелязва лицата вече, а камо ли да чува какво и пожелават. По този повод, споделям, че по принцип като честитя рождени дни и сватби, гледам с най-малко думи да кажа честито, здраве и късмет и толкова. Казвайки това, идва нашия ред. Приятелката ми е пред мен и чувам как се изцепва "Мила, честит рожден ден!" Crazy
Със сълзи се смяхме цяла вечер после...
А на булката, всяка година така и честитим годишнината от сватбата!

# 4 043
Миналата година подстригвах един господин и,вече тъкмо му оформих бретона го питам :Дълъг ли ви е(за бретона иде реч)Той:Не,не ми е дълъг супер ми е.Пак нямаше да се усетя ако не бяха колежките.

# 4 044
Седиме си един ден в градинката в квартала с една комшийка, аз с мойто бебе, тя с нейното и по-големия й син, който е на 4 годинки. Той си играе на люлките, а при нас пристига дете от неговата група в градината, обръща се към майка му и я пита: Ти на кой си бебе, много си ми позната?  Joy

# 4 045
........... Приятелката ми е пред мен и чувам как се изцепва "Мила, честит рожден ден!" Crazy  ...........

Май-май е била права приятелката ти - все пак това е бил рождения ден на новосъздаденото семейство   Grinning

# 4 046
Моят половин тръгва към пощата да вземе една пратка,аз тичам след него да му кажа на връщане да вземе един хляб и чувам следния разговор м/у него и комшията(Голям майтапчия):Ааа,комши къде така?!Много си се забързал нещо!"Нашият  отговаря:"Да взема една ПАТКА и се връщам "Комшията:"Аз имам пАтка ,бе,комшо Laughing Laughing Laughing!"Половинът ми се смути и тръгна да слиза по стълбите,не дочака асансьора Joy

# 4 047
  • # супернатурална #
Аа, щом и за половинът може, да го изтипосам:
С него и с една приятелка ядем дюнери. Звънят му служебно и аз използвам момента да опитам от неговия, че беше с някакви допълнителни екстри. Разговорът се проточва и аз опитвам още два-три пъти  Mr. Green А той е малко като "Джоуи не дели храна" и като се усети извика: "Стига си ми го яла, деее!" - направо в слушалката. Аз прихвам да се смея, приятелката ми също. Не знам какво са си помислили от отсрещната страна, но ако подсъзнанието им е като моето, със сигурност са му завидяли.  Laughing

# 4 048
  • София
Пуснала съм бяла пералня. Виждам си сутиена и коментирам:
- Уф, забравила съм сутиена си.
Дияна (щерката), пред баща си:
- Къде го забрави? Навън ли?
Двамата със съпруга ми се подхилваме, а тя упорито обяснява:
- Ами помислих, че си го забравила някъде навън.

# 4 049
  • София
Водим разговор с приятелка за различията и странностите на хората. Като заключения аз изстрелвам: Ами шат свярен! Тя  Shocked а аз се чудя защо ме гледа така, докато се усетя да се поправя - свят шарен. Било й трудно да го разшифрова  Crossing Arms  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт