Гларус кряска, вълна пляска, БУРГАСКА мама сияйно бляска! (23)

• 17 857
  • 282
  •   1
Отговори
# 150
Честит рожден ден на ЛаДида! nbirthday Tada(С малко закъснение)
 Grinning
И честит празник на всички именници Георгевци,Герганки! Да сте живи и здрави!  bigdance2

# 151
Честито и наздраве на вси4ки именници!

# 152
Малееее колко сме активни днес! Joy
  261uu
Честит празник и на всички военни! Party

# 153
  • Бургас
Честит празник на всички именници и празнуващи  !

Tada Честит рожден ден на Валимир на Ксения !Да е жив и здрав и много щастлив !  Tada

# 154
 bdbaloni на Валимир на Ксения!   и      bdbaloni  на STELLA_B!
 moresmile baloni

# 155
В последните минути на 6-ти май да честитя на всички празнуващи имен ден или рожден ден. С пожелание за много, много здраве и хиляди усмивки!

# 156
  • По света и У нас
Добро утрооооо   food010 или може би добър деееен  Wink
Изглежда празниците   ura се отразяват на всички пагубно   ooooh!  Mr. Green
Времето не е от най-приличните, а го даваха - че темп ще стигнат 22 градуса  newsm78

# 157
  • Бургас
Добро утро,
спорен ден в това облачно време!

# 158
  • Бургас
Момичета, препоръчайте ми добър УНГ за дете (за днес ми трябва).

# 159
  • Бургас

Моя съм го водила в 3та поликлиника при д-р Атанасова ,мисля,че е следобед ,защото днес бях там и видях друга лекарка да излиза от кабинета сутринта.Телефона на инф-я е 820 145 .

# 160
Здравейте
Знае ли някой телефона на д-р Калчева, на който мога да си запиша час за фетална морфология.

# 161
  • Бургас
Здравейте
Знае ли някой телефона на д-р Калчева, на който мога да си запиша час за фетална морфология.

840808,но доколкото разбрах като обсъждахме записват часове  само в четвъртък сутрин.

# 162
аз съм ползвала услугите на много УНГ, но когато ми се наложи да водя малката никой не ми свърши работа. Най-добре си я заведи при педиатър. В случая на мен Калудова ми свърши идеална работа

# 163
Ей, мамчета, издирва  Joyсе една жена, която се е оплакала в РИОКОС ( ХЕИ), че в храната от ДМК за възраст 6мес - 9 мес. има сол. Имало големи проверки в ДМК.  Да не е някоя форумска майка или някой може би я познава, тази жена дето направи мръсно на много семейства, на които им предстоеше да запишат децата си на кухня, а сега няма записване на 6 мес, а чак от 9 месеца. И по тази причина сега храната дори и на големите е без сол и захар. От няколко дни забелязвам, че храната е пълен бъркоч, безкусна, само цвят има. Абе, как може такова нещо - едно дете след 1,5год - трета група по купони в кухнята, нали трябва да яде сол, че иначе недостига на сол води до развиване на гуша.  Направо се чудя #Crazy как може да има такова нещо. newsm78
гледай ти каква била работата. а аз си мисля, че с детето ми нещо става, че не ще да куса нищо. затова и почнах да и готвя и тя си хапва с апетит, още повече като й давам лъжица и на нея и тя да бърка в манджата - нали сме големи се опитваме да се храним сами вече.

# 164
Здравейте.
Да ви се оплача
На Тошко вече му мина варицелата....сега и Пламен я прихвана.
Тази сутрин се събиди с обрив на варицела.

Общи условия

Активация на акаунт