Пазарът на недвижими имоти във ВАРНА - какво се случва реално? - Тема 23

• 23 137
  • 603
  •   4
Отговори
# 600
Съфорумци такава сграда виждали ли сте около "До Община Варна"
ОФИС град Варна, Център
Мега ме дразнят като започнаха с този изкуствен интелект да си пишат обявите
въобще взе да ме отблъсква това във всякакви сфери

Скрит текст:
тези до сега не съм ги хващала с фалшиви обяви, най-вероятно не е такъв вида на сградата,

# 601
Според мен шанса е нулев да струват толкова. Даже и 3500 ме съмнява да струват като ги завършат освен ако не е лукс до ключ с паркомясто. Има сгради на доста по- добри локации за под 3500 е/кв в момента.

Забравих да кажа,паркомястото е 60 000€. 😁😁😁 паркомясто,не гараж

# 602
Casual,  между Стария чинар и БНБ е според мен.. Минавах преди седмица -10 дни и ми направи впечатление строежа и че е за офиси

Е след тази масирана реклама на туй чудо в промишлената зона до ЖП гарата, що да не искат .. Имат ли хабер, че за тази цена ще си купиш парцел и ще си построиш прилично къще. Около ЛКТ и Чайка да чакаме 4-5 хил евра на м2 по БДС ..

# 603
Casual,  между Стария чинар и БНБ е според мен.. Минавах преди седмица -10 дни и ми направи впечатление строежа и че е за офиси
Ахахах ако е това на ул Панагюрище нерде Общината, нерде ЖП гара
Иначе този строеж трябваше да бъде етажен паркинг Laughing Мисля, че е на дънката проект. Беше ясно че няма да (о)стане такъв. а с Дома на науката и ТЕХНИКАТА направо се залепиха заедно.
Цитат
Е след тази масирана реклама на туй чудо в промишлената зона до ЖП гарата, що да не искат .. Имат ли хабер, че за тази цена ще си купиш парцел и ще си построиш прилично къще. Около ЛКТ и Чайка да чакаме 4-5 хил евра на м2 по БДС .....
е то в Трошево имаше по 2-2500 евро/кв.м

За мен цените са абсурдни за този проект.
Но знам ли, времето ще покаже.

Последна редакция: ср, 24 юни 2026, 20:36 от Casual

Общи условия

Активация на акаунт