СливЕНСКите мАмИ и мишЛЕтА ходЯТ по грАДИнки и каФЕтА

• 19 964
  • 289
  •   1
Отговори
# 60
  • Сливен

Само цък ли? Я кажи как сте, що сте. Отдавна не си писала в темата.
Уфф.
Ами миналата седмица бях на изпити, тази на обучение ....  #Crazy и ми се натрупа малко в повече та затова не пиша.
Днес за първи път от толкова време излязохме навън. Иначе от дома - в къщи.
Сега се стягам да подхващаме ремонта наново ....  ooooh!

Дидка, кой ще ви прави кухнята, че и на мен ми предстои тази гимнастика и колко
ще ви седне /ако не е недискретно разбира се/?

# 61
Добро утро.Днес аз първа ли съм.Спите ли още?
Дидка днес ще ти звънна мъжа ми да дойде до вас.Но сега изчаквам да стане поне 10 часа че тогава да ти звънна.
Ян бибиян наистина къде се изгуби?Няма ли да дойдеш утре на срещата че да те видя.Да се запознаем и официално а не само задочно да се познаваме?Относно кухнята на Дидка днес мъжа ми ще ходи в тях да обсъдят проекта който е дала и да направи изчисления колко ще и излезе.Ако я устройва цената може мъжа ми да я прави, но тя ще си прецени.Така че относно кухните може да се обърнеш към мъжа ми.Той се занимава и с това.Ако те интересува може да ти изпратя снимка на последната кухня която направи.

# 62
Добро утро!
Аз да попитам за срещата утре, последно на Мъндев в 10.30 ли остава.

# 63
Добро утро!
Аз да попитам за срещата утре, последно на Мъндев в 10.30 ли остава.

Силвина, срещата не е ли на 1-ви newsm78 че то и аз се обърках Mr. Green

Бибиянке, Катето ти е обяснила - мъжът и дойде, взеха ни размерите (даже и тези на майкини ми Wink) и сега ще ни дадат оферта Peace

# 64
срещата е на 1 май
вторник
10:30 - Мъндиленд

# 65
Благодаря ти Кате. Сбърканата съм аз. newsm62

# 66
Къде сте всички?  smile3518

# 67
Аз съм цял ден в пералното,на мивката.Днес ми се развали пералнята.Така,че ме чакат много приятни мигове.
Дидка за капсулите не агитирам,защото говориха много лоши неща по Нова за тях.По-добре прочети някоя от темите и сама си направи изводи.Мога да намеря точно къде са коментарите след предаването,но утре.

# 68
Приятно ви изкарване на срещичката. А който иска да погледа снимки от Флората - ВОАЛЯ

# 69
teodorastamova знаеш ли до кога ще бъде флората?

# 70
teodorastamova знаеш ли до кога ще бъде флората?
До 1 май.
Ооооооооо,систър, май те мернах тук Wink

# 71
Добро утро и весел, почивен ден  Hug

Приятно ви изкарване на срещичката.

Мерси, надяваме се в някой слънчев ден и ти да се появиш на срещичка с нас Hug

Ванче, мерсаЖ Wink

# 72
Дидке това са коментарите след предаването - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=162418.msg3256121#msg3256121

# 73
# 74
Теди ще можеш ли да ми изпратиш по емайла рамките на някои снимки които си направила на детето си че много ми харесват и искам и аз да направя на моята сладурана.Особено снимката където е като пеперудка-сладка.
Момичета май и утре ще е лошо времето затова решете ще променяме ли мястото на срещата на Карибу-Дружба.Да не едни да отидат на Мъндиленд а други на Карибу.И то ще стане една.............

Общи условия

Активация на акаунт