Та както казах по-нагоре, винаги ще има ,,за” и ,,против” за всичко. Но да давате съвет за секцио само защото при вас нещата не са се развили както трябва, не е ок. Важно е да се опита, ако не стане и се наложи секцио, окей, в тази ситуация не се коментира.
Беше мнооооооооого кисела, разбирам го, случва се на всички, а нощните им дежурства са тежки, но такова отношение не заслужава никой.
пп - Не давам съвети за секцио, просто казвам, че моят мироглед се промени и не пожелавам на никого да му се налага такава промяна, не е приятно.
Аз съм сигурна, че е прекрасен човек, но този ден не и беше деня. Виж, това не мога да кажа за педиатърката в неонатологията Елена Семерджиева, тя си е серт винаги и има много негативни мнения за нея - момичета, пазете се от нея.
Надежда е прекрасна болница, но аз извадих много лош късмет. Сигурна съм, че и при аг-то на кралицата да родя, пак с моя късмет ще има "лудница". Насложиха много неприятности за мен, които няма как да ги скрия, като сърдити акушерки, грешки в следенето и липса на анестезиолози.