Пазарът на недвижими имоти във ВАРНА - какво се случва реално? - Тема 23

• 24 649
  • 665
  •   2
Отговори
# 660
  • Варна
В Чернево има панелни блокове даже от едно време. То и по вилните зони беше уж до 10 метра, ама изникна ли това чудо, където е Чери бай Мери по пътя към Виница в ляво? Изникна. Закри ли завинаги къщичките отзад? Закри ги.

# 661
То и по вилните зони беше уж до 10 метра, ама изникна ли това чудо, където е Чери бай Мери по пътя към Виница в ляво? Изникна. Закри ли завинаги къщичките отзад? Закри ги.

Очевидно ти е трудно да направиш разлика м/у село и град.
Виница е квартал на Варна, пътят до там - пак е градски. Иди и провери къде се намира табелата за край на града.

# 662
  • Варна
В същия коментар, който си цитирал, в неизрязаната му част - първото изречение, съм дала пример за СЕЛО с блокове.
Очевидно ти не можеш да четеш или четеш избирателно, затова пиша втори път едно и също нещо с големи букви. Можеш да провериш и през Гугъл мапс. Няма да те пращам да се разхождаш.

# 663
Ето една триетажна кооперация в строеж в с. Звездица. Доста е близо до съседната къща като гледам на снимката. Сигурно няма да е много приятно три етажа с балкони да ти гледат в двора.

# 664
Ето една триетажна кооперация в строеж в с. Звездица. Доста е близо до съседната къща като гледам на снимката. Сигурно няма да е много приятно три етажа с балкони да ти гледат в двора.

До 10 можеш ли да броиш?
3 етажа по 3 метра = 9 метра.
Дали ще е двуетажна къща плюс таван и сутерен, или 3-етажна с плосък покрив - ква е разликата?

Като искаш никой да не ти пречи с нищо - купуваш си 100 декара нива, дигаш по средата ѝ една плевня с жилищна част, и живееш там.

Цитат на: Didi168
В същия коментар, който си цитирал, в неизрязаната му част - първото изречение, съм дала пример за СЕЛО с блокове.

И колко са високи тези блокове?

# 665
  • 2860 км северно от Екватора
Добре хора, защо се заяждате.
Не може ли да се води нормалвн диалог. Това е форум, нищо не си мерим. Просто една нормална дискусия не може да стане тук.

За селата. Според мен се насити търсенето на инвестиции в нефункционални жилища във Варна, и се ориентира към парцели за къщи, извън Варна.

Вилните зони за пълен леш от всякъде. Вчера минах покрай Кочмар. Презастоено е!
Това част от града ли е, то няма асфалт, няма тротоар, за улична лампа да не говорим. Кой нормален човек ще набие няколко десетки хиляди лева за апартамент във вилна зона...очевидно за всеки влак има, наистина съм шокирана. Малко по надолу има магазини и детска градина, но този баир няма да стане град скоро....

Според мен ще има развитие в близките села.

Общи условия

Активация на акаунт