Нещо смешно, което вашите деца са казали

• 86 110
  • 957
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Синът ми се прибира от детска и съобщава - Мамо, а знаеш ли че на Аси му слагат капчици в очите, защото има колективит!

# 436
-Мамо, обичам от Земята до Плутон и дълбините на небето.
-А тате?
-Него от Земята до Луната, което никак не е малко.

# 437
-Мамо, обичам от Земята до Плутон и дълбините на небето.
-А тате?
-Него от Земята до Луната, което никак не е малко.

Joy Joy Joy

В колата, тръгват за яслата, навън мъгла. Тя поглежда небето и казва: „Ще купим ли слънце?”

# 438
  Дъщерята на мои познати нахлула ненадейно в банята, докато баща и се къпел. След малко с рев изтичала при майка си:
      - Мамо, мамо, тати не ми дава да си играя с неговата опашка! hahaha

# 439
Когато съвсем скоро видя коза на живо за първи път, ме попита къде е татко КОЗУНАК Laughing

# 440
  Дъщерята на мои познати нахлула ненадейно в банята, докато баща и се къпел. След малко с рев изтичала при майка си:

Joy

# 441
Малкият (2г. и 8 месеца) знае повечто марки коли, на Ситруена казва "СУТИЕН"  Laughing

# 442
Мамо аз сама ще си избирам КАРАВЕЛИТЕ(кавалерите) hahaha

# 443
Аз: "Ти защо играеш само с момиченца?:
Той:" Ех, че сиииии... Не знаеш ли, че момчетата харесват момичета, а момичетата - момчета?"
Аз:  Shocked

# 444
Оох,до сега ми беше криво та ревах,а сега от смях.Аман много рев много чудо Joy Това ми е любимата тема във целия форум Flutter

smile3501 и аз така, минах за една доза добро настроение преди да легна

# 445
  • варна
Оф, момичета темата е страхотна - много се смях Hug.Ама на цитата по горе направо корема ме заболя - цвиля като побъркана, а мъжо спи Joy Joy Joy

# 446
Това ме подсети.. Laughing

Моята като беше малка веднъж забелязва изсулилото се от гащите достойнство на баща си, сочи го и пита "Тати, това какво е?"
Баща и подскача, крие се бързо шокиран -"Иии, къде гледаш тука бе?"
Детето зяпва уплашено, ококорва големи очи и пита "Защо? То ...хапе ли? Shocked"

Joy hahaha

# 447
Това ме подсети.. Laughing

Моята като беше малка веднъж забелязва изсулилото се от гащите достойнство на баща си, сочи го и пита "Тати, това какво е?"
Баща и подскача, крие се бързо шокиран -"Иии, къде гледаш тука бе?"
Детето зяпва уплашено, ококорва големи очи и пита "Защо? То ...хапе ли? Shocked"

Joy hahaha
И вие какво му отговорихте? Mr. Green

# 448
Томката като се разплаче  казвам му: Нали не си бебе, ти си мъж!Сега той при всяко нещо повтаря: Томи не плаче ,Томи е мъж!...................Вчера си ударих ръката, Томи ме погледна и казва: мама не плачи, МАМА Е МЪЖ!!!!!!!!!!!!!!!! Joy
По -принцип Томи практически не говори още, едвам сега започна да свързва думичките,така че беше много забавно да чуя от него  това! Simple Smile

# 449
Видя че баща му взема панадол и каза, че иска витаминка, понеже кутийката му напомня на неговата с витамините. Казах му че това не са витамини, а е хапче и е гадно. Той вика: Искам гадно  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт